.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    ironia
    Guest

Виртуална любов....до срещата

Я да видя вашите мнения по тази тема.Как мислите,може ли да има виртуална любов и тя да продължи и след като двамата се видят?Аз лично мисля,че не,защото това си е чиста проба късмет,ако изобщо нещо се получи..

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    emi zavisi i ot dvamata.....zashttoto ako sudim po harakterite vsichko e okaY...za men i navun produlajva vsichk da e oKaY...ama virtualnata liubov e sUx..ne za dugo..az mnogo durja da poznavam vsichki,s koito si pisha govorq..vaobshte obshtuvam......vinagi edna liubov moje da produlji i sa mi mnogo interesni horata,koito da kajem haresvat nqkoi milo kote...vsichko virtualno i izvednuj se vijdat i krai vse edno nqkoi s noj e otrqzal chuvstvata...koeto ne e pravilno,no pak kazvam..zavisi izcqlo do choveka i haraktera mu!

Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)
    Не съм съгласна...според мен е възможно,доста често можеш да намериш хора със интереси сходни на твоите и да ви е интересно на двамата заедно не само виртуално...а това да продължи и след като се видите.Да късмет е,но до една степен ти опознаваш човека отвътре до мига в който се видите тогава започваш да го опознаваш изцяло,рабира се ако самият ти искаш.Но пък всеки си има мнение.
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

Може може събуди се приятел - тва е бъдещето.

Баща към сина си:
    - Зарежи го тоя интернет и си намери жена като хората.
    - А ти, тате как намери мама?
    - Е как, спечелих я на покер.

Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY

Баща към сина си:
    Това беше яко
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

Re: Виртуална любов....до срещата

Според мен е малко вероятно
    Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    прав си, че е чист късмет

влюбването може да дойде не още докато и двамата сте пред мониторите и разтягате локуми, а чак след срещата - ако се появи някаква искра и ако си допаднете и на външен вид (той е важен, колкото и някои да отричат)
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Мега фен Аватара на iiirish
    по принцип не вярам, че можеш да се влюбиш в чата. да си допаднете по характери може, но чак пък влюбване е малко преувеличено. а това пак е виртуална любов

sunflower
    Guest
    ami kak da ne e vyzmojno 6tmo na men mi se slu4i, zna4i moje da se slu4i na vseki. pri tova, s mom4eto, v koeto sym vlubena, v 4ata ne sme bili ne6to pove4e ot priqteli. govorihme si neprekysnato...no samo kato priqteli. i kogato edin den se sre6tanme, otnovo "samo kato priqteli",sama ne razbrah kak stana, no se vlubih ot pryv pogled. toj e vsi4ko, koeto nqkoga sym tyrsila, i ve4e bqh zagubila nadejda, 4e moga da otkriq...tyj 4e navsqkyde moje6 da sre6tne6 "istinskiq" pyk biko to i v Internet

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Еми така може..в смисъл да сте си приятели в чата и като се видте да хлътнете...
    Ама някак си още от чата да го започвате...да си разказвате как ще се целувате и колко се обичате преди изобщо да сте се видяли е глупаво...виж флирт да...ама влюбване...Цъ...

Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    по принцип не вярам, че можеш да се влюбиш в чата. да си допаднете по характери може, но чак пък влюбване е малко преувеличено. а това пак е виртуална любов
    Може, може. Аз съм си чист пример.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    Може, може. Аз съм си чист пример.

4e moje moje no .... si trqbva i malko kasmet
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Еми.. така тръгнах с едно бивше гадже, в чата ме накефи, после на живо ми се стори симпатичен и така Такаче си е супер вероятно това и често практикувано в днешно време
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Еми.. така тръгнах с едно бивше гадже, в чата ме накефи, после на живо ми се стори симпатичен и така Такаче си е супер вероятно това и често практикувано в днешно време
    да обаче вие сте си допаднали след това, в чата ти се е сторил готин, но си се влюбила в него на живо
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Aaa moje moje daje i na kasmet moje da se sluchi
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Виртуална любов...да да ... и после като се видите .. бамм ... мали как можах да права "виртуална любов с теб" ... това е глупост според мен ...

Супер фен
    Разбира се,че може да продължи.

Голям фен
    Град
    София
    Ми всичко е напълно възможно.Аз съм чувала за такива връзки.От чата.Всичко е възможно като се видят-земат че се харесат и то за дълго..Мисля че даже мои приятели са се запознали така и са заедно 2години и се обичат много

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Да се запознаят в чата и да продължат връзката си на живо - Да. Но да се запознаят в чата и "любовта" да си остане въртуална...Не
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Голям фен
    Град
    Бургас
    Има си ги...това никой не го отрича...ама от опит...с гаден край са...за тва повече не...е става въпрос само за различни градове.Ако нещата се развиват в един град, не виждам защо да не се получи нещо...Дали ще се запознаеш с някой в чата, в кафето, на дискотека или на улицата..това е без значение

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY

Баща към сина си:
    пълниш ми душата
    Иначе.. пф последните ми две връзки са точно такива.. смисъл запознаваме се по чата,чатим си една-две седмици,харесваме се,виждааме се,влюбваме се (с времето) ии така... тоест не е невъзможно.. но да твърдиш,че обичаш някой и да не си го виждал... тц тука не съм много съгласна
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Mojeeee
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Хммммм защо пък не?след като си направил това виртуално и то точно с този човек би трябвало да ти допада ,а щом ти допада защо да не продължи и на живо ?!

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен не може да има любов преди да сте се видели.Това е леко невъзможно,защото просто не се познавате.Като се видите съм съгласна,че е възможно нещо да стане.Ние така се запознахме с приятеля ми и много се обичаме,както и винаги ще го обичам.

Повече от фен
    Град
    tam kudeto buinata treva pokla6ta divite lista
    mi moje da 6to ne slu4valo se e

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си