- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо живота е толкожа суров?
еми мацка,да ти кажа ти си си виновна,че страдаш и ся щи обясня защо.хубаво,разбрахме,че го обичаш,било е вс перфе,само че ВСИЧКО Е СВЪРШИЛО!!приеми го този факт,престани да го сравняваш с всички мъже,отърси се от спомените,защото ЧОВЕК НЕ ЖИВЕЕ ЗАРАДИ ТЯХ(спомените имам предвид,а и мъжете де)!!!
просто погледни напред,остави всичко към въпросното момче в миналото,обичай си го,ама не се обръщай назад.това,че обичаш него,не значи,че няма да можеш да обичаш и други!!няма смисъл да се измъчваш за нещо,което вече е свършило...просто го преживей!
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Според една Българска поговорка -- 'Живота е сурав и ку*ав.' -- адски вярно. Направи си попара.![]()
=D> =D> =D> =D>Първоначално написано от ABSOLUT`me
ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли
честно казано нямам много опит в тия работи.може би защото не съм се влюбвала истински,но смятам,че начинът да го забравиш е да излизаш повече с приятелки и приятели.върни се към старият ти начин на живот.този,който си живяла преди да го срещнеш.надявам се това да ти помогне поне малко.късмет!!!
Opitvam se da ne mislq no tvoqta celuvka dqvolski mi lipsva. Obicham te tova boli obicham
te vsi4ko e sylzi no znai che poslednata sylza shte kapne ot tvoite ochi zashtoto bez da
znaesh obichash me i ti !!!
=D> =D>Първоначално написано от Nightmare