Защо живота е толкова суров? Преди една година бях най-щасливата на земята,истински обичах но доиде и краят на моята обич преди една година а аз още немога да забравя човекът,които ме научи да обичам, които остави една следа в сърцето ми!!! От една година немога да намеря такъв като него,немога да намеря някои които да го замени,и съм сама,без да обичам и да бъда обичана!!! понякога изпитвам липса на обич и се чуствам сама,съвсем сама!!!!Имала съм възможност с много мъже но просто виждах че няма смисъл защотото няма да бъда истински щаслива,защото в главата ми в само и единствено ТОЙ човекът които обичам и немога да забравя Днес отново го видях и сърцето ми трепна почуствах че го обичам и осетих самотата,САМА СЪМ!!! Искам да обичам и да бъда обичана но не се получава,след раздялата ни съм била с мъже,но само за тяхното удоволствие само за секса,защото на тях им харесва а аз някак си искам да се отеша знам че не това е начина но съм адски объркана,има един човек сега които ме кефи,симпатичен ми е но с него нищо няма да се получи и отново съм сама!!! ИСКАМ да обичам но немога незнам защо не се получава защоооооооо????? моля ви помогнете ми ако не споделя с някои ще ми е още по зле дайте ми съвет нуждая се от помоща ви!!! КАКВО ДА НАПРАВЯ?