.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Фен
    Град
    BG

какво според вас си струва да се учи?

Здравейте,
    Аз сега ще съм 12 клас и на пролет ще кандидатствам....всичко е супер, само че аз много се колебая какво да уча...незнам кое наистина си заслужава да бъде учено и ужасно много ме е страх да не сбъркам в избора си....Затова реших да питам вас....какво според вас си струва да се учи...какво бихте учили вие или дори какво учите?
    Somebody wants you,
    Somebody needs you,
    Somebody dreams about you every single night
    Somebody can't breathe without you, it's lonely
    Somebody hope that some day you will see
    That somebody's me

Супер фен
    ми аз съм едва 8 клас но винаги съм искала да следвам право като порасна.но зависи в какво си добра все пак.Математика?Езици?...Спор ед мен днешно време най-добре е да се следва...право или медицина

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    az sam re6ila da u4a arhitektura,tva mi e cel ot dosta godili (sega sam 9ti klas), tova spored men e mnogo pe4eliv6a profesiq no e trudno i trqbva da ima6 talant za taq rabora kakto i za vsi4ko de i vse pak si zavisi ot teb, kakvo te interesuva, v kakvo si dobra

Guest
    spored men sega e vremeto na kompiytrite i trqbva da se izy4avat po ysileno, ne samo krajoci i dr. glyposti

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от teenage_drama_queen
    az sam re6ila da u4a arhitektura,tva mi e cel ot dosta godili (sega sam 9ti klas), tova spored men e mnogo pe4eliv6a profesiq no e trudno i trqbva da ima6 talant za taq rabora kakto i za vsi4ko de i vse pak si zavisi ot teb, kakvo te interesuva, v kakvo si dobra
    да и аз съм мислела за архитектура ама не мога да нарисувам даже един квадрат ако можеш да рисуваш хубаво следвай архителктура-доста печеливша професия

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    ако си добра по математика - компютри. ако освен това можеш да рисуваш - архитектура.

ако си добра по езиците - някоя от екзотичните филологии в СУ. препоръчвам ти скандинавистика.

ако умееш да зубриш и си трудолюбива - медицина.

литературата ако ти върви - право. история - международни отношения.

добре ще е да уточниш какво ти е интересно и в какво си добра. само не ти препоръчвам икономиката, защото в днешно време всеки втори е икономист и конкуренцията е голяма.

бду, мислила ли си да кандидатстваш в чужбина?

wwwroot
    Guest
    TU - Komputyrni sistemi i tehnologii

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Еми сега на 15 ще съм нова заек Попринцип от малка съм искала да се запиша в спортно у-ще да стана професионала футболистка и т.н. ама 1-н ден мама ме сецна каза "Не, да не си помисляш" и ... стана тя к'вато стана... и не защото има нещо против футбола а защото спорта е до време и в БГ няма женски футбол... еми са ще уча за фризиорка, бива ме малко...но нали за това е да се учи... за да стане нещо от мене Просто това беше 2 нещо което ме бива след футбола...пак и аз бързо съхващам .... мисля, че няма да имам голями проблеми , но това времето ще покаже! А до колкото това което ти да учиш чесно казано не знам... според мен това което ти е най-на сръце да учиш това което те влече и ти създава одоволствие като го правиш...
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Lake_bodom ти даде няколко възможности и показа, че всичко е според зависи - какво ти се отдава, какво те влече и т.н.
    Аз живот и здраве (и ако до тогава не си променя решението) ще следвам право.

wwwroot
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Lake_bodom ти даде няколко възможности и показа, че всичко е според зависи - какво ти се отдава, какво те влече и т.н.
    Аз живот и здраве (и ако до тогава не си променя решението) ще следвам право.
    i ako te priemat shte e super!

Най-важното е да учиш нещо, което ти харесваш. Изжери си професия, която има бъдеще и е доходоносна. Хубави са медицината, правото, архитектура, финанси, ИТ и т.н.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Хех, да де...и да ме приемат (малка подробност ).

Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Хех, да де...и да ме приемат (малка подробност ).
    Всички се надяваме за това. [-o<
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Ами както каза Lake_bodom, всеки втори е икономист. НО напоследък доста нашумя и правото... И двете са страхотни професии, но ако ти харесва и искаш да ги учиш, абсолютно нищо да не те бърка. А иначе на мене ми вървят езиците и ще си завърша средното образувание, знаейки немски, английски и малко испански. А оттам-нататък за висшето.... Ще видим. Но мн ми харесва и фармацевтиката... Това + езиците за мен е супер комбинация.

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    az puk iskam da ucha ikonomika...pravo nem i trqbva...smisul purvo e mnogo trudno i vtoro ne sum se nasochila kum tova.....ikonomikata za men e nai-dobre..zanimavash si se turgoviiika ..chastni biznesi....ama edva li nie bihme mogli da te nasochim,kakvo da uchish...zashtoto vseki kazva individualno za sebe si ...a i nai-vajnoto e ti da iskash da pravish tova..

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    И аз сега ще съм 12 клас и почвам да се готвя за изпити. Мисля да кандидатствам с литературам история и английски. Може би ще се мъча за право или международни отношения

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Аз искам да следвам психология.

Зависи кои са ти силните страни. В днешно време би ти била полезна информатиката. Също така и езиците. Бих ти предложила да учиш някаква си филология, но не английски, защото тя е масова. Учи английски + още един език и ще имаш червени точки Но ги научи! Психологията също би ти била интересна. Програмистите, дизайнерите и преводачите получават доста.

Аз лично съм луда на тема химия,биология,биохимия иии всичко свързано с този предмет.Мисля да се занимавам с нещо свързано с химията,но не искам да “предричам” Не искам обаче финанси,икономика,право бла-бла....нещо са ми скучни тия професии
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    Аз много искам да следвам медицина
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Uchi si tova koeto ti xaresva a ne tova koeto te zadaljavat

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от *Damianita*
    Кой клас си?
    А за авторката на темата, естествено, че не можем нито да те насочим, камо ли да ти кажем какво да следваш. Сама трябва да прецениш кое ще ти подхожда и ще го учиш с интерес.

amigo

li4no bih iskal da kamdidatsvam v tehni4eskiq s matematika za da imam vis6e i sled tva da se realiziram kato programist!Ba6ta mi e programist ,ima sobstvena firma,toj si e 6ef,mislq 4e pri nego 6e mi po lesno!Estestveno ezik 6e mi trea za da moga da probvam i v 4uzbina!

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    Цитирай Първоначално написано от *Damianita*
    Кой клас си?
    А за авторката на темата, естествено, че не можем нито да те насочим, камо ли да ти кажем какво да следваш. Сама трябва да прецениш кое ще ти подхожда и ще го учиш с интерес.
    8 клас съм,а ти?
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

ХАх малко ми е смешен тоя въпрос както като питаш децата какви ще станат като потастнат .... и тъй де както и да важното е да те влече да ти е лесно да го учиш и просто ако не ти харесва къкъв е смисъла. Аз ще следвам с Химия
    What have you done to me,
    I’ll never be the same I'll tell you for sure

You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си