- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво ви кара да изневерявате...?
Тази тема е маи повечко към мъжката част от форума-какво чисто сексуално ви кара да изневерявате на полувинките си?Имам в предвид,когато момичето ви е със достатъчно поддуржан и хубав външен вид, правите мн добър секс и т.н.?И по какъв начин ние можем да ви покажем, че ще ни загубите....да ви накараме да се осъзнаете?ще се радвам много на всякакъв вид сериозни отговори
![]()
"Никой завинаги не си отива от някого, ако е оставил нещо от себе си"
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Na men li4no ne mi se e slu4valo i nemoga da kaja....4isto seksualno privli4ane vinagi moje da ima dori edna vryzka da e perfektna...vyprosa e ako myja dyrji na priqtelkata si toi nqma da pristypi kym deistvie!Smqtam,4e za da pokaje edna jena na edin myj,4e toi moje da q zagubi,e prosto kato ne go ostavq da q kontrolira i manipulira...vajno e jenata da pokaje,4e vsqka negova gre6ka moje da e fatalna...razbira se vsqka vryzka se gradi i na vzaimni kompromisi!
spored men ednoobrazieto kara i mujete i jenite da izneverqvat.su6to sexualnoto privli4ane,fizi4esko,psihi4eskoto su6to...
IGRAI, NO NE BUDI IGRA4KA!
ne6to takoaПървоначално написано от BE_MINE
![]()
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
Хормонално мъжете са полигамни и е НЕвъзможно да задържите вечно един мъж до себе си, ако ще и на 80 да правите все още божествени свирки, той пак ше си търси чуждото... положително е вярен този факт.
Семеен психиатър лоботомист, на вашите услуги драги болни хора и побъркани индивиди.
Profesore...6te gi ot4aqte momi4etata taka...![]()
ами аз съм момиче, но ще споделя своята слабост, заради която изневерявам
Обичам мъжете, но най-много обичам СЕКСА.![]()
ooohohohooo profesoreeeПървоначално написано от проф.Спиридон
ko praim be maina
![]()
Доказателството.![]()
Животът е БРЯГ!
лично мен нищо не може да ме накара да изневеря. ако ми се прииска да го направя с някой друг просто ще скъсам с гаджето си, но не бих предала човек по този начин
Не мога да се съглася, че темата е за мъжете във форума. Нямам точен отговор защо изневерявам. Просто се случва, без да планирам, че ще изневеря. Искам го, правя го. Първичен инстинкт, на който се отдавам напълно..
The Only Thing I Understand Is What I Feel!
4isto sexualno nqma kakvo da me nakara da izneverq osven ako ne6to nemi haresva sexa s gadjeto ama tova ne e nepopravimo vinagi mojem da se razberem kakvo ne e nared i da go opravim
DoN't WoRRy, Be HaPPy