- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Карали ли сте се с приятел/ка за момче/момиче?
da razvalqm priqtelstvo zaadi mom4e nikoga ne sam go pravila i ne bih go napravila edno mo4e ne trqbva da zastava m/u men i priqtelite mi
bez malko da se skarame ujasno s nai dobrata mi fr tq haresva6e edno mom4e a toi haresva6e men posle az po4nah da go haresvam i tq re6i 4e go pravq naro4no...sl 2 dena se sdobrihme i si kazahme 4e edno priqtelstvo e za cql jivot a edna vruzka za nqma i sedmica
Да за едно тупо женкарче ама т'ва беше в 4 клас така, че с една дума децка му работа!Ама пак сме си приятелки и до ден днешен така, че боли ме
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Аз не съм се карала с приятелка заради момче.Просто вкусовете на всичките ми приятелки за момчетата са невероятно различни.Виж случвало се е най-добрата ми приятекла да не харесва мое гадже и те двамата да се каратНо сега сичко е наред и не мисля да допускам да се случи подобно нещо
![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
не съм се карала досега и се надявам да не се стига до там...
КаЖи Ми нЯкОгА Да сИ ОбИчАл,Но нЕ нА ДуМи иЛи нА ШеГа?кАжИ Ми нЯкОгА Да сИ ПоЧyВСтВаЛ КаКвО Е В СъщнОсТ ЛюБоВтА?ИсКаШе мЕ СтАнАх тВоЯ-ТоВа лИ БеШе тВоЯтА МеЧтА?иСкАшЕ Да тЕ ОбИчАм и кАкТо вИнАгИ УсПя!
........za syjalenie da........
SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...