- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Имам някакво твърдо топче на пениса
На кожичката ,някаде по главичката се пада, имам някакво твърдо топче отдолу с диаметър 4 мм.,оспях да го изтискам и изтече несто бяло от него, но пак си е твърдо на пипане и като подуто.
.... под главичката 1-2 см. някаде ..., не по
Вика му се гнойна пъпка...Може пък и да има шанс да се появяват там не знам, но по описанието, на това ми прилича. Явно е била голяма щом още има следни, но ако си сигурен че си изтискал цялата до ден-два няма да има следа
Последната промяна е направена от LycanthropE на Mon Feb 31, 2009 25:47 pm; мнението е било променяно общо 99 път
Am posledno top4e ili pupka...![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Mного е важно преди да изстискаш каквото и да било от пениса си да изясниш какво е. Това се прави за да няма усложнения после!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Мда, доктора е прав. Няма да правиш "Хм..това е леко зачервено, дай да го изтискам...е малко кърви какво да се прави..." Но ако до два дена не изчезне, ти препоръчвам да ходиш на лекар![]()
Don't hate me, I'm just blind.
Ako e gnoina pupka ne se boi no po dobre se pregledai ako ne spadne.Moje da e nekvo rakovo obrazovanie nedaiboje.
и аз имам нещо подобно от седмица насам обаче е около 1см че и отгоре излиза гной и вече почти изчезна .. знам че при сифилиса се появява твърдо безчувствено топче но аз усещам болка .. някой да може да ми каже дали е просто огромна пъпка или кожно заболяване или .. не знам и аз .. ще имам възможност да отида на лекар чак след седмица ..
Какво става в този форум, бе хора! Кой каквото попита и получава отговор "може да е рак", "бягай веднага на лекар" и др. подобни!Стига с тая параноя!![]()
Ако проблема на някой е толкоз сложен и спешен, едва ли ще чака да му дават акъл във форума!Ако можете да помогнете- помогнете!Ама стига тая паника![]()
m.j.a. E PRAV! stiga s taq panika.az sum imal takova ne6to.TOVA E GNOINA PUPKA I GLEDAI DOKADE Q STISKA6 ZA6TOTO OSTAVA BELEG!ne 4e obijdam horata no mislete s glavite si.nqma mqsto za panika.na vseki prost vupros kazvate "LEKAR,RAK...."to ako e po slojno toi da ne e pital vas.......pomislete s glavite si!!!Uspeh i izvinqvam se ako ima ne6to![]()