- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Skype - 4at
Kak moga da si 4atq s nqkoi po skype.Vsi4ko mi e na bulgarski ama ni6to ne razbiram.Pls kajete mi posledovatelnostta na vlizane.Blagodarq vi predvaritelno!!!
Човек е истински мъдър тогава, когато знае, че не знае нищо!
zle si
Кликваш 2 пъти върху иконата на Skype. Зарежда ти се листа с абонатите и след това си избираш абонат. Натискаш веднъж върху него и след това от менщто над списъкът натискаш иконата чат. Пишеш, натискаш Enter и това е.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
NE mi se zarejda nikakuv list sus abonati
Ми нети се зарежда щот явно нямаш абонати.Първоначално написано от dorindo
![]()
Е нема толко прост човек!!!! Хахахах искаш да си чатиш с някой, ама и ти не знаеш с кой. АйиииПървоначално написано от Forslor
OMGми като нямаш абонати как ще си чатиш с тях а?
Най - неочаквано ... ТОЙ се завръща!
НО ....Къде беше, когато болеше?!
Къде беше...
6te si 4ati s Test RAzgovora na SKypeostavete
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
Е и толкока прост човек доживях да видя !
haxhahxahxhax to ot kade si feeee tc tc kat nqq abonati kak 6te 4ati6 be 4Uk
добре де, тези абонати от къде се абонират? нещо заплаща ли се за абонамент?
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Auuuuu Nasrah se e tekuf Lamer Nema nIkaDeee.
Tapak nqkoi tfoi priqtel kato ima skype go pita6 kak mu e . kato go vzeme6 otiva6 na tursene pi6e6 go . kato go nameri6 Dava6 desen boyton i dobavi kontakt i SI Ok. we Pi4 ti me Nasra ot smqh
![]()
![]()
![]()
![]()
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
Е айде стига сте обиждали човека,вие да не би всичко да знаете?
Натисни ''Търси" -там можеш да избираш от коя държава да бъде,език,пол...и е препоръчително да дадеш да е скайпващ,ако искаш да провеждаш разговор!След това дай търсене,ще ти се появят абонати,дай с десен бутон върху абоната и ако искаш да му се обадиш натисни-проведи разговор с абоната,можеш да му изпратиш съобщение,можеш и да го прибавиш към списъка с абонати.За да си абонат не се плаща абсолютно нищо,нужно е само да имаш нет.
Надявам си да си разбрал нещо,ако имаш въпроси пиши![]()
ee сега не е толкова трудно - от опит глава не боли - демек - ПРОБВАЙ!
Първо си добавяш абонат. От "търси" задай някакви параметри в които да търси или направи ника на човека/жената () ако го знаеш. След като те одобри можеш да си пишеш и говориш с него (ако имате микрофони и говорители)
Само на мен ли ми се струва, че автора се е*ава с нас? Съмнява ме да има чак толкова неразбран човек, пък да му стига акъла да влезе тука да пита... Може и да бъркам...![]()
zna4i caka6 2-pati varhu ikonkata sledkoeto gore v desno ima nqkva ikonka i otdolo pi6e 4at tam caka6 2 pati i si ok po4va6 da mu pi6e6
НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!
ами то се вижда къде пише ЧАТ,но тоя или тая се прави майтап май майПървоначално написано от Just_One_Girl
ми ти как си влязал в интернет да напишеш тая тема бе.![]()
ЕЕЕЕЕ всичко развали :/Първоначално написано от Just_One_Girl
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
и аз и азПървоначално написано от priti_kiti
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.