- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- MOLQ VI SPE6NO EE!!
na4i iskam da vi pitam.. gadjeto mi postoqnno me pita "kolko me obi4a6".. i az kato kaja mnogo i toi kolko pokaji go i nz kak da go pokaja pls pomognete mi sled 1 4as imame sre6ta i trqbva da izmislq ne6to... pls pls plss!! [-o<
Ами кажи му,че го показваш с това,че си с него,обичаш го,целуваш го и така.
Колкото всички чакълчета на земята.![]()
Тъка му кажи..
...Никога не губи времето си за човек,който не цени времето прекарано с теб!...
![]()
![]()
ЕГАТИ тъпака дет е твоя приятел.Любовта не може да се измерва дали е много или малко.Ти просто го обичаш.......
![]()
6tom si se jertvala da bude6 s nego zn mnogo..........
като ти пита колко ме обичаш ти и кажи ами колко 5 и готовоПървоначално написано от plsss
![]()
![]()
![]()
![]()
АхамПървоначално написано от koalka
![]()
SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...
mi kato ti kaje "pokaji kolko" i ti go celyni po vuzmojno nai-strastniq na4in po koito moje6 i taka![]()
Искам да ти кажа всичко,
ала нямам вече глас!
Изгубих го,тъй,без да искам,
докато те виках денем аз.
Плаках!Плаках денонощно!
Всъщност........колкото можах!
Чувствах се така самотно,
сякаш не веднъж умрях.......
![]()
![]()
Извинявай ама....
Защо следващия път като те пита така,не го питаш и ти?
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
не е нужно да е на 10 за да я пита колко го обича! понякога с моя приятел си се лигавим по същия начин. и винаги си имаме за това готови отговори, които се получават като диалогчеПървоначално написано от rali4ka91
"обичам те чак до небето"
"ама то се вижда"
"ама не можеш да го пипнеш"
"ще стана космонавт"
"ама аз няма да те пусна"
и с това свършва "спора"![]()
Кажи му:"Преброй всички песъчинки на земята,умножи ги по 1 000 000 000 000...И ще добиеш съвсем бегла представа колко много те обичам".Би трябвало да подейства
![]()
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..
Покажи му с ръце и кажи "тоооооооооооооооооолко а много" ха.х.а.ха или пък му кажи "от тук до луната и обратно на зиг-заг"![]()
съгласен съмПървоначално написано от guns`n`roses{f}
ама що не го зарежеш ко са занимаваш с тоя тапак![]()
А защо вместо да си измисляш разни глупости, които да са отговор на тъпия му въпрос, не му кажеш, че се чувстваш неловко и не ти е приятно???
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Казано по този начин приятеля ти изпитва несигурност за връзката Ви...може би си мисли как човек като него си е хванал красавица като теб...може би го е страх за бъдещето на връзката ви...Знам само, че това направо си показва, че е влюбен и несигурен...просто му вдъхни увереностПървоначално написано от plsss
![]()
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
правили ли сте секс до сега?защото ако не сте може би по този начин иска да ти намекне че ако го обичаш толкова много и ще си легнеш с него.защото има и такива мом4ета
Не мисля,че си прав/а в случая.Първоначално написано от Анонимко