- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Maratonki???
Повече от 30 лв. за маратонки не давам!!!Наистина не ми пука дали са маркови,и колко години ще издържат...важното е аз да си ги харесвам!Да носиш маратонки повече от 1 сезон?Защо???
Converse са до 100 лв макс,на Pony не знам колка струват,но и те са някаде толкова,Puma i Reebok почват от 90-100 лв и нагоре,моите сега са на Reebok и много им се кефя
Живей,защото няма да имаш друга възможност да страдаш
Първоначално написано от `Silvester`
ZA kakvo 6te si vzima6 maratonki PONY?kato moje6 za 2lv da si vzeme6 gumeni botu6i!hem za zimata hem za lqtoto!!!![]()
напълно сагласна съм с теб !Първоначално написано от ThePainIsReaL
аз в момента имам на реебок но не ме кефат много но и нямах избор ...
ся искам си зимам някви на глобе но мно пари ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
не си взимай конвърс щото са боклук.отвориха нов магазин на рибок на главната май някъде до центъра... а иначе пони има във фурило даже днеска си купих едни много сладки розови. 100% ще трябва да си приготвиш 100 -140 лв. ако си хвърлила око точно на тези маркиПървоначално написано от vIKI~
идете на някой битак и си купете 50 чифта маратонки за около 150 лв.и си напишете на тях ''Nike''.А според мене по добре е 1 маркови здрави обувки отколкото някои за 30 лв. Едно,че ще издържат по-дълго друго,че ако много си ги харесвате ще си ги носте по-дълго иначе ще трябва за коша
![]()