.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: Maratonki???

boom-boom
    Guest
    Повече от 30 лв. за маратонки не давам!!!Наистина не ми пука дали са маркови,и колко години ще издържат...важното е аз да си ги харесвам !Да носиш маратонки повече от 1 сезон?Защо???

Converse са до 100 лв макс,на Pony не знам колка струват,но и те са някаде толкова,Puma i Reebok почват от 90-100 лв и нагоре,моите сега са на Reebok и много им се кефя
    Живей,защото няма да имаш друга възможност да страдаш

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Silvester`
    150 лв. за маратонки

вие не сте добре ..

Guest
    ZA kakvo 6te si vzima6 maratonki PONY?kato moje6 za 2lv da si vzeme6 gumeni botu6i!hem za zimata hem za lqtoto!!!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Цитирай Първоначално написано от rali4ka91
    Никога не бих дала толкова пари за маратонки!!! За парфюм може ама за маратонки не
    Според мен за обувка си заслужава много повече . Най-малкото ако учиш далече , ходиш много . Купиш ли си некачествени ще ги сменяш през месец . А така поне дълго време ще изкараш с тези , които си взела. Това е ест . една от много причини да си заслужава да дадеш 120-150 лв за обувка , отколкото за парфюм .
    Peace
    напълно сагласна съм с теб !
    аз в момента имам на реебок но не ме кефат много но и нямах избор ...
    ся искам си зимам някви на глобе но мно пари ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от vIKI~
    Mi az imam mnogo na adidas i nike i gi vzimam po 140lv!ot pld sam ina4e i ima gore dolu izbor,no ne sam obikalqla za dr marki i zatva vi pitam
    не си взимай конвърс щото са боклук.отвориха нов магазин на рибок на главната май някъде до центъра... а иначе пони има във фурило даже днеска си купих едни много сладки розови. 100% ще трябва да си приготвиш 100 -140 лв. ако си хвърлила око точно на тези марки

идете на някой битак и си купете 50 чифта маратонки за около 150 лв. и си напишете на тях ''Nike''.А според мене по добре е 1 маркови здрави обувки отколкото някои за 30 лв. Едно,че ще издържат по-дълго друго,че ако много си ги харесвате ще си ги носте по-дълго иначе ще трябва за коша

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си