.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: IzPiTaNie

Myl4AlIvKa{}
    Guest

IzPiTaNie

Zdraveite hora! Imam ogromen problem. Hodq 6 meseca ve4e s edno mom4e, no pravim edno i sy6to, a i po4ti ne si govorim(pri4inata sam az ne moga da si talk s nego za6toto neznaq za kakvo).Sega toi me e podlojil na izpitanie kogato izlizame toi myl4i , za da me nakara az da zapo4na tema i da govorq , i taka tuk idva moqt problem ideq si nqmam za kakvo da govorq .Dnes be6e pyrviq den ot izpitanieto i lele ako vi kaja kakvi gluposti drynkah govorih za pti4kite ,dyrvetata , za lyka na robin hud abe kvo da vi kaja sku4na rabota .Molq vi daite nqkakvi predlojeniq za kakvo si govorite vie s gadjetata si, kakvo obsyjdate, izob6to kakvo pravite kogato ste zaedno i t.n.A sy6to taka iskam da pomolq horata ot varna da mi dadat predlojeniq za mestenca na koito hodqt s gadjetata. Nadqvam se da mojete da mi pomognete 10x predvaritelno {}

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    Говорете си за нещата от живота...За любовта,за щастието,за семейството разкажи му някой твой спомен нещу такова ...
    SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...

i az imam sy6tiq problem Nadqvam se otgovorite da pomognat i na men
    Ti Si AnGeLche PreKraSnO,Ti Si DqVoLche OpaSnO,AkO NqKoI Te PriPaRi ShTe qDe ShaMaRi... {{{{{{{}}}}}}}

Мега фен Аватара на iiirish
    опитай се да говорите за вас, за отношенията ви, сподели ако имаш някакъв проблем независимо дали е свързан със семейството или с приятели, сподели възгледите си за живота, кажи какви са мечтите ти.

между другото аз не съм от варна, но почти всеки ден си ходим и си го имам за кварталче, така че една добра идея е например морската градина или просто се поразходете сами на плажа. по този начин ще внесеш малко романтика във връзката ви

не тряя да мислиш кво да му кажа и кво да не просто квото ти дойде на момента.....нз

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Хм не съм се замисляла за какво точно си говорим,ама непрекъснато гоеорим...се единия е като кречетало...Може би не сте намерили подходящия човек...

Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)
    Аз пък имам проблем,че не млъквам Хех..подхвани темата за детството му нека ти разкаже какво най е обичал да прави...да ти сподели някоя детска историйка забелязала съм,че момчетата се захласват когато говорят за това... Говорете си за най-прости неща...припомняйте си хубави моменти от връзката ви все пак не сте от вчера заедно...А относно местата където може да отиде тук съм пас,но ти желая успех в изпитанието
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Angel_eyes
    Аз пък имам проблем,че не млъквам Хех..подхвани темата за детството му нека ти разкаже какво най е обичал да прави...да ти сподели някоя детска историйка забелязала съм,че момчетата се захласват когато говорят за това... Говорете си за най-прости неща...припомняйте си хубави моменти от връзката ви все пак не сте от вчера заедно...А относно местата където може да отиде тук съм пас,но ти желая успех в изпитанието
    Малиии това за детството е много вярно!!! Наистина обичат да разказват за детството си..а особено ако е завършил училище попитаи го за ученическите години...гарантирам ти че ще го заприказваш за доста дълго време

Голям фен
    Град
    София
    говорете си за вас и защо се е стигнало до там.ако държиш на него му го покажи а не се дръж кат пън и ако трябва говори за робин худ и пепеляшка..ако ви е интересно!щом чак те е подложил на изпитание,значи...мисля че темата към вас трябва да отиде а не нещо друго!

Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)
    Цитирай Първоначално написано от rali4ka91
    Малиии това за детството е много вярно!!! Наистина обичат да разказват за детството си..а особено ако е завършил училище попитаи го за ученическите години...гарантирам ти че ще го заприказваш за доста дълго време
    Ахам..толкова дълго,че може да ти се стори цяла вечност...
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    опитай се да говорите за вас, за отношенията ви, сподели ако имаш някакъв проблем независимо дали е свързан със семейството или с приятели, сподели възгледите си за живота, кажи какви са мечтите ти.
    И аз съм на това мнение. Говорете за вас, за връзката ви. Споделяйте мечтите си, проблемите.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от rali4ka91
    Ахам..толкова дълго,че може да ти се стори цяла вечност...
    Еми 5 месеца съм с моито момче и всеки път като го върна към ученическите години има какво още да каже така че...

Мега фен Аватара на koalka
    Ами говорете си за вас,за музика,филми.Ходете на кафета,по центъра,можете да правите много неща заедно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си