- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Malka s1m,no...
Zna4i na 14 godini sym no mnogo mi se pravi sexNeznam ot hormonite li e no dosta 4esto zapo4nah da se vyzbujdam i ot nai drebnoto ne6to!Za sega samo mastrubiram...molq vi kajete mi kakvo da pravq
Neiskam na 14 da mi e za 1-vi p1t za6toto sam adski malka za tova vypreki 4e navitite sa dosta.Ako imate nqkakvo predlojenie 6te se radvam mnogo
[-o<
ше търпиш
Опитай се да потушиш хормоните. Сама осъзнаваш, че си още малка. Ако сега го напраиш после ще съжаляваш.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Защо смятате, че после ще съжалява?![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
нАучно погледнато ела при мен и не се притеснявай, че си на 14, ще те опраимПървоначално написано от tTeENn
Съгласен съм. Ако намери подходящия човек не виждам никакъв проблем. Щом изпитва потребност да прави секс нека я задоволи.Първоначално написано от skate_warrior
YOU STAND YOUR GROUND AND FIGHT!!!
-Where's Zed?
-Zed's dead, baby. Zed's dead.
![]()
купи си вибратор
Занимаваш се с други неща, които да ти запълват времето и да ти отвличат вниманието.Например спортуваш, много внимаваш какво преподават в училище и после учиш, учиш.![]()
Vij sega mili4ka, vsi4ko tova e vnu6enie, malka si za polov jivot, i ti garantiram 4e pri 80% ot momi4etata pod 19 sexa e prosto novo use6tane no ne i udovolstvie, samite ti organi ne sa razviti dostatu4no, nedei da se vodi6 po emociite si, za6toto tova sa prosto vnu6eniq, i sus sigurnost 6te ti haresva pove4e kogato go pravi6 sama, ne davai naj-cennoto si na vuzrast kogato ne moje6 da osuznae6 dostatu4no dobre tazi stupka v jivota si![]()
Най-доброто упражнение за сърцето е това да се наведеш и да повдигнеш някой!
Ко чакаш още ве на 14 си и не си правила секс още
ти кво монахиня ли ше ставаш веднага да вриш са ибеш
докат не съм та изплющял
po4akai o6te pone 1-2 godini a dotogava moje6 da si kupi6 vibrator
Az sam na plaja,a ti kade si?
Az sam sama,a ti sam li si?
Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
Az se bazikam ,a ti varza li se?????
Не му мисли много направо действай и повече в анала![]()
Много ясно няма да се лигавиме я![]()
Е как така си е
Не си е същото без анала който каквото и да ми каже истина си еПървоначално написано от Nymus
Nymus написа:Ко чакаш още ве на 14 си и не си правила секс още
ти кво монахиня ли ше ставаш веднага да вриш са ибеш
докат не съм та изплющял
madripper написа:
Много ясно няма да се лигавиме я
Е то без анален са само лигавщини не е ли така?!
Не си е същото без анала който каквото и да ми каже истина си е
Не ги слушай тея утрепки, от такива като тях можеш само да научиш как да си приготвяш дозата с хероин...
Не прави грешката да губиш девтвеността си на тази възраст... изчакай поне още 2-3 години.
No Brain No Pain!!!
Първоначално написано от Mr.White
Love's the funeral of hearts an ode for cruelty when angels cry blood on flowers of evil in bloom
The funeral of hearts and a plea for mercy when love is a gun separating me from you.
Миии...тегли си куршумаДруг избор нема \
/
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and smoke dope
...
I'VE GOT THE STRAIGHT EDGE!!!
Хора посъветвайте ме моля ви се...приятелката ми е на 14 аз съм на 17 и 2мата се обичаме, поне колкото до мен всичко давам и правя за нея, тя ми е най-ценното нещо в живота, но преди 2 дни тя каза че иска да спи с мен и то веднага...и наистина беше мнг възбудена, личеше си от начина по който говори и се държи и учестеното и дишане и настръхването и нз...и аз какво направих - отказах и, понеже на 14 както са писали повечето тук - може би няма да усети това което иска, а и е малкаа тя взе че ми се разсърди...има ли лошо ако и 2мата се обичаме да го направим ? и на мен ще ми е за пръв път
nedei da pravi6 gre6kata da se otvara6 taka da se kaje.az naprimer sum na 15 ve4e no ne mislq 4e iskam da pravq sez no i ne se sramuvam a i ne bi trqbvalo.6te bude glupavo da oravi6 tazi gre6ka da si oburkva6 jivota![]()