- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Malka s1m,no...
Първоначално написано от az_slunceto
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Я по добре почни да тренираш нещо.
Първоначално написано от miss_india
Размаза ме
На нея и се чука, две не вижда, а ти и казваш, че си внушава \
/
Току що си внуших, че съм получил здрава, ама мног яка ерекция и ми се врътка като за световно:P
“Ако човек не се смее над миналото си, не може да има здравословно настояще"
Miss India e kuha kato lejka,a qvno i ne e 4ela literatura...Molq te ne zablujdavaj auditoriqta s glupavi sujdeniq...ti poludq li?Qvno do 19 godini si bila devsrvena,koeto e tvoq problem!
Една качествена машинка с пингвинчета или заешки ушички и въртящ се ствол с топчета и която ще я качи на черешата, струва 14-170 лв.Първоначално написано от NoWallz
Едва ли ще може![]()
По-добре наистина да отвори крачета, а и с вибратир ( Като и влезе това дебело, 19 - 20 см. чудо ) няма как да остане девица и така и така за успокоение на мюсюлманите във форума![]()
Да си хване някои точен пич и да си се сексят на воля![]()
“Ако човек не се смее над миналото си, не може да има здравословно настояще"
оф...изчакай още ПОНЕ 1 година..нормално е да те блъскат хормоните но сиг ще направиш грешка ако от сега почнеш..
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Neiskam na 14 da mi e za 1-vi p1t za6toto sam adski malka za tova
ааааааааа да си дойдем на думата
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Както повечето нормални хора, изказали мнение в тази тема, аз също ще кажа, че е по-добре да изчакаш и колкото повече търпиш, толкова по-добре. Тепърва ти предстои да водиш полов живот, ще имаш предостатъчно време да се насладиш на всичко това, но на 14 е прекалено рано, да не говорим, че и 2 години след това пак няма да изпиташ това, което би могла на 20 примерно и с точния човек. Далеч съм от мисълта, че някой връстник сега би могъл да бъде този човек. Всички сме били, сме или ще бъдем на 14, хормоните се побъркват тогава, но това не значи, че трябва да се побъркваш и ти. Изчакай, при всички положения ще е по-добре за теб. Първият път не е нещо кой знае какво, въпреки че всички май си го представят иначе. Важно е да не се разочароваш трайно от секса, защото това би било огромна травма, докато не се намери някой, който да те излекува. Затова по-добре не бързай, защото момчетата приблизително на твоята възраст не мислят за нищо друго, освен как да си го бутнат някъде, те са егоисти и ти ще бъдеш тази, която ще страда накрая. Всичко с времето си.
отиди на дефлоратор
Единственото нещо, което можеш да направиш с добрия съвет, е да го предадеш нататък.
На теб самия никога не ти върши работа.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=54656
......................Нали......и мен мнооо ме тресеше хормона....
Слез в махалата и кажи на всички момчета,че искаш а те блъскат![]()
![]()
prosto iz4akai!ne mu e vremeto sega pak i ako se vturne6 na miga sam sigurna 4e nqma da ulu4i6 4oveka a nqkoi fuklio koito 6te razkaje na celiqt grad a posle ne se 4udi ako nqkoi ti podsvirne s:ei k***o
Не прочетох нищо смислено ... по - добре да си беше мълчал !!!Слез в махалата и кажи на всички момчета,че искаш а те блъскат![]()
![]()
И все пак tTeENn какво мислиш да правиш , влезе ли нещо в главата от всички тези коментари ???
No Brain No Pain!!!
Абе не ги слушай тия хварляй се на първия срещнат![]()
![]()
И лошото е..Първоначално написано от NicknameANdPasswORd
?
2т. системно
Я се скрий бе ... тва е сериозна тема , ако не можеш да кажеш нищо смислено по - добре си трай !!!Абе не ги слушай тия хварляй се на първия срещнат
No Brain No Pain!!!
ако си намериш подходящ партньор и се настроиш психически не е зле да пробваш обаче на забравяй че ти трябва идеален партньор
аз също съм на 15(ненавършени) ако си навита...виж ми аватара![]()
na 14?! i piesh hormoni?!?! $^&#%^&#%^*$^&*$^&*%^@$^#%&$&Първоначално написано от tTeENn
![]()
![]()
![]()
za kvo podqvolite!?![]()
Пробвай анален секс, хем е яко (поне така мисля, ама не съм момиче и не съм гей), хем ще си запазиш девствеността
и аз имам същия проблем мила
но мисля че най рано на 15 ще го направя и то ако съм намерила подходящ човек защото тва е едно от най важните неща