.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 71 от общо 71

Тема: Malka s1m,no...

Re: Malka s1m,no...

Цитирай Първоначално написано от az_slunceto
    Цитирай Първоначално написано от tTeENn
    Zna4i na 14 godini sym no mnogo mi se pravi sex Neznam ot hormonite li e no dosta 4esto zapo4nah da se vyzbujdam i ot nai drebnoto ne6to!Za sega samo mastrubiram...molq vi kajete mi kakvo da pravq Neiskam na 14 da mi e za 1-vi p1t za6toto sam adski malka za tova vypreki 4e navitite sa dosta.Ako imate nqkakvo predlojenie 6te se radvam mnogo [-o<
    kupisi vibrator

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Фен
    Град
    Hell.
    Я по добре почни да тренираш нещо.

Град
    Varna

О соле миооооооооооооооооооооооо о

Цитирай Първоначално написано от miss_india
    Vij sega mili4ka, vsi4ko tova e vnu6enie, malka si za polov jivot, i ti garantiram 4e pri 80% ot momi4etata pod 19 sexa e prosto novo use6tane no ne i udovolstvie, samite ti organi ne sa razviti dostatu4no, nedei da se vodi6 po emociite si, za6toto tova sa prosto vnu6eniq, i sus sigurnost 6te ti haresva pove4e kogato go pravi6 sama, ne davai naj-cennoto si na vuzrast kogato ne moje6 da osuznae6 dostatu4no dobre tazi stupka v jivota si
    Размаза ме На нея и се чука, две не вижда, а ти и казваш, че си внушава \/
    Току що си внуших, че съм получил здрава, ама мног яка ерекция и ми се врътка като за световно :P
    “Ако човек не се смее над миналото си, не може да има здравословно настояще"

Guest
    Miss India e kuha kato lejka,a qvno i ne e 4ela literatura...Molq te ne zablujdavaj auditoriqta s glupavi sujdeniq...ti poludq li?Qvno do 19 godini si bila devsrvena,koeto e tvoq problem!

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от NoWallz
    Вибратор...Вие нормални ли сте?
    Да го види майка й,пита я кво е тва.Тя кво да каже "Ми мамо ебе ми се ама не трябва,затова си купих вибратор"
    По добре си отвори краката пред някой да ти мине мерака
    Една качествена машинка с пингвинчета или заешки ушички и въртящ се ствол с топчета и която ще я качи на черешата, струва 14-170 лв.
    Едва ли ще може
    По-добре наистина да отвори крачета, а и с вибратир ( Като и влезе това дебело, 19 - 20 см. чудо ) няма как да остане девица и така и така за успокоение на мюсюлманите във форума
    Да си хване някои точен пич и да си се сексят на воля
    “Ако човек не се смее над миналото си, не може да има здравословно настояще"

Супер фен
    оф...изчакай още ПОНЕ 1 година..нормално е да те блъскат хормоните но сиг ще направиш грешка ако от сега почнеш..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Neiskam na 14 da mi e za 1-vi p1t za6toto sam adski malka za tova
    ааааааааа да си дойдем на думата
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Град
    София
    Както повечето нормални хора, изказали мнение в тази тема, аз също ще кажа, че е по-добре да изчакаш и колкото повече търпиш, толкова по-добре. Тепърва ти предстои да водиш полов живот, ще имаш предостатъчно време да се насладиш на всичко това, но на 14 е прекалено рано, да не говорим, че и 2 години след това пак няма да изпиташ това, което би могла на 20 примерно и с точния човек. Далеч съм от мисълта, че някой връстник сега би могъл да бъде този човек. Всички сме били, сме или ще бъдем на 14, хормоните се побъркват тогава, но това не значи, че трябва да се побъркваш и ти. Изчакай, при всички положения ще е по-добре за теб. Първият път не е нещо кой знае какво, въпреки че всички май си го представят иначе. Важно е да не се разочароваш трайно от секса, защото това би било огромна травма, докато не се намери някой, който да те излекува. Затова по-добре не бързай, защото момчетата приблизително на твоята възраст не мислят за нищо друго, освен как да си го бутнат някъде, те са егоисти и ти ще бъдеш тази, която ще страда накрая. Всичко с времето си.

отиди на дефлоратор
    Единственото нещо, което можеш да направиш с добрия съвет, е да го предадеш нататък.
    На теб самия никога не ти върши работа.

БеБиНЦи ;))
    Guest
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=54656
    ......................Нали......и мен мнооо ме тресеше хормона....

Guest
    Слез в махалата и кажи на всички момчета,че искаш а те блъскат

Guest
    prosto iz4akai!ne mu e vremeto sega pak i ako se vturne6 na miga sam sigurna 4e nqma da ulu4i6 4oveka a nqkoi fuklio koito 6te razkaje na celiqt grad a posle ne se 4udi ako nqkoi ti podsvirne s:ei k***o

Фен
    Град
    Sofia,West Park
    Слез в махалата и кажи на всички момчета,че искаш а те блъскат
    Не прочетох нищо смислено ... по - добре да си беше мълчал !!!

И все пак tTeENn какво мислиш да правиш , влезе ли нещо в главата от всички тези коментари ???
    No Brain No Pain!!!

Абе не ги слушай тия хварляй се на първия срещнат

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от NicknameANdPasswORd
    .... Mi neznam za hormonite na 14 ... no ako sega nemojesh to na 20
    shte ebesh si4ko deto murda
    И лошото е.. ?
    2т. системно

Фен
    Град
    Sofia,West Park
    Абе не ги слушай тия хварляй се на първия срещнат
    Я се скрий бе ... тва е сериозна тема , ако не можеш да кажеш нищо смислено по - добре си трай !!!
    No Brain No Pain!!!

Град
    The O.C.
    ако си намериш подходящ партньор и се настроиш психически не е зле да пробваш обаче на забравяй че ти трябва идеален партньор
    аз също съм на 15(ненавършени) ако си навита...виж ми аватара

Фен
    Град
    там, където ми харесва ;)

Re: Malka s1m,no...

Цитирай Първоначално написано от tTeENn
    Zna4i na 14 godini sym no mnogo mi se pravi sex Neznam ot hormonite li e no dosta 4esto zapo4nah da se vyzbujdam i ot nai drebnoto ne6to!Za sega samo mastrubiram...molq vi kajete mi kakvo da pravq Neiskam na 14 da mi e za 1-vi p1t za6toto sam adski malka za tova vypreki 4e navitite sa dosta.Ako imate nqkakvo predlojenie 6te se radvam mnogo [-o<
    na 14?! i piesh hormoni?!?! $^&#%^&#%^*$^&*$^&*%^@$^#%&$&
    za kvo podqvolite!?

-=WoMaN bY bIrTh, BiTcH bY cHoIsE=-
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50674

Фен
    Град
    Плевен, 9та бомбаджийска :)
    Пробвай анален секс, хем е яко (поне така мисля, ама не съм момиче и не съм гей), хем ще си запазиш девствеността

и аз имам същия проблем мила
    но мисля че най рано на 15 ще го направя и то ако съм намерила подходящ човек защото тва е едно от най важните неща

Я го удари!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си