.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Guest

Moderated:Той е заклет метъл и май не се интересува от друго

ot dosta vreme nasam si govorq postoqnno s edno mom4e (az sum na 14 a toi e na 15) i naistina mn dobre ob6tyvame ..kogato sam s nego mi e mn gotino i zabravqm skukata .. oba4e naposledak razbtrah 4e go haresvam i to dosta ... oba4e problema e 4e toi e metal ..zaklet metal ..imam predivid 4e samo s takifa rabot ise zanimava i sqka6 ne go int ne6ta kato gadjeta i t.n. ... pls pomognete mi

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

e ti ot kade znae6 4e ne se int sled kato ne si go pitala abe kvo ti dreme kato go haresva6 deistvai
    По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!

2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.

Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)
    Хех ми сподели му чувствата си...пък тогава може изведнъж да започне да се интересува от такива неща Шегата настрана...кажи му,това че е метъл да не би да значи,че не е човек..кефи се на яка музика,нооооооо може би малко повече отколкото трябва :P Действай и виж резултата...Успех!!!
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Можеш така леко тактично да го подпиташ дали има момиче в момента с което би тръгнало (предполагам , че от там ще тръгне разговора и ще разбереш дали се "занимава" с гаджета та и по между другото ще разбереш ако харесва някоя, i ako nqma drugo momi4e na pytq deistvai) и след това можеш тактично да му споделиш чувствата си... Виж ти може и да се получи нещо

Голям фен
    Град
    Бургас
    Няма значение метъли, неметъли, рапъри, черни, бели, абуригени, овце, крави...всички ги праска любовта...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Супер фен
    Според мен не се занимавай с него.

Голям фен
    Той нека си харесва метъл!Какво общо има това с вас двамата?Пък и ти казваш, че ви е добре заедно.Значи и той те харесва, вероятно му е трудно да ти го каже.

Re: pls help me ..!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ot dosta vreme nasam si govorq postoqnno s edno mom4e (az sum na 14 a toi e na 15) i naistina mn dobre ob6tyvame ..kogato sam s nego mi e mn gotino i zabravqm skukata .. oba4e naposledak razbtrah 4e go haresvam i to dosta ... oba4e problema e 4e toi e metal ..zaklet metal ..imam predivid 4e samo s takifa rabot ise zanimava i sqka6 ne go int ne6ta kato gadjeta i t.n. ... pls pomognete mi
    xa znachi qko

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Мега фен Аватара на koalka
    Ами можеш да го попиташ дали би искал да си има гадже,дали има,а защо да не му признаеш чувствата си?Според мен така ще е най-добре.Така ще разбереш дали наистина се интересува само от метъл.

Guest
    немога да си го обесня аз сам много съвременен млад човек,но просто немога да си представя да тръгна с метъл а още по малко да имам някви сексуални неща с него просто ми става гнусно и гадно само при мисълта

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    Цитирай Първоначално написано от Angel_eyes
    Хех ми сподели му чувствата си...пък тогава може изведнъж да започне да се интересува от такива неща Шегата настрана...кажи му,това че е метъл да не би да значи,че не е човек..кефи се на яка музика,нооооооо може би малко повече отколкото трябва :P Действай и виж резултата...Успех!!!
    prava e ! ako pak i sled priznanieto ne se zainteresova go zaebi
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Абе момиче като ти е гнусно тогава си намери някой рапър. Е*ахти простотийте как можеш да кажеш такова нещо като е метъл се едно е вампир тва са много тъпи убеждения. Ако наистина го харесваш значи нема да ти пука ако ще и с вълна само да ходи ...
    Що преди да поискаш някой да ти помогне не си помогнеш сама като например да поумнееш малко ?!!!! ????

Мега фен Аватара на iiirish
    на теб в крайна сметка нищо не ти пречи да му отриеш чувствата си. опитай първо по заобиколния начин. така е най-сигурно!
    дори да е заклет метъл, той не може да заповядва на сърцето си. и ако те харесва няма как да го избегне

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Peyton
    Абе момиче като ти е гнусно тогава си намери някой рапър. Е*ахти простотийте как можеш да кажеш такова нещо като е метъл се едно е вампир тва са много тъпи убеждения. Ако наистина го харесваш значи нема да ти пука ако ще и с вълна само да ходи ...
    Що преди да поискаш някой да ти помогне не си помогнеш сама като например да поумнееш малко ?!!!! ????
    аз просто си казах своето мнение,вярно е че ако го обича няма да и пука какъв е но казах специално аз как гледам на метълите

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Трябва да му признаеш какво изпитваш към него!Няма смисъл да прикриваш чувствата си след като незнаеш каква е реакцията му.това че е метъл не значи че ако си хареса дадено момиче,няма да бъде с нея само щото е метъл.Опитай се пък квото стане.В крайна сметка по-добре така,отколкото да се съжаляваш че си си пропуснала шанса.Пък ако ти откаже вече и ти заяви че харесва някоя друга или пък не може да бъде с теб по една или друга причина,тогава вече ще се наложи д го забравиш

emi pitai go i 6te razbere6 dali go interesuvat momi4eta!
    Malko ne6ta znam za jivota...Edno ot tqh e 4e nqma vtori kato doma vuv koito si otrasnal...

Попитай го най-тактично дали в момента е зает и ако каже, че не е, признай му чувствата си. Не ми се вярва никога да не погледне момиче, само защото е метъл. И те са хора, и те се влюбват.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    немога да си го обесня аз сам много съвременен млад човек,но просто немога да си представя да тръгна с метъл а още по малко да имам някви сексуални неща с него просто ми става гнусно и гадно само при мисълта
    За пореден път грешно схващане на понятието метъл. Какво от това, че се обличат в черно и имат дълга хоса (повечето от тях), това не означават, че нямат лична хигиена. Какво си мисиш, че няма и други, които да не спазват лична хигиена. Да ти каже, те май са много повече.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    kaji mu che go haresvash p1k kakvoto stane
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове