Много дълга история..почвам отначалото..поканих на рождения си ден едно момче на име Виктор,той живее в Испания от 6 години.И тръгнахме тогава обаче след седмица той си замина..продължаваме да си конктакуваме вече цели 7 месеца.И трябва си дойде в съвсем скоро време.Казва ми че ме обича,но аз на думи не вярвам по принцип.Тъй че въпроса ми Не е дали ме обича.Изневерявам му но и той го прави тъй че,няма проблем.Тръгнах с едно момче ей ся наскаро..и скъсахме за да се върне при бившата си,защото още я харесвал.Да го наречем Е. Че това момче Е. продължавахме тайно да се целуваме,но на мен ми е тъпо някво щото явно ме използва.То си е чиста проба използване де.И всичките ми приятели са навити да бият това момиче.Нито съм ги карала,нито съм говорила зад гърба на Е. или на приятелката му.Защото колкото и да е искам все пак да си останем с уважание.Обаче той си е втълпил че аз съм ги накарала и днеска се скарахме жестоко точно зариди това.Харесвам го още и то много,и никога не бих тръгнала да му правя мръсно или нещо от тоя род...Кажете ми някъв начин да го убедя в истината.Сто на сто съм толкоз паднала в очите че няма накъде..да говорим не става защото той все си държи на неговото!И ми писна..честно да ви кажа писна ми че постоянно аз съм виновна че него искали да бият че нея искали да бият.Това са лапешки истории някой да набие някой друг зариди това че го е зарязал.Въпроса ми е как да го убедя да ми повярва най накрая...и след като той все още малко ме харесва..дали има шанс да си го върна..или въобще да не опитвам..
надявам се да ми помогнете..благодаря предварително..