.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    MargaritkA
    Guest

Подкожни гадове:(

Здравейте имам едно проблемче незнам от къде да започна,значи махам си косъмчетата от триъгълника с коломаска ,но се появиха много неприятни подкожни косъмчета,които са дълги и растат навътре под епидермиса.Опитах да ги махна с пинсета,но не став а те са навътре и кожата трябва да се нарани...пък може да се появят и инфекций.Та "благодарение" на тези косъмчета на места кожата е покрита с подутинки,които са забрали.Оффф ужасно е..незнам какво да правя и е ужасно болезноне като се опитам да ги махна по някакъв начин....Освен това се притеснявам да не е опасно ...незнам...да отида ли на лекар или на херург да ги отстрани..незнам Сигурна съм,че не съм единствена с този проблем просто никой не говори за това.....ще съм благодарна ако някой помогне с нещо ,съвет или каквото и да е било..........

И на мен ми се беше случило такова нещо и от тогава избягвам да ползвам епилатор често.Аз лично хубаво натърках кожата с гъбка.След 1-2 дни кожата там стана по тънка и косумчето го махнах с пинсета.Внимава все пак,защото стават големи инфекции.Знам и колко е болезнено.Просто кожата ти трябва да е винаги добре почистена

MargaritkA
    Guest

.....

Цитирай Първоначално написано от ™bLaCk`RoSe™
    И на мен ми се беше случило такова нещо и от тогава избягвам да ползвам епилатор често.Аз лично хубаво натърках кожата с гъбка.След 1-2 дни кожата там стана по тънка и косумчето го махнах с пинсета.Внимава все пак,защото стават големи инфекции.Знам и колко е болезнено.Просто кожата ти трябва да е винаги добре почистена
    Мила какво ли не пробват,те са много надълбоко...нетсва така Някои има ли инфо за възможни инфекций? А на козметик ми е малко неудобно...

Фен
    Град
    zoo....
    ....Don't bother!Be happy!....

Повече от фен
    Град
    pld,Bulgaria
    emi poprincip tova stava ot epilator,toi zavurta kosmite i te zagnoqsvat.nz ot kolata za6to se polu4ava taka,pitai kozmeti4kata ti.ako ne otidi na dermatolog.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си