- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Как да се отворя сама освен с пръстче?
na4i nz kak da zapo4na moje bi vyprosa mi e mn stranen no utre iskam da pusna na priqtelq mi a vsi4ki vkliu4itelno i toi znaqt 4e ne sym devstvena,kak moga da se otpu6a sama osven s pryst4e
sigyrno 6te vi se stori mn gadno i brutalno no molq da mi pi6ete samo seriozno otgovori,ne sym na 12 ili 13![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Защо искаш сама да се отвориш?Недей!Много по-добре е приятелят ти да го направи!
По-добре остави приятелят ти да го направи. И на двама ви ще ви е много по-приятно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
s Prust nqma da mojesh da se otvorish milichka zashtoto prusta ti ne e dostatuchno debel i dulag! i mn po priqtno shte ti e da de otvori priqtelq ti! aide Uspeh..
Ako e tolkova vajno pred nego da ne si devstvena mislq,4e dosta 6te ti se naloji da se potrudi6....ako samo s prysti se my4i6 nqma da ti e mnogo lesno....vijdal sym jeni,koito se otpu6vat s vibrator(na video samo razbira se)no ti edva li 6te ima6 takyv....predstava si nqmam kak 6te ti e nai-lesno...drugo si e da go napravi6 s mom4e!No vse pak...krastavici,banani...neznam i az!
Ti luda li si be?![]()
YJAS!
Бръкни с цяла ръка,чак като опре до лакътя я извади![]()
2т.
Дам ако може да влиза още бутай![]()
Не се притиснявай аз съм насреща![]()
Може какво питаш чувствай се като у дома сиПървоначално написано от Nymus
![]()
Ne!А може ли аз?!?!?!
Ма незнам изобщо има ли смисъл да питаш - ЕСТЕСТВЕНО че може кога си се съмнявал
Ne pi6ete gluposti...az davam samo na moq priqtel!
mn kofti si napraila kato si izlugala priqtelq si 4e ne si devstvena..no naistina nqmam nikakva predstava kak da se otpu6i6 sama...edna priqtelka iska6e da probva s tampon
no neznam kfo e stanalo posle..li4no az ne mislq 4e stava s tampon
JiVeI,DoKaTo Ne DoIdE nA mOdA dA sE mRe....!!!
uf pomolih samo seriozni hora da pi6at![]()
![]()
Оу айде бе не приемам отказиПървоначално написано от mn^sym^zle^f
![]()
nz nai-dobre priznai na gadjeto ako istinski te obi4a 6te te razbere!!!sama ne e mn uda4NO!!USPEH![]()
Az sam na plaja,a ti kade si?
Az sam sama,a ti sam li si?
Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
Az se bazikam ,a ti varza li se?????
Според мен, най добре ще направите ако пробвате с вибратор за рибки. Нали ги знаете онези дългите тръбички, които пускат мехурчета?
Е, давайте!
А може да пробвате и с кисели краставички.
Както неведнъж съм казвал, киселите краставички ще са доминиращ биологичен вид след 50 години, така, че не виждам особен проблем ...
Патока не става?
Мензиса на недоклатена гимназистка закъснява вече втора седмица?
Бременни сте от див глиган и мислите, че ще родите слонче?
Спокойно, д-р Иванов е плътно зад Вас и ще ви помогне като Ви подпре подобаващо.
na takava glupost kak o4akva6 nqkoi da ti otgovori ?Първоначално написано от mn^sam^zle^f
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Az sa utpushih sama predi 1 godina s edin dezudurant...uspeh!
можеш ли да ми посочиш ЕДНА разумна причина поради която трябва да се отвориш сама![]()
АхахахахахаПървоначално написано от Nymus
xaxa v Dezodoranta e istinata !![]()
Точно такаПървоначално написано от Sid
![]()
Хм наистина звучи добреПървоначално написано от Nymus