.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    idiota
    Guest

Модерирано: На 16 съм а съм нямал допир с момиче?

Хора сдухвам се е побърквам се ше изперкам!!!На 16 съм с момичетата никак ама никак неми върви!!!Немисля че съм толкo грозен а още несъм имал приятелка несъм се целувал изпадам в истерия!!!!!!!понякога както в момента искам да умра!!!

модерирано - точка 7

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    E spoko de,kakvo tolkova,razbiram da ne ti stava a to kav bil problema...ima vreme
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    nqma smisal da mre6 po dobre pii edna bira i se opitai da promeni6 ne6tata koito zavisqt ot teb samiq
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

idiota
    Guest
    Ми ако може да ми помогнете някак си.Да дадете съвети.Ама неми излизайте с номера че с времето ще с еоправи всичко!!!

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    4ove4e ako ti sam ne si pomogne6 nqma koida go napravi !!! po dqvolite stiga gluposti

Мега фен Аватара на iiirish
    това, че си на 16, а още не си бил с момиче няма огромно значение! аз се целунах за пръв път на 17 колкото и смешно да звучи, и никак, ама никак не се срамувам от това! появи ли се точния човек всичко ще е ок! остави любовта сама да те потърси!

idiota
    Guest
    Щом така казвате ще се опитам да ви послушам а сега мисля да си лягам докато несъм наприл нещо тъпо.Лека нощт и мерси за подкрепата

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    това, че си на 16, а още не си бил с момиче няма огромно значение! аз се целунах за пръв път на 17 колкото и смешно да звучи, и никак, ама никак не се срамувам от това! появи ли се точния човек всичко ще е ок! остави любовта сама да те потърси!
    Ani s toq post mi obra to4kite (v polojitelniq smisal ). Evala ti

Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni
    ми,пич ти кфо очакваш..
    момичетата да дойдат при теб и да почнат да те свалят ли?
    Като си харесаш някоя отиваш при нея,
    заговаряш я нещо,каниш я на кафе и така,
    ако сам не си помогнеш няма кой да ти помогне
    разбираш ли..ако чакаш всичко на готово няма да стане,
    тряя сам да си напрайш нещата

Отваряш Секцията Секс във Форума четеш 2 3 теми и се оправяш

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Фен
    Град
    burgas
    Ako naistina ne si tolkoz grozen deistvai ne6tata zavisqt izcqlo ot teb a kolkoto do sexa parvo nameri svqstno momi4e i togava deistvai za da izpita6 nqkakvo udovoldtvie
    Az sam na plaja,a ti kade si?
    Az sam sama,a ti sam li si?
    Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
    Az se bazikam ,a ti varza li se?????

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    Цитирай Първоначално написано от DoPye
    4akai be toi ne se e celuval ti go prati Na sex-sa > nali znae6 ne stava ot vratata za krakata
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

eDiN_sLucHaeN
    Guest
    dosta stranno e kak vurvi toq forum ... nqma nqma i kato se izprazni nqkoi na metenoto .... awe ti kfo iskash .... nqkoe momi4e samo da doide i da ti kaje .. eiii strashen si napravo iskam da ti go nalapam celq .... awe ne stafat taka rabotite we ... ti kfo golqmo damu4ustvie li imash 4e ne mojesh da idesh i da si potursish tofa koeto iskash ... i ot men da znaesh edno .. vun6niq vid ne igraq cqlata rolq .. trqq da imash neshto v glavara i da znaesh kak da govorish s momi4etata , kak da im deistvash , da znaesh v vseki daden moment ot kakvo imat nujda i to4no togafa da go predlojish ... ne ti kazvam da se opitvash da razbirash jenite ...tfa e nevuzmojno no pone probvai po elementarnite raboti .. i ne se pritesnqvai 4e do sq si nqmal nikakaf kontakt s momi4eta , a tvoite priqteli primerno da imali mnogo .. shte vidish kak v edin moment i to mn skoro shte ti tragnat rabotite ... samo vnimavai v tfa det ti napisax

Повече от фен
    Град
    ;]
    Еми щом с момичетата не ти върви пробвай с момчета

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Чак пък да умреш щото досега не си си имал приятелка
    Недей да си така песимистично настроен,да изпадаш в истерии и т.н. Излизай повече с приятели,посещавайте места на които се събират много хора-например клубове,кафенета,дискотеки ,ходи по купони или просто на разходка.Недей да се хващаш с първатакоято ти падне само за да разбереш кво е да се целуваш например.КОгато си харесаш някое момиче,седни при нея,запознайте се,дръж се мило и й покажи с поведението си че ти е симпатична.Знам че сега ще си кажеш ' да,ама само на думи е лесно" но след време,като понатрупаш малко опит и самочувствие няма да ти костват никакви притеснения да се запознаеш с дадено момиче или да общуваш като цяло с момичета.

Повече от фен

Re: Модерирано: На 16 съм а съм нямал допир с момиче?

Цитирай Първоначално написано от idiota
    Хора сдухвам се е побърквам се ше изперкам!!!На 16 съм с момичетата никак ама никак неми върви!!!Немисля че съм толкo грозен а още несъм имал приятелка несъм се целувал изпадам в истерия!!!!!!!понякога както в момента искам да умра!!!

модерирано - точка 7
    e akto ne si grozen spoko 6te zabie6 vse nqkoq madama =D>

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от DoPye
    obi4amteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Toва не е толкова трагично. Все някога ще намериш подходящото момиче. Може би си срамежлив, ако е така опитай се да се отпуснеш и всичко ще е ОК. И още едно нещо, моля те, научи се да пишеш правилно.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

idiota
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Toва не е толкова трагично. Все някога ще намериш подходящото момиче. Може би си срамежлив, ако е така опитай се да се отпуснеш и всичко ще е ОК. И още едно нещо, моля те, научи се да пишеш правилно.
    Не може би,а съм доста срамевлив!!!И понякога мисля че това ми е грешката.

Guest
    ПРИЯТЕЛ НИЩО НЕ Е СТАНАЛО И АЗ СЪМ ТАКА .

Re: Модерирано: На 16 съм а съм нямал допир с момиче?

Ами аз съм на 14 и също все още не съм имала гадже.Не мога да си намеря подходящ.В моя малък град просто няма избор.Ама все някой ден ще срещтна някой,дето ми е по вкуса.
    Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!

АТАКАБГ
    Guest
    Има време.не бързай. Даже мога да ти кажа,че колкото по-късно,толкова по-добре. А и ще избираш по-качествени момичета,когато си по-зрял за връзка. Изобщо не се плаши и не го мисли. Така много по-лесно ще имаш успех с момичетата - не им се плаши

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Не трябва да се притесняваш, всеки намира щастието си по различни време И твоето слънце ще изгрее, не знам защо си се отчаял така. Живей си живота, бъди естествен, дръж се добре с момичетата и всичко ще си дойде на мястото.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Мега фен Аватара на koalka
    И какво като си на 16?Нали живота е пред теб.Има време,общувай повече с момичета,флиртувай и ще видиш,че ще стане.

idiota
    Guest
    Ми общувам,излизам,държа се добре с момичетата ама пак нищо нестава Ще продължавам да чакам както ми препоръчахте и това е.МЕрси на всияки който ми помогнаха!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си