.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Za celuvkata

Guest

Za celuvkata

Zna4i nqmam golqm opit v celuvaneto i malko se pritesnqvam...v nqkolkoto pyti kogato se e slu4valo mi se struva 4e mnogo se uligavqme....v smisal po vreme na mqskaneto i na men i na neq mucunkite ni stavat v ligi ne 4e mi pre4i a i te ne sa kazali ni6to ne se pritesnqvam dali tfa e normalno pri vas taka li se polu4ava?

E, ako celuvkata e "po-burna" i tova se slu4va.

Голям фен
    az li4no obi4am "mokri" celuvki....stiga da ne se prekalqva

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Град
    To ThE Mo0n AnD BaCk
    mda naistina zavisi .. puk i .. seki se nauchil po razlichen nachin ..
    vseki go pravi razlichno .. spored choveka e spoko nqma nishto strashno suvsem normalno e..
    Tova,koeto pojelaq Az dnes... to shte byde istinata utreshniq den!

Guest
    Dobre ama normalno li e seki pyt da se polu4ava taka. V smisal normalno li e ili trqbva po nqkakv na4in da se izbegva....ili nqkoi pyt stava taka a drug - ne ?? Az li pravq ne6to gre6no ....

Град
    To ThE Mo0n AnD BaCk
    mi ne te znam kvo pravish,no opredeleno tva ne trqbva da te pritesnqva Pyk i moje problema da ne e v tebe nali se seshtash :> spoko .... derzai
    Tova,koeto pojelaq Az dnes... to shte byde istinata utreshniq den!

Фен
    Град
    sf
    mi i az smqtam 4e nqma za kakvo da se ''kosi6'' ako i na dvamata vi e got taka nqma problem-pak posle 6te se pozabar6ete

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    mii i na men mi se e slu4valo da imam nqkoq druga "mokra" celuvka...
    ama to spored zavisi s kogo se celuva6 ... vseki si ima "tehnika" na celuvane ... taka4e spoko,spored men tova ne e problem,vajnoto e
    na dvama vi da vi e got
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Повече от фен
    Защо се затормозявате с глупости ?
    Търгувайте или си останете бедни. Ако не търгувате рентабилно, няма да търгувате дълго, а ако изобщо не търгувате, подписвате съдбата си точно толкова сигурно, колкото и ако тръгнете да скачате от самолет без парашут.

-

az ne gi haresvam tez mokri celuvki ama s edin biv6 mucunkite ni stavaha da ne ti kaam hihhi sq nablqgame na ezici s moq heh

emi na nqkoi im haresva.......nz za sebe si.da ne e mn suha celuvkata ama i da ne e kat tvoite(bez da se obijda6,prosto mnenie)

Фен Аватара на ssiimmoonna
    Град
    sofiq
    ami zavisi ako celuvkata e po-"gruba" e suvsem normalno no ina4e ne bi trqbvalo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си