- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Za celuvkata
Zna4i nqmam golqm opit v celuvaneto i malko se pritesnqvam...v nqkolkoto pyti kogato se e slu4valo mi se struva 4e mnogo se uligavqme....v smisal po vreme na mqskaneto i na men i na neq mucunkite ni stavat v ligine 4e mi pre4i a i te ne sa kazali ni6to ne se pritesnqvam dali tfa e normalno pri vas taka li se polu4ava?
E, ako celuvkata e "po-burna" i tova se slu4va.
mda naistina zavisi .. puk i .. seki se nauchil po razlichen nachin ..
vseki go pravi razlichno .. spored choveka espoko nqma nishto strashno suvsem normalno e..
![]()
Tova,koeto pojelaq Az dnes... to shte byde istinata utreshniq den!
Dobre ama normalno li e seki pyt da se polu4ava taka. V smisal normalno li e ili trqbva po nqkakv na4in da se izbegva....ili nqkoi pyt stava taka a drug - ne ?? Az li pravq ne6to gre6no ....
mi ne te znam kvo pravish,no opredeleno tva ne trqbva da te pritesnqvaPyk i moje problema da ne e v tebe
nali se seshtash :> spoko .... derzai
![]()
Tova,koeto pojelaq Az dnes... to shte byde istinata utreshniq den!
mi i az smqtam 4e nqma za kakvo da se ''kosi6''ako i na dvamata vi e got taka nqma problem-pak posle 6te se pozabar6ete
![]()
mii i na men mi se e slu4valo da imam nqkoq druga "mokra" celuvka...
ama to spored zavisi s kogo se celuva6 ... vseki si ima "tehnika" na celuvane ... taka4e spoko,spored men tova ne e problem,vajnoto e
na dvama vi da vi e got![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Защо се затормозявате с глупости ?
Търгувайте или си останете бедни. Ако не търгувате рентабилно, няма да търгувате дълго, а ако изобщо не търгувате, подписвате съдбата си точно толкова сигурно, колкото и ако тръгнете да скачате от самолет без парашут.
az ne gi haresvam tez mokri celuvki ama s edin biv6 mucunkite ni stavaha da ne ti kaam hihhi sq nablqgame na ezici s moq heh
emi na nqkoi im haresva.......nz za sebe si.da ne e mn suha celuvkata ama i da ne e kat tvoite(bez da se obijda6,prosto mnenie)
ami zavisi ako celuvkata e po-"gruba" e suvsem normalno no ina4e ne bi trqbvalo![]()