.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Заряза ме

Mitjo-14
    Guest

Заряза ме

Аз съм митко на 14 години съм и излизах с една много готина кака на 16 години беше тя. Значи аз много я обичаш и излизахме около месец. Аз я обичам още от както бях на 13 и чак преди месец тръгнахме. Какво да ви кажа беше ни забавно и приятно, но тя после ме заряза за един на 21 години, просто не мога да се меря с него, първо че е щангист, второ че има и кинти...абе разочарован съм от жените просто, исках да споделя с някой просто.

Голям фен
    Нямаш шанс, пич.
    Дърпай пишока...
    Или...
    Стани гей!
    Животът е БРЯГ!

mi takiva sa jenite (est ima i izkliu4eniq )... sorry 4e trqa6e po tozi na4in da go razbere6 ...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BorderManager
    Нямаш шанс, пич.
    Дърпай пишока...
    Или...
    Стани гей!
    Аз съм оптимист и извличам мъдрост от всяка трудност която ми предоставя живота. Мъдроста която получих от тази случка е че като порасна искам да стана щангист!

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Заеби я тая намери си неква на твойта възраст те поне още не търчат чак толкова след парите
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Нямаш шанс, пич.
    Дърпай пишока...
    Или...
    Стани гей!
    Аз съм оптимист и извличам мъдрост от всяка трудност която ми предоставя живота. Мъдроста която получих от тази случка е че като порасна искам да стана щангист!
    Или онанист.
    Или кранист.
    Или пианист.
    Или ексхибиционист.
    Или екстремист.
    Или рецепционист.
    Или чекист.
    Или каратист.
    Или колаборационист.
    Или самбист.

И т.н.
    Животът е БРЯГ!

Е да ама не всяко момиче си пада по... такъв тип момчета, но повечето да. Аз например не обичам мускулисти момчета Споко. Разбирам, че още си малък. Толкова много неща има да ти се случват за напред.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Кофти е ситуацията, ама да ти послужи като урок.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм
    Нямаш шанс, пич.
    Дърпай пишока...
    Или...
    Стани гей!
    Или онанист.
    Или кранист.
    Или пианист.
    Или ексхибиционист.
    Или екстремист.
    Или рецепционист.
    Или чекист.
    Или каратист.
    Или колаборационист.
    Или самбист.

И т.н.
    или труп...в най-добрия случай

Мега фен Аватара на koalka
    Ами прав си-какво можеш да направиш?Тя явно просто не си е заслужавала усилията и си сгрешил с нея като сте били заедно.За това не мисли за нея и не се тормози.

Супер фен
    emi 4udq se kak momi4e na 16g moje da trygne s mom4e za 13..normalno e spored men 4e te e zarqzala
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Нямаш шанс, пич.
    Дърпай пишока...
    Или...
    Стани гей!
    Или онанист.
    Или кранист.
    Или пианист.
    Или ексхибиционист.
    Или екстремист.
    Или рецепционист.
    Или чекист.
    Или каратист.
    Или колаборационист.
    Или самбист.

И т.н.
    и нарко-дилър да не забравяме та да имаш яко кинти и яка кола

Re: Заряза ме

Цитирай Първоначално написано от Mitjo-14
    Аз съм митко на 14 години съм и излизах с една много готина кака на 16 години беше тя. Значи аз много я обичаш и излизахме около месец. Аз я обичам още от както бях на 13 и чак преди месец тръгнахме. Какво да ви кажа беше ни забавно и приятно, но тя после ме заряза за един на 21 години, просто не мога да се меря с него, първо че е щангист, второ че има и кинти...абе разочарован съм от жените просто, исках да споделя с някой просто.
    Vij ti si samo na14 godini a tq e 2 godini poo golqma! Prez poberteta (pone spored men) 2 godini sa mnogo golqma razlika vie jiveete na dve razli4ni planeti . A za stangista , mnogo qsno 4e vsqko edno momi4ence v tinejdjurskite si godini iska da ima nqkoi batko do sebe si i da se 4uvstva golqma i da ima samu4uvstvie na 30 godishna ! Ostavi q ! Kogato stangiste4eto i kaje " Ela na zadnata sedalka , da vidish moq ... smu4iiiiiiiiiiiii" burzo ste sleze na zemqta i ste razbere 4e e po hubavo da izliza s mom4eta s koito ima po malka razlika v godinite ! Nedei se ot4aivai jivota e pred teb a puk ako tolkova mnogo durji na muskulite i parite , zna4i e fliorca i ne te zaslujava !

Сори пич - явно си зле и за тва те е зарязала. И ние ли сме виновни, че си мизерник!

Супер фен
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    emi 4udq se kak momi4e na 16g moje da trygne s mom4e za 13..normalno e spored men 4e te e zarqzala
    i az se 4udq kak momietata sa takiva materialistki i k*rvi 4e trugvat s po-golemi za pari i gyzariq. ma 6si ostana s 4udeneto, a vie 6si ostanete takiva.

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    Сори пич - явно си зле и за тва те е зарязала. И ние ли сме виновни, че си мизерник!
    ti pa ot de znaesh 4e e mizernik momcheto..ama ot oligofreni ei....

Guest
    ti pa ot de znaesh 4e e mizernik momcheto..ama ot oligofreni ei....
    podkrepqm

Фен
    Град
    Sofia,West Park
    Нямаш шанс, пич.
    Дърпай пишока...
    Или...
    Стани гей!
    Пич, не обръщай внимание на подобни коментари... в неговия случай той говори от опит.
    Чудно е как вобще е тръгнала с теб, явно от съжаление, колкото да ти направи кефа (поне временно).
    Момичетата на тази възраст са запленени от пари и мъже с по 5-6..... години по- големи от тях (има и изключения, но са малко).
    Така, че хич да не ти пука, все ще се намери и някоя за теб.
    No Brain No Pain!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си