.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    _maniachka_
    Guest

pomognete mi molq vi

minalata ve4er pravihme sex s gadjeto,imahme prezervativ,no toi se beshe skysal bez nie da usetim napravih si 4 testa..BREMENNA SYM!! neznam kakvo da pravq,molq vi kajete mi

voaiora
    Guest
    Na kolko godini si?Pii vednaga hap4eta!Mislq,4e ima 6ans!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ае , моля ти се . Кви са тези тестове с резултат 24 часа след акта ? Да не лъжеш нещо , а ?

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    ne lyjaaaaaa kak shte lyja ne sym si go i pomislqla daje NA 17 SYM i taq godina zavyrshvam,ne iskam da hodq s bebeshkata koli4ka na bala si

Guest
    kolkoto do testovete-dade mi gi maika mi,kogato se vyrna ot shveciq.te davat rezultat 24 4asa sled sex

Град
    зад ей онова дърво ;)
    Добре , какъв е тоя тест ? И спри да плачеш .. пий една чаша вода и отивай до аптеката за постинор дуо още сега , ако наистина това не е ебавка . Все пак ми кажи , какъв е този тест ?

еми тогава си роди детенце

Град
    зад ей онова дърво ;)
    А колко време мина от акта ?

_maniachka_
    Guest
    minaha 72 4asa,pishe na shvedki na opkovkata,maika mi obqsni gore-dolu kakvo predstavlqva,daje neznam kak se kazva ohhh..boje kakvo da pravq,aptekata sega ne raboti

voaiora
    Guest
    Vednaga tyrsi denono6tna apteka...vse nqkyde trqbva da ima!

_maniachka_
    Guest
    namerih apteka,ama nqma postinor zashto vsi4ko vyrvi naopaki..zashto...

Guest
    Abe vie bolni li ste ili kvo,ne stiga 4e teq samo pi6at nekvi ebasi filmovite scenarii v toq forum,ma i vie im se vruzvate 4ak mi e sme6no.Ako slu4aino nqkoga vi e popadul u4ebnik po biologiq v ruka bi trqbvalo da ste naqsno 4e za 24 4asa NE MOJE da se oplodi qicekletkata i tq da se dolepi do matkata.Za tova i vuprosnite xap4eta "Postinor" se piqt do 72 4asa sled poloviq akt.Za6toto te ne predizvikvat abort,te prosto ubivat spermatozoidite.A test,koito dava rezultat 24 4asa sled poloviq akt ne su6testvuva.Nqma i da prosu6testvuva!!!

Град
    зад ей онова дърво ;)
    Постинорът се пие до 72 часа . Винаги има денонощни аптеки . А колкото за тези тестове нещо не ми се вярва , ама аз не съм от най-осведомените в тази сфера

Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Abe vie bolni li ste ili kvo,ne stiga 4e teq samo pi6at nekvi ebasi filmovite scenarii v toq forum,ma i vie im se vruzvate 4ak mi e sme6no.Ako slu4aino nqkoga vi e popadul u4ebnik po biologiq v ruka bi trqbvalo da ste naqsno 4e za 24 4asa NE MOJE da se oplodi qicekletkata i tq da se dolepi do matkata.Za tova i vuprosnite xap4eta "Postinor" se piqt do 72 4asa sled poloviq akt.Za6toto te ne predizvikvat abort,te prosto ubivat spermatozoidite.A test,koito dava rezultat 24 4asa sled poloviq akt ne su6testvuva.Nqma i da prosu6testvuva!!!

Именно това знам и аз , за това много се учудих . А сега вече ми е ясно , че лъже . Намерила била аптека и нямало . И как за толкова малко време отиде , върна се , постна отговор , а?

Guest
    Be vie maloumni li ste .... postinor NE PREDIZVIKVA ABORT. Toi e za usoetqvane na EVENTUALNA bremennost. Sashto taka ne moesh da zachenesh za 24 chasa ... za da pokaje testa ... kakafto i da e toi ... ta dori lekar ne moje da ustanovi bremennost v tozi period... za tova i postinora moje da se pie do 72 chasa ... prosto neshtata ne stavat taka HOP i bebe ili testovete sa preebani ili ako si bremenna, to ne e ot 24 chasa

_maniachka_
    Guest
    mnogo golemi profesori se izvydiha!! dano na tozi koito e napisal tova da ne mu se slu4va syshtoto katp na men,kolkoto i da ne mis e vqrva-bremenna sym i oshte utre otivam na ginekolog za da mi kaje kakvo da pravq.Forum kato tozi mislq 4e ne e napraven za ebavka,no mnogo tiinove go izpolzvat to4no za tova !!!

voaiora
    Guest
    To4no za6toto se symnqvam v tezi testove i kazvam da hodi da pie hap4etata...tova ako deistvitelno prezervativa se e skysal i ima symneniq...i ako ne e ebavka!

Guest
    Dobre 4e maika ti si kupuva testove za bremennost kato suvenir kogato xodi v drugi durjavi

Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Be vie maloumni li ste .... postinor NE PREDIZVIKVA ABORT. Toi e za usoetqvane na EVENTUALNA bremennost. Sashto taka ne moesh da zachenesh za 24 chasa ... za da pokaje testa ... kakafto i da e toi ... ta dori lekar ne moje da ustanovi bremennost v tozi period... za tova i postinora moje da se pie do 72 chasa ... prosto neshtata ne stavat taka HOP i bebe ili testovete sa preebani ili ako si bremenna, to ne e ot 24 chasa
    Хах .. и аз мислих че става в-с за 24 часа , пък после се оказа че за 72 смешни истории станаха вече

ae da ta eba v t1pata patka!ti ta6ak li si prai6 s nas ??? ae next time kogato re6i6 da puska6 nqkva tema,gledai da ne e tolkoz elementarna!!!!
    Сексът е да правиш удоволствие на другия, чикията на себе си....МОЛЯ не бъдете егоисти!

Guest
    Abe horata ti obqsnqvat 4erno na bqlo 4e tfa fizi4eski ne e vyzmojno tq pa daje se syrdi!heiii 4e raota

Фен Аватара на ssiimmoonna
    Град
    sofiq
    mda problema ti e naistina golqm kato za na4alo trqbva da kaje6 na roditelite si te vinagi 6te ti pomognat!sigurna sum 4e s trezva misul vsi4ko 6te e nared

измислихте ли име
    White power,white pride!
    Епа не е ли емоциа ?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Забременяването става до 72 часа след акта,а имплантирането на зиготата в матката след още няколко дни.Не може д си правиш тест,ако не е минала 1 седмица от акта минимум.Просто е излишно,защото до тогава НЕ СИ ЗАБРЕМЕНЯЛА!

Guest
    abe tva sa pulni gluposti ne e vuzmojno da e bremenna

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си