.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Фен
    Град
    Там където мечтите не свършват...

Омръзна ли ви....?

Не ви ли омръзна да четете по 30 теми ебавки на ден сред всички тея глупости някой може да има истински проблем и хората да му викат ама ти се ебаваш! е аре стига с тия детски изпълнения егати не че нещо имам срущу политиката на форума ама айде пуснете 1-2 модератора да се справят с положението, тъпо е

voaiora
    Guest
    Moderatori ima,no napliva ot takiva temi edva li 6te moje da se ovladee!

=D>

Град
    София
    napulno sum suglasna i na men mi pisna
    Бъди,какъвто си!!!

Vinagi 6e sa nameri nqkoi selqnin .. nqma kak .... tva e polojenieto ..

naprawete me moderator pa az she vi pokaja kak se pravi
    I Am The Game And I Make The Rulz !

Супер фен
    Град
    Burgas
    moderatorite prosto sa zaebali typiq sait. to v interes na istinata nqkak si gi razbiram.......ne e lesno s takia typaci det ima i floodqt s maksimalno typi i absolutno povtarq6ti se temi.

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    yes

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Аз ако стана модератор милиони микроби ще умрат..

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Супер фен
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    Аз ако стана модератор милиони микроби ще умрат..
    s dumata "mikrobi" im pravi6 kompliment na horata

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

eDiN_sLucHaeN
    Guest
    men mn mi omruzna ot teq maLKI bau6i det nemogat da izlezat navunka da si fanat ena putka s izvinenie ,a pishat tuka f foruma .... ai siktir ot takifa neshtasnici det celiq im jivot minava po net-a ... to biva biva globalni komunikacii ama se pak ima 1000 po priqtni neshta ot tfa ........ a na teq det postoqnno pishat te sa 2-ma 3-ma i smenqt imenata /.... nai oficialno sha im kaja ... eiii sha vi `ba maikata glupaciii impotentni..aide mekiq

eDiN_sLucHaeN
    Guest
    aaa i na moderatorite .... awe eiiiiiii bau6i ... vmesto da si barate pishkite po cql det gleite malko kfo stafa iz foruma sha va eba v mardite

Повече от фен
    Град
    ;]
    Не ми е писнало. То ако ги нямаше тези теми за ко въобще да влизам в този форум :П

То има лесно решение, да се забрани на гостите да пишат, ама нали всеки имал право на анонимност..... не че като се регне ще си напише името и егн-то....

Има прости селяци - има такива теми. (Селянията не е въпрос на произход, а на манталитет!)

Цитирай Първоначално написано от Novkov
    То има лесно решение, да се забрани на гостите да пишат, ама нали всеки имал право на анонимност..... не че като се регне ще си напише името и егн-то....
    =D>
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Фен
    Град
    Там където мечтите не свършват...
    Eми кой мод ше има желание да влезне да модерира като ше се чуди каде по-напред в темата офлудена с `Мрете Курви` или да трие измишлъотини освен това да се лепнат 5-6 мода, (в форума има достатъчно компетентни хора които го познават добре форума) и ше видите винаги като има някой тука ше бъде по хубаво, то т`ва стана като приказката за лъжливото овчарче някоя мацка наистина ше забременее и ше има 3 страници мнения ама ти се ебааш

Мега фен Аватара на koalka
    Еми според мен ще е най-добре да се изтриват,ама темите наистина са много.

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Suglasna.....prestanete s tiq ebavki...
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Guest
    na men syshto mi omryzna ot typi temi,neznam zashto moderatorite ne obryshtat osobeno golqmo vnimanie.Ima i takiva,koito vlizat vyv foruma da pusnat nqkoq lyja i nie da trygnem da im pomagame,a te otstrani koi znae kak se smeqt typo e naistina,vse pak tozi forum e za spodelqne na problemite,nali taka?

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм
    Цитирай Първоначално написано от voaiora
    Moderatori ima,no napliva ot takiva temi edva li 6te moje da se ovladee!
    Не мисля че 8 мода са достатъчни за цял форум.И на мен ми писна да чета само глупости от рода на ...аз съм на 11 искам да я скъсам или той каза че ще ме намери ама да го намеря ли първо аз и кви ли не още други безмисени теми.Само пускат теми с въпроси на който ако му ударат 2 мин мисъл ще си отговорят само вместо да занимават цял форум с глупавите си проблеми.
    Или пък преди малко гледах тема харесвате ли БСБ в другата кво мислите за БСБ в трета кой избирате БСБ или еди кой си....
    Хоря моля спрете се! Не казвам да не се пускат теми но поне да са със сериозен характер не само идиотщини

Супер фен
    emi 6te stane to4no kato prikazkata za lajlivoto ov4ar4e ima tolkova mn ebavki 4e dori da ima nqkoi sas seriozen problem nqma da mu povqrvame
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Е вие луди ли сте бе аз на кой ще се смея тука....откакто почнах да ги чета тия глупости животът се върна при мен сега съм нов човек направо се съсипвам от смех...
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Re: Омръзна ли ви....?

Цитирай Първоначално написано от {{{MiLo_f}}}
    Не ви ли омръзна да четете по 30 теми ебавки на ден сред всички тея глупости някой може да има истински проблем и хората да му викат ама ти се ебаваш! е аре стига с тия детски изпълнения егати не че нещо имам срущу политиката на форума ама айде пуснете 1-2 модератора да се справят с положението, тъпо е

като начало може поне да се направи така, че гости да не могат да пускат теми - хора без регистрация. и ще може да им се банва ип адреса. е, ако са от клуб няма смисъл..

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    I az sum suglasna !
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си