- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- MNOGO VAJNA TEMA!!!
Ave iskam da popitam normalno li e poneje ve4e napravih 3-ka sus sestra mi i baba mi... sega iskam az tatko i dqdo da spraskame mama... vie kak mislite qko 6te e nali?![]()
Az sym tvoqta maika... 6e go qde6 golemiq moito mom4e...![]()
супер ше е !Първоначално написано от Анонимко
ама че разбирасе всеки в живота си рано или късно се ебе със семейството сиПървоначално написано от Анонимко
даже незнам защо не земете кучето да те изпраска тебе,а котаракът нека изпраска майка ти и без това оная му работа е по голяма от твойта със сигурност![]()
Толкова ли си загорял за момиче, че налиташ и на семейството си...Първоначално написано от Анонимко
смешен си просто.
E ve4e stavate NAGLIIIIIIIIIII i BANAALNIIIII s teq typi temiii .......................................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
JiVoTyT e SaMo eDiN MiG MeJdu Dve Ve4n0sTi...!!!
gavraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Супер е ама я ми кажи как ги нави шот аз се опитвам от сумати времеПървоначално написано от Анонимко
tctctt ... baq sa zamislih ... vij sq kato za na4alo idi si izmiii zubite ... glei sq posle kaf e filma ... nai qko sha e ako fanesh i lelqti i 4i4o ti ... na4i bashtati i 4i4oti sha sa ebat .... sadq 4e sa pedali po tfa kaf pederasti4en naslednik imat ... sled tfa fani maikati i babati i lelq ti i sestrati (abe za sestrati se loshi raboti sam 4uval a pak mn hubafo go lapa momi4eto....tctct glei kfo neshto sa sluhovete ) i prati sestra ti pak pri men sled tfa se suberete cqloto semeistvo (bez sestra ti nali sa razbraxme) i sa po4erpete s nqkfa stabilna napitka ... za niskointeligentno obshtestvo kato vas e dosta prepora4itelno Arsen ili nshto ot sorta .... i za final moje da si zabiesh malkata pishka v ustata za da moje kartinata da e pulna .. ai si4ko nai roshavo
Тъй, ше е докато гостите могат да публикуват теми![]()
Хора престанете с тъпите си теми. Не усещате ли, че ставате банални. Не сте интересни.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
em kajete ako trqbva i da se registrirame axaxaxaxaxПървоначално написано от Novkov
tolko li ne razbirate
4e dokat ima idioti da vqrvat na tiq prostotii te 6e prodaljavat da bydat v toq forum
Moderated by miloto
т.11 от Правилника![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love