.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    Guest

Re: Въпрос към момичетата?

Цитирай Първоначално написано от ВъПроСчуУ
    Харесвате ли едри момчета?В смисъл не дебели ами така по-големи да са с широк гръб да са високи да имат мускули.. такива ми ти работи?
    po-skoro ne

Guest

Харесвате ли едри момчета?В смисъл не дебели ами така по-големи да са с широк гръб да са високи да имат мускули.. такива ми ти работи?
    po-skoro ne

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    ... приятеля ми е сляб...
    Какво точно си искала да кажеш, мом
    Животът е БРЯГ!

Guest
    [quote=BorderManager]

Голям фен
    [quote=Анонимко][quote=BorderManager]
    Животът е БРЯГ!

Цитирай Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
    На мен пък изобщо не ми допадат такива кльощави, рядко някой такъв ми лови окото, да не кажа почти НИКОГА!! Обичам като ме прегърне и да се губя в предгръдката му, както казва евдна приятелка " да ти замирише на мускул" тва си е обичам по-мусколести мъже
    И аз мисля така. Едни готини плочки по корема , мускули по ръцете (ама не някакви грамадни , малки мускулчета ).. оле само като се сетя ... Това би изглеждало много по-добре от момче , чиито ребра се виждат.

Мега фен Аватара на koalka
    Ако ще го харесвам,ще го харесвам заради характера му,а не заради мускулите.Е,въпрос на предпочитания.

abe da vi kaja chesno ne se gleda samo vynshniq vid! gledai da ti e priqtno s nego a drugoto...
    If you want to be пиян
    drink rakiq not айрян

Абе то е ясно, че характерът е най-важното, ама аз лично с кльощав не бих се хванала, не ме привличат. Мъжът трябва да е мъж, да е висок и силен. Така де, да се чувствам сигурна и защитена с него, защото аз съм доста крехка. И да, разбира се, че харесвам едри, но не мускулести, не ме кефят плочки и такива глупости. А авторът да запомни - всички нормални жени (не момичета) харесват широки рамене, те са задължителни просто. Мъж с рамене като моите за мен не е мъж.
    Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.

А авторът да запомни - всички нормални жени (не момичета) харесват широки рамене, те са задължителни просто. Мъж с рамене като моите за мен не е мъж.
    Interesno gospojice...a ostanalite predstaviteli ot vida homosapiens na koito ne6to im visi mejdu krakata...te geiove li trqbva da stanat???

Цитирай Първоначално написано от voaiora
    А авторът да запомни - всички нормални жени (не момичета) харесват широки рамене, те са задължителни просто. Мъж с рамене като моите за мен не е мъж.
    Interesno gospojice...a ostanalite predstaviteli ot vida homosapiens na koito ne6to im visi mejdu krakata...te geiove li trqbva da stanat???
    Ами просто ти казвам, че не ме привличат и това е. Теб привличат ли те дебели (не закръглени) жени? Е, има си различни вкусове разбира се, не казвам тия с тесните рамене да станат гейове, но аз просто не мога да ги възприема като мъже, като сексуално привлекателни, това е. Да правят каквото си искат. Защо, твоите тесни ли са?

Защо, твоите тесни ли са?
    Dori i da ne sa,ne smqtam,4e imam 6ans s vas!Vse pak taka bqhte napisali predniq si post,sqka6 vsi4ki jeni sa na va6eto mnenie...za tova vi popitah tozi ritori4en vypros za ramenete i geiovete!

хахаха божеее деца.....
    има ли значение дали ще е културист или не,щом ти е на сърцето????
    Не плачи когато всичко свърши-усмихни се че нещо ти се е случило

Цитирай Първоначално написано от goldengirl
    хахаха божеее деца.....
    има ли значение дали ще е културист или не,щом ти е на сърцето????
    Абе честно казано, ако е културист, няма да ми хареса въобще, тия хора според мен издевателстват върху тялото си. Но иначе си права - най-важното е да ти е на сърцето, но поне малко да те привлича сексуално. А за да те привлича сексуално някой, не е необходимо да е кой знае какъв красавец, чарът е най-важен. Но просто не чоже някой слаб да ме привлече, друго си е да ме докосват силни мъжки ръце.

Защо, твоите тесни ли са?
    Dori i da ne sa,ne smqtam,4e imam 6ans s vas!Vse pak taka bqhte napisali predniq si post,sqka6 vsi4ki jeni sa na va6eto mnenie...za tova vi popitah tozi ritori4en vypros za ramenete i geiovete!
    Е, защо ми говориш на ви? Ами честно казано, всички момичета и жени, с които съм говорила, са на това мнение, някои от тях правят компроси, но тайничко си мечтаят за някой здрав и силен. И естествено, че нямаш шанс с мен, никога не сме се виждали все пак.

Govorq na "vi" za da pokaja,4e uvajavam mneniqta ti,za da ne pomisli6,4e ne6to se zaqjdam!Kolkoto do "ramenete" i idealite na momi4encata sigurno 99 % 6te kajat,4e haresvat i sineoki mom4eta,no...realnostta gi svalq rano ili kysno na zemqta...vse pak koito e tolkova uveren v sebe si i nepreklonen...neka si tyrsi i podbira gadjetata po svoite ideali...nikoga ne bih otrqzal edno momi4e,za6toto sa i malki cicite primerno...kolkoto i da me kefqt po-golemi4ki...no vseki sam si re6ava

Кефят ме такива момчета,стига да не са прекалено едри.Харесва ми момчето да има мускули,да е стегнат.Здрав,прав и корав

Голям фен Аватара на cvetityy
    Град
    софянче съм си
    Цитирай Първоначално написано от AnGeL^of^HeLL
    abe da vi kaja chesno ne se gleda samo vynshniq vid! gledai da ti e priqtno s nego a drugoto...
    da i az moga da se suglasq s teb
    Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!

Голям фен
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от SiLeNc3e
    HEeeeeeee...UJAS .. nai-gi mraZq takivaa dundioFcii !!!
    e tva m razbi!

Govorq na "vi" za da pokaja,4e uvajavam mneniqta ti,za da ne pomisli6,4e ne6to se zaqjdam!Kolkoto do "ramenete" i idealite na momi4encata sigurno 99 % 6te kajat,4e haresvat i sineoki mom4eta,no...realnostta gi svalq rano ili kysno na zemqta...vse pak koito e tolkova uveren v sebe si i nepreklonen...neka si tyrsi i podbira gadjetata po svoite ideali...nikoga ne bih otrqzal edno momi4e,za6toto sa i malki cicite primerno...kolkoto i da me kefqt po-golemi4ki...no vseki sam si re6ava
    Не става въпрос за идеали. Синеок или не - това са глупости, последното нещо, което има значение. А широките рамене са си вторичен полов белег, пък и никой не иска да е четирикрилен гардероб, нали разбираш? А ако не си забелязал, тук момиченцата харесват именно слаби, и аз такива харесвах едно време. Жените търсят мъж, силен мъж, който да ги защитава. И го търсят съвсем подсъзнателно, това не е идеал, а първичен инстинкт. А за циците - ами и аз не бих отрязала момче, ако е по-слаб, но иначе ми харесва. Но виж, ако прилича на червей, не може да ми допадне, разбираш ли?
    А момиче с малки цици не би отрязал, а ако е с големи цици, но тежи 75 кг? Айде, моля ти се, всеки човек трябва да си има някакви критерии и да подбира, външният вид не е най-важното, но пък не е съвсем без значение.
    А за говоренето на ви - ами по-скоро прозвуча като ирония твоята учтивост, ама да не се занимаваме с глупости.

Фен
    Град
    там, където ми харесва ;)

МХМ

-=WoMaN bY bIrTh, BiTcH bY cHoIsE=-
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50674

Супер фен
    не ме кефят..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Guest
    на едрите са им едри

Цитирай Първоначално написано от д-р Грешков
    Цитирай Първоначално написано от Lil'Angel
    МХМ
    Госпожице, внимавайте да не пръснете слюнка върху монитора и да даде накъсо - много трудно ще ви спаси дори и колегата Посмъртов, който е като Конан в лекарска престилка и сабо...
    Ти на колко години си?

ми мене ме кефкат тези с широките гърбове
    не че ако не е мусколест няма да имам нищо с него ако иначе е пич но....тези с мусколите ми правят по голямо впечатление

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си