- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Антидепресанти. Помогнете си.
Искам да ви питам знате ли някакви естествени антидепресанти? Понеже младото поколение доста се депресира за какви ли не глупости, ама направо глупости.. и да кажете нещо (в-во или дейност) което действа антидепресиращо![]()
everybody's singin'
Най-сигурният антидепресант за angry depressed teens е 9x19 mm Parabellum.Първоначално написано от Teen-cho
xa-xa...
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Golf + Car Audio от Toyaga + Basketball court
Тревата... хем естесвено, хем антидепресиращо![]()
to4no to4no i az tova iskah da kajaПървоначално написано от /wan`a`doo/
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Аве спретваме си и яко боеве![]()
2-3 часова обиколка на града с велосипед, Доста добро за релаксация след психическо натоварване, както и дава възможност да останеш сам със себе си и вятъра. Поне при мен винаги е помагало.
На мен ми помага пейката зад блока, с мп3 плеъра и голямо количество шоколад, после и малко рев от този тип -->, после само така-->
и накрая -->
![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Шоколад и на кафе в Арт-а и там сервитьора и съм забравила всички мъки по белия свят![]()
Танци. Винаги ме успокояват.
Ето това е отговор който уважавамПървоначално написано от Бонбонената фея
Браво.
Ай сиктир на всички с тез алкохоли треви и т.н.
Кажете наистина нормални начини за изход от депресията![]()
Сигурно има някой с който ти е добре.Обади му се!
qko santimentalna i tujna muzika, qko rev ama reeeeeeeeeev i posle she se opraish she si pusnesh neshto po jivo i she si kajesh ebi mu maikata da staa kfot shte i tfa e estestveniq put na neshtata![]()
Силна музика, як метъл, танци, тичнае, плуване и не на последно място много секс.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
и сексПървоначално написано от exploitedteen
а когато съм в доста сериозна депресия най-много ми помага рязането на ръчички..успокояващо е
аааа да!на мен лично ми помага и супер силната музика и 'пеенето' и в моментите,когато съм зле...
get off.
и красивоПървоначално написано от Juicy_Lucy
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Рогатиъ да ви убие дано.. мръсни метълиПървоначално написано от Boot
![]()
в последно време ми помагат The Cure и разходка, иначе лечение няма! факт! минава с времето.
и + това половината не употребявате термина "депресия" както требе. щот депресията не се оправя с песнички, тутманици и яки филмчета... още един факт!
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Я се ядосай...
depresiqta se lekuva s lekarstva! iskai ot li4niq si lekar napravlenie za psihiqt1r! a vie ne se 6eguvaite s bolestite! te trqbva da se lejuvat, a ne da se tancuvat!![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Първоначално написано от Boot
трябват ви бели ризи с повече от модерното дълги ръкави.
tova koeto s1m napisala v predniq si post se otnasq i za vas!Първоначално написано от Boot
![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Всъщност винаги преди да те изпратят при психиатър те пращат при психолог.Първоначално написано от х