.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    tochka
    Guest

pushene na amfetaminqk

hora pushiliste amfetaminqk... smisyl imash si qk joint i go porusvash s amfetamin... poluchavash li se qko razlichno li e chufsvtovo... dali e zaribqvka da se probva?

Повече от фен
    тъпо е!
    по-добре да си изпушиш масето и да си патнеш тамина

/wan`a`doo/
    Guest
    Да, пробвала съм и не е зле, ама в последно време съм на мнението- ако ще е чадел, то да е natural... и верно по-добре да си пушиш и да си тупаш като две действия

Guest
    пушенето на амфетамини и на метамфетамини създава по- силна зависимост от смъркането им. Още пове4е, 4е поръсването на джоинта с амфета може да мине незабелязано за потребителя.
    Това е долна зарибявка, и имайки предвид смешно ниските производствени цени на амфетата не бих се у4удил ако ве4е е масово..

внимавайте какво пушите и от къде се снабдявте.

п.с. долу хими4еската индустрия, подкрепете селското стопанство!

ne sam probvala se oshte xaxxxaxax
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

Голям фен

Re: pushene na amfetaminqk

Цитирай Първоначално написано от tochka
    hora pushiliste amfetaminqk... smisyl imash si qk joint i go porusvash s amfetamin... poluchavash li se qko razlichno li e chufsvtovo... dali e zaribqvka da se probva?
    mnee probval sam ama nishto ne stava ! boklukkkk! po dobre si izpushi trevichkata kato horata
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си