- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Nakazaha me i me nabiha
точилка?..ябааа кви са тия родители бе
..оле горкичката..иди и кажи на някой близък най-добре..така не може
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Ужасно еПървоначално написано от Novkov
![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
Като тръгнат да те бият резни 1 тупаница на майка ти , покажи среден пръст на баща си и духвай по улиците да видиш как ще те търсят !!!И нема да те пипнат повече никога !
only Shiiit ! Точилка ! Потърси си правата ! Закрила за Детето
Awe ti normalen li si ! Nali 6te ya obyaviat za nacionalno izdirvane ta osle da stane za smqh pred cqla balgaria! Vupreki 4e si i malko prav 6toto mene ako me biqt na6te taka a te ne si pozvolqvat da me dokosnat mai bih kovnal 1 tupanica yaka na ba6ta mi i maika mi 6toto vse pak da ti posqgat taka e mnogo gadno ! I kvi sa te 4e da te biqt vseki den !Първоначално написано от Анонимко
opitai se da potarsish pomosht neznaq kak izdarjash prosto,ili moje sa6to da se opita6 da govorish s roditeliteti kato golqm 4ovek,4e s boi ne se opravqt neshtata...
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
za ujas na rod. tela zapochni da trenirash neshto.da stanesh po-silna.i edin den kato se opitat dori na shega da ti posegnat ane mogat veche.kato po malka mi be super gadno da gledam rod. mi da biqt B.,ama otkakto trenira kanadska i ima mn silni ruce
![]()
Първоначално написано от Stephanie Jay
ti se bazika6 nali /.?? izgleja si nqma6 ni nai malka predstava ot ponqtieto kOmUnst a kolkoto do gornia edinstvenata pri4ina po koiato dava takiva mnenia e da nakara nqkoia paznoglavka kato tebe da floodva temata...
az bih izbqgala ako bqh na tvoe mqsto... vsa6tnot ot poslednia pat kogato ba6ta mi me udari sam si obe6tala 4e nqma da tapq pove4e takiva izpalnenia i 6te bqgam otvka6ti da gi spla6a malko...
![]()
If YoU ThiNk tHe FuCk iS FunNy
FuCk YouRseLf AnD sAve The MoNeY!!!
Има толкова много начини да ги направиш кротки като агнета...Принципно тези методи не трябва да се ползват,ама ако те бият всеки ден-кажи им,че няма да види децата ти,когато един ден имаш такива...кажи им,че на 18 се изнасяш и няма да те видят повече та ако ще да умреш от глад...Добре ти казаха по-горе-ако разкажеш на всички познати едва ли ще им е гот отново да те бият.
off taka stana i s bratchedkami i tq izbqga ot vkushti i stana oshte po-zle
opitai se da govori6 s tqh .. da im se izvini6 i po nqkaf na4in da gi ubedi6 da ne go rpavqt .. ako tva ne pdoeistva .. socialnite !
A we tiq ne sa nared...
"Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"
Се га извинявай много ,не бих искала да ти обидя ...не се сърди...ама ваще са ненормални!Първоначално написано от nansy_
![]()
Първо:Може да ти се карат,да ти шибнат един шамар,ма да те бият-тва е вече много.Второ:ВСЕКИ ДЕН!Добре ,да речем ,че го преживееш...ма по три пъти на ден-извратени хора!
Трето:Точилка по дяволите!
Кажи им ,че много се извиняваш ,няма да се повтори и поговори с тях ,защото не може така жстоко да те бият....за каквото и да е...в затворите престъпниците ги бият само по веднъж!
Не знам как да ти помогна ,наще не са ме били никога така жестоко...само не им се ядосвай,ако ти се карат-свиркай си ,да не ти пука!
![]()
Ако искаш да участваш в поп група-кликай смело тука:http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=57974
Абсурдно е некво да се оплачеш от родителите си на полицията за 1 бой...
Можеш да поговориш с тях да се разберете човешки,а не да те млатят. Но ще трябва да приемеш условията им. Ако пак ти посегнат отиди за няколко дни при баба ти или някоя приятелка на гости,докато се осъзнаят малко или докато се поуспокои обстановката. Ако продължат и след това да те малтретират се обади на полицията...
izbqgai ot vas ama predi tva im stro6i to4ilkaa v glavite...napalno sam seriozna
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
Имам съоченичка с подобен проблем.вторият и баща я беше прибил от бой и една даскалка каза че ако се оплаче в полицията ше му издадът забрана да не я доближава ,а ако я удари директно съд и затвор.Всяко дете има своите права (както казаха много от вас) и никой няма право да те малтретира било то родител или който и да е.Предупреди ги че ако те ударят втори път ще отидеш в полицията , а ако не ти повярват и го направат отиваи директно.Така ше разберат че си отстояваш правата и имаш право на избор.
да да да определено правата на детето. недей да ги търпиш повече!!!
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Мене като ме ударят нищо не чувствам.![]()
![]()
ама един път татко ме удари с ключовете си и майкооо.....Из цялата къща се чу едно: " ААААААААААААААААААААААААА АААААААААААААААААА " и после тишина.отидох си стаята и по живо по здраво.
Ahhhhh gorkoto dete!!!!!!!
Moje bi naistina trqbva da se obadi6 na socialnite! tova ne e na dobre sutrin obed ve4er...![]()
nqma da tyrpish.otgovarqi pa neka te ydarqt.ako imash webcamera ili digitalen aparat ili dori da zapishesh skandala na gsm-a napravi go.sled tova kato otidesh na ychilishte marsh kym socialnite.
drygiqt variant e da govorish s tqh,no ne da im se molish i da padash na kolene a da im kajesh che imash prava i si chovek.che si tqhno dete i shtom te biqt taka poiveche nqma da gi smqtash za roditeli.Tyrpi stanesh li na 18 se mahai.
fake
obadi se na socialnite!!!!!!!
AMAN!
леле ужас милата ти ами незнам дали ще помогне ако поговориш с тях и им кажеш че имаш права и че съжаляваш за закъснението ти