Ако приятелят ти иска да е с теб,ще се съобрази с възрастта ти и вечерния ти час.Ти си на 14.Мен на 14 ме пускаха до 10 вечерта,а и след това само ако има задръстване по улиците и автобусът ми много закъснява или когато от училище ходим на театър например и постановката приключи много късно.И,разбира се,ако имам някоя важна причина да съм навън след 10 вечерта,която не може да почака до следващия ден.Сега не съм много по-голяма - на 15.С гаджето ми се виждаме през деня и не ни се налага да излизаме по късните часове.Прекарваме си почти целия ден заедно.Защо ти и твоето гадже трябва задължително вечерта да излизате?Не сте ли обмисляли вариянта да се видите през деня?И естествено,че ще му позволяват да излиза до по-късно.След година той става пълнолетен.Вероятно вече му е все тая до кога го пускат.Според закона(а както виждам и според много от хората тук) ти все още не си достатъчно голяма и отговорна,за да определяш до кога да си навън.Това засега зависи от родителите ти и още известно време ще е така,затова най-добре се примири и поговори с гаджето си за времето на срещите ви.Той като по-голям(което предполага и по-отговорен) трябва да се съобрази и да вземете заедно някое приемливо както за двама ви,така и за родителите ти решение.