Ами какво да ти кажа.. не знам от колко време сте заедно, но досега не ти ли е казвал в очите, че те обича?! То да го кажеш в чата или чрез смс е най-лесното.. ако наистина има чувства към теб ще може да ти го каже лично! Освен това що за човек би ти казал, че си скучна?! Щом не му е интересно с теб, ами да направи той нещо, за да ви е забавно, да разнообрази малко връзката, но не като излиза с приятелите си и като те отбягва! НЕ! Това не е начина.. Ами ако осъзнае, че даже не му липсваш поне мъничко, че с тях си изкарва далеч по-хубаво и няма нужда от теб?! Тогава какво?!.. Моят съвет е да спреш да ходиш зад него, остави го той да те потърси да почувства липсата ти.. може би тогава ще разбере, чр дори и понякога скучно, ти си неговото момиче и той не може без теб! Излизайте с компания, не само двамата.. един път с неговата, друг път с твоята.. така ще ви е по-интересно както на него, така и на теб! Дайте си малко време за себе си, излизайте отделно.. може би сте свикнали прекалено много да бъдете заедно и е взело да ви писва.. не знам.. Но аз съм на мнението, че ако обичаш един човек, то никога не би ти омръзнало и никога не би ти било скучно с него, винаги ще намериш нещо интересно и забавно.. защото го обичаш!