Да,мога да ти препоръчам да се замислиш:Плешива или Руса?
Аз също бях блондинка,косопадът ми беше силен,сега малко спря като се боядисах по-тъмен цвят и я оставих да израства..Косата ми капе към 4 месеца-и това е най-лошото нещо,което някога ми се е случвало.Знаеш ли какво ми каза лекарката с огромно пренебрежение "Така е,ще ви падат косите като се изрусявате от 12 годишни"![]()
От личен опит бих ти препоръчала "Стимуланта за скалп на Икаров".Аз се мажа с него към цял месец и косата ми расте двойно по-бързо и освен това косопадът спря малко.Също така,подрежи косата си,всичката изтощена коса..(а твоята със сигурност е такава,щом е изгорена от перхидрол,от слънцето и солената вода-които от своя страна влияят пагубно)
Преди бях с дълга руса коса,сега съм рижавадо ръменете..но осъзнах,че по-хубаво да имам изобщо някаква коса,отколкото гола глава..защото депресията около косопада е огромна.Обещах си,ако косата ми израстне отново ( а не веднъж окапала,никога повече да не израсте) да се грижа за нея 20 пъти повече от преди,да й купувам най-качествените продукти,да я глезя,да я пазя.
Най-доброто,което може да направиш е да отидеш на дерматолог.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower