Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
Ето какво стана:
Аз му бах написала вечерта едно съобщние (да му пожелая лека нощ) и той ми написа в 4 часа че си ляга толкова късно и отзад една {} до тук добре!
НО (защо винаги има но) той продължи да се държи тъпо в чата...(не съм му досаждала той все ми казваше здр. по ICQ )

Накрая го питах дали може да има нещо между нас той каза че по-късно ще си говорим (било сложно) и вечерта ми написа че съм много красива много умна много сладка.....НО(ето че пак има но...) просто няма чувства като повече от приятелка...Не ми каза др. причина...

Аз все пак го питах защо ми е пратил онази {} а той каза приятелска....

Много тъпо ме е разигравал...Даде ми надежди....Не съм съгласна с държанието му И все пак аз няма да се занимавам с него ще си ходя на уроци а на него нула внимание!!!
тва че ти погрешно си го разбрала, не означава, че момчето има някаква вина
ми че аз също се смея и си лафя и си пращам целувки с някои приятели от мъжки род, но това не показва нищо

много глупаво ще постъпиш, ако изведнъж започнеш да се държиш студено към него, само защото не изпитва нищо той какво е виновен, че не те харесва?
голяма грешка ще е заради подобно недоразумение така да го игнорираш - няма да постигнеш нищо друго, освен да му промениш мнението за теб и да изгубиш 1 ценен приятел