Здравейте имам един мн гаден проблем и със странни симптоми и нз какво е!
Значи по главичката на пениса ми ми излизат пъпчици!ЗАБЕЛЕЖКА:преди да кайете 4е по тази тема има един милион поста ще Ви кажа 4е аз съм с доста по различни симптоми от другите подобни поста.Пъпчиците из4езват сами за много бързо и пак се появяват много бързо.един ден ги има на другия изоб6то не съществуват.....зна4и пъпчиците са 4ервени появяват се от нищото за 4ас и изчезват за 2.мн бързо става вси4ко .2дена ги няма един ги има....не сърбят не болят.при уриниране НЕ осещам парене/болка.Гледах всички постове тук и такива появяващи се и изчезващи нямаше...не е въпрос до хигиена сигурен съм...тъи като съм спортист оба4е преди пиех едни билки спимен форте заради трибулуса вътре които е полезен и вдига тостестерона.забелязах 4е докато го пиех по често се появяваха и бяха по големи и 4ервени.....Възможно ли е от препарат на билкова основа да ми е стаанло нещо....като цяло оба4е спимен фортето има ефект в/у половата система но само положителен-при бърза еяколация и слабост(не съм го пил заради тези му показания а заради спорта) не съм пил стероиди или каквато и да е друга химия нито антибиотици.възмойно ли е да са някакав вид губи4ки.но доколкото знам те не изчезват така бързо а и при уриниране сърбят при мен не сърбят не болят не се осещат 4е съществуват само се вийдат.мойе лид а е от летните жеги?някои знае ли нещо ЗА ТЕЗИ ПЪПЧИЦИ които БЪРЗО СЕ ПОЯВЯВАТ И БЪРЗО ИЗЧЕЗВАТ БЕЗ СЪРБЕЖИ ПАРЕНИЯ БОЛКИ.В РАМКИТЕ НА ЕДИН ДЕН СЕ ПОЯВЯВАТ И ИЗ4ЕЗВАТ.АКО НЯККОИ ЗНАЕ МОЛЯ ДА МИ КАЖЕ.ВАЗМОЙНО ЛИ Е ДА Е НЯКАКВА БОЛЕСТ.ПРЕДИ ДА СЕ ПОЯВЯТ ИМАХ РЕДОВЕН ПОЛОВ ЖИВОТ НО ВИНАГИ Е БИЛ С ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ(ПРЕЗЕРВАТИВИ).пРЕДВА ИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ!!!