- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да и се извиня.
Направих една тъпотия. Разхождах ме се с моята приятелка и видях една стара позната. Когато е видях много се зарадвах, защото тя ми бе най-добрата приятелка, а и 3 братчетка, и цял ден прекарах с нея и на гаджето ми не му обърнах внимание през целия ден, а тя се влачеше след нас цял ден. После вечерта имахме среща, но забравих за нея и тя е чакала 4 часа, но аз бях на дискотека с братчетка ми до 2 часа. Сега ми се сърди пробвах да и се извиня да и обясня но тя винаги е била с характер. Разбирам че е много наранена, но станалото станало. Знам че още ме обича, а и аз е обичам. Заедно сме от година, срешнах ме се на предпоследната седалка от ляво във автобуса София-Пловдив и сега се вози само там. Първата ни целувка беше близо до реката, а сега всеки ден отива на това място и стои там по половин - един час. Общо взето много тъжи. Помогнете вече седмица ми се сърди. Кажете как мога да и се извиня. Пробвам какво ли не ама не става.
Леле пич, яко си закасъл... с право момичето ти се сърди
Жестоко си я наранил... и аз да бех и аз нямаше не с седмици а не знам с какво нямаше да ти говоря... да я зарежеш по такъв начин... заради брадчедка ти (най-добрата ти приятелка) тя к'во да си мисли я? Как ще се чуства - предадена, изоставена, излъгана... супер мега наранена... как си могъл?
Добре сега няма да те обвинявам както каза сам станалото станало... еми какво очакваш от нас - помощ? Щом казваш че всичко си опитал ние каква др идея можем да ти дадем... според мен времето ще покаже ако ти си момче за което си заслужава и тя те обича... и разбира се преди това не си правел такива неща може да ти прости... но да знаеш, че няма да е същото тя няма да ти има доверие което е имала към тебе няма да я има икрицата, тя винаги ще си мисли се неща за което може да не е така ... един вид с 1-а дума ще се съмнява... не знам как си могал ти да го направиш
Ако си я обичал нямаше да го направиш както заявяваш, можеше поне да я земеш с себе си а на сичкото отгоре си забравил че и среща имате и 4 4аса момичето е висяко напразно...с мислъта, че ти ще се явнеш а к'во...
Аз да бях нямаше да те погледна повече в очите пък нека ми се къса сърцето...
![]()
Мога само да ти пожелая успех и късмет в живота и се пак дано да ти прости момичето... ако си заслужаваш ти сами я.... извинявай просто така мисля... и и се поставям на нейно място...повечето... извинявай не съм те обидила нарочно... но просто е трябвало да мислиш преди да правиш квото и да било...![]()
Айде успех![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Не мога дане ти кажа,че много зле си постъпил.Как може заради който и да било да я пренебрегнеш така.Може да я заведеш там до реката и да и се извиниш,и да и обещаеш никога да неправиш това,защото е супер зле постъпката ти.
Единственото, което можеш да й кажеш, е обяснението. Обясни й, че с братовчедката ти не сте се виждали отдавна (а ако не е така - тежко и горко ти!) и просто си искал само да се видите, но гаджето ти завинаги ще си остане №1 в твоето сърце. Реванширай й се по някакъв начин. Подарък, цветя. Припомни й първата ви среща, първата ви целувка и всеки друг романтичен момент.
Но наистина имай впредвид, че си постъпил отвратително, почти непростимо и бъди изключително внимателен и в НИКАКЪВ случай не изкарвай себе си жертва.![]()
Много гадно си постъпил, треа да и се реваншираш![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
Знам че съм виновен. Разкайвам се че съм грешник ама случи се. Да и обесня какво е станало-ха тя до толкова не ми говори че и не ме псува и обвинява даже. Да и го напиша-всяка вечер обеснението е на възглавницата и тя го хвърля без да се замисли. Да и подаря цвете-аз даже и постелих леглото с листенца от цветя. Имам чувството че някой е насъсква срещу мен. Говорих с родителите, те направиха физиономии обаче ме разбраха. Заедно живеем, обаче аз вече спя на земята (по мое желание). А пък на 16 отиваме в Германия. Всичкое уредено само без... това. Опитах се да и припомна целувката, обаче тя почна да ме цели с камъни. Утре ще пътува до Варна с влак от Пловдив. Знам къде ще седне, затова съм решил аз също да отида и да седна до нея. Какво мислите... ще стане ли. Иначе това е първият ми гаф.
А и с братовчетка ми не сме се виждали от 5 години. Последно се видяхме след изпита за кандидатстване след 7 клас. От тогава тръгнахме в различни посоки с нея. Само сме се засичали в чата. И след толкова години трудности, и мъчени и учене ние се срещаме вече завършили своето средно образувание.
Да, ама това не значи да я зарежеш нея и да хукнеш с братовчедката, можеше да и кажеш да не те чака там си, ама ти си забравил, а това, което си намисли не знамопитай няма да загубиш нищо, но момичето си е в правото да ти се сърди... много!
Аз например и да не съм виждала някого толкова дълго времем да зарежа по такав начин гаджето мим няма да стане
Той е N1 за мене
... и не бих го карала да чака някъде такам абе въобще... да съгрешил си, но опитай да направиш това, което сподели
![]()
Успех момче!![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Много си го закъсал. Доста трябва да я молиш, за да ти прости. Добре си го измислил това с пътуването, дано да се оправят нещата. Но това трябва да ти е за урок и в бъдеще да постаяш нея на 1 място. Сам разбираш, че нямаш оправдание за постъпката. Няма смисъл повече да ти се натяква, но трябва да се замислиш върху случилото се.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ами. Може да й досадиш, да се ядоса още повече, ако се набуташ да пътуваш до нея. Не знам. Зависи от характерът![]()
Това за автобуса е долу-горе добра идея, защото няма да може да избяга или да те "цели с камъни", но пък трябва да си много внимателен, защото може да я ядосаш и положението да се усложни още повече. Успех, дано нещата да се оправят !![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Седни до нея, кажи и ,че я обичаш още, че значи много за теб и си осъзнал грешката си. Помоли я пак да ти прости. Кажи си всичко, което ти е на душата и дано ти прости..
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Ще се постарая. И не е с влак а с автобус, моя грешка. Дано да не се ядоса още повече, макар че не може повече да ми се разсърди. Благодаря че ми обърнахте внимание. Ще пиша да кажа какво е станало.
Ако бъдеш настоятелен ще се получи ...всичко се постига с постоянство
Eми не мисля, че ще се ядосаПървоначално написано от Анонимко
Е не знам де все пак не я познавам ти си я познаваш най-добре
Споко немаш проблеми
Ок и пиши непреммено да разберем ко е станало!
Успех
![]()
МАлелеле.....кофти си постъпил извини се и гледай (ако ти прости) Пак да правиш така......![]()
SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...
Стана. Простими. НАй-накрая. Вижте горе долу как стана. Тя първа се качи в автобуса и седна на същото място където сяда винаги. Малко след това се качвам и аз. Седнах до нея. По време на пътя на няколко пъти си взимам въздух да почна да говоря(дори го и репитирах) обаче се разколебавам и спирам. Някъде до Стара Загора, след около стотната въздишка тя ми каза сърдито, точно, кратко и ясно. " Говори". Обеснявах, обеснявах, говорих и мило и най накрая ми каза думите които доста чаках, "прощавам ти". После цяла вечер прекарахме на плажа, даже и там спахме. Направихме го няколко пъти, беше много романтично и много и хареса. Станаха и други такива неща. Бях през цялото време до нея. А нека да не отварям нова тема. И тук да попитам. След 2 дена има рожден ден и кажете какво да и взема. Тя си има златни гривни и кръстчета и подобни. Дайте някакво предложение за подарък. Да бъде нещо оригинално. Мислих екскурзия ама сега ни трябват пари за Германия иии... така. И да бъде не повече 100 лева.
А да не забравя най важното:
Благодаря за подкрепата. Незнам дали ми помогнахте, но поне ме поткрепихте и ми дадохте надежда. Благодаря още веднъж.
хубаво ама как? според мен каквото и да направиш в този момент тя няма да го оцени така както ти би искал.Първоначално написано от piska_
да ти кажа честно ако на мен ми бяха погодили тоя номер директно щях да скъсам с теб, а не просто да ти се сърдя! така че щом още не ти е казала "край" имаш шансове!
С право ти е обидено момичето, но мисля, че ако положиш много усилия /да й се обаждаш, да й вземеш цветя и т.н./ ще успееш да я накараш да ти прости. Просто действай и не се отчайвай, направи всичко, което ти е по силите, изненадай я с нещо, за което си сигурен, че ще й хареса... Айде успех!
OOOOOO napalno podkrepqm priqtelkata ti i az da bqh i az taka 6tqh da postapq razbiram bratov4edka ti ti e mnogo blizka ama da zabravi6 za priqtelkata si vmesto da otide6 na sre6tata s neq da hodi6 na diskoteka s bratov4edka si mi tova e neprostimo. Ne znam kakvo 6te pravi6 ama tova momi4e 6te mine mnogo dalgo vreme pradi da ti prosti i da zabravi tq moje i da te obi4a no povqrvai tova vinagi 6te go pomni nezavisimo ot vsi4ko za6toto tova ogromna obida ti si nakarnil dostoinstvoto si kato si q nakaral da ta 4aka dokato ti si bil s druga pak bilo to i bratov4edka si. Mnogo gadno si postapil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
If you want to be пиян
drink rakiq not айрян
Стана. Простими. НАй-накрая. Вижте горе долу как стана. Тя първа се качи в автобуса и седна на същото място където сяда винаги. Малко след това се качвам и аз. Седнах до нея. По време на пътя на няколко пъти си взимам въздух да почна да говоря(дори го и репитирах) обаче се разколебавам и спирам. Някъде до Стара Загора, след около стотната въздишка тя ми каза сърдито, точно, кратко и ясно. " Говори". Обеснявах, обеснявах, говорих и мило и най накрая ми каза думите които доста чаках, "прощавам ти". После цяла вечер прекарахме на плажа, даже и там спахме. Направихме го няколко пъти, беше много романтично и много и хареса. Станаха и други такива неща. Бях през цялото време до нея. А нека да не отварям нова тема. И тук да попитам. След 2 дена има рожден ден и кажете какво да и взема. Тя си има златни гривни и кръстчета и подобни. Дайте някакво предложение за подарък. Да бъде нещо оригинално. Мислих екскурзия ама сега ни трябват пари за Германия иии... така. И да бъде не повече 100 лева.
А да не забравя най важното:
Благодаря за подкрепата. Незнам дали ми помогнахте, но поне ме поткрепихте и ми дадохте надежда. Благодаря още веднъж.
От твоя страна адски тъпа постъпка.На твое място щях да отида при нея с роза или ако имаш възможност с някаква плюшена играчка с надпис "sorry" или нещо такова и да се опитам пак да й се извиня.Така хем ще й се извиниш,хем ще й покажеш,че я обичаш и държиш на нея.На мен лично това би ми харесало и бих ти простила![]()
Две хубави очи. Душата на дете
http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum в две хубави очи; - музика - лъчи
http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum Не искат и не обещават те...
Тя вече му е простила..вижте че е писал...Първоначално написано от МоМ4еТо
![]()
Та.. Вземи 3 рози. 2 естествени и 1 изкуствена. Сложи ги в една купия. Сложи една картичка в кутията с надпис : "Ще спра да те обичам, когато и последната роза увехне!"
И за да не стане грешка... да си помисли, че и трите са естествени вадиш изкуствената роза от отворената от нея вече кутия и и я даваш .. да я види.. или не го правиш и се надяваш да забележи тая подробност.
Аайййди! И не прави повече така копеле =) Аз съм на всякъде.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.