Леле пич, яко си закасъл... с право момичето ти се сърди Жестоко си я наранил... и аз да бех и аз нямаше не с седмици а не знам с какво нямаше да ти говоря... да я зарежеш по такъв начин... заради брадчедка ти (най-добрата ти приятелка) тя к'во да си мисли я? Как ще се чуства - предадена, изоставена, излъгана... супер мега наранена... как си могъл? Добре сега няма да те обвинявам както каза сам станалото станало... еми какво очакваш от нас - помощ? Щом казваш че всичко си опитал ние каква др идея можем да ти дадем... според мен времето ще покаже ако ти си момче за което си заслужава и тя те обича... и разбира се преди това не си правел такива неща може да ти прости... но да знаеш, че няма да е същото тя няма да ти има доверие което е имала към тебе няма да я има икрицата, тя винаги ще си мисли се неща за което може да не е така ... един вид с 1-а дума ще се съмнява... не знам как си могал ти да го направиш Ако си я обичал нямаше да го направиш както заявяваш, можеше поне да я земеш с себе си а на сичкото отгоре си забравил че и среща имате и 4 4аса момичето е висяко напразно...с мислъта, че ти ще се явнеш а к'во... Аз да бях нямаше да те погледна повече в очите пък нека ми се къса сърцето...
Мога само да ти пожелая успех и късмет в живота и се пак дано да ти прости момичето... ако си заслужаваш ти сами я.... извинявай просто така мисля... и и се поставям на нейно място...повечето... извинявай не съм те обидила нарочно... но просто е трябвало да мислиш преди да правиш квото и да било...
Айде успех