Стана. Простими. НАй-накрая. Вижте горе долу как стана. Тя първа се качи в автобуса и седна на същото място където сяда винаги. Малко след това се качвам и аз. Седнах до нея. По време на пътя на няколко пъти си взимам въздух да почна да говоря(дори го и репитирах) обаче се разколебавам и спирам. Някъде до Стара Загора, след около стотната въздишка тя ми каза сърдито, точно, кратко и ясно. " Говори". Обеснявах, обеснявах, говорих и мило и най накрая ми каза думите които доста чаках, "прощавам ти". После цяла вечер прекарахме на плажа, даже и там спахме. Направихме го няколко пъти, беше много романтично и много и хареса. Станаха и други такива неща. Бях през цялото време до нея. А нека да не отварям нова тема. И тук да попитам. След 2 дена има рожден ден и кажете какво да и взема. Тя си има златни гривни и кръстчета и подобни. Дайте някакво предложение за подарък. Да бъде нещо оригинално. Мислих екскурзия ама сега ни трябват пари за Германия иии... така. И да бъде не повече 100 лева.
А да не забравя най важното:
Благодаря за подкрепата. Незнам дали ми помогнахте, но поне ме поткрепихте и ми дадохте надежда. Благодаря още веднъж.