- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- iskaaam Black_Cat
искам Lolitkaaaaa , тя е луда глава ахахах
black_cat мн си лудаааааааа ьахахх
Oooooooooooooooooo samo da mi padne6 lyda sam po tebeeeeeeeeeeeee ama ti se ne iska6 da se vidim![]()
По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.
не е вярно ти постоянно ме отбягваш , днеска като играх футбол що не дойде а ?![]()
e mene mn me e sram 6tot ako ne me haresa6 posle kvo 6e pravqa i tam be6e brat ti i toi nali zapla6i 4e 6e me bie
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.
яко ма хора..има си ЛС![]()
Виждате ли я ква е![]()
![]()
оправдава се с брат ми....![]()
колкото си луда толко си и лоша![]()
За вас ЛС няма ли?!
П.С.Пламенко,к`во ти става напоследък правиш адски тъпи теми![]()
tva stava 6tot e vluben v men ama az ne my pyskam 6tot mn me e sramПървоначално написано от {P}MoHuKa{P}
![]()
Bahti Temite....
SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...
И мен к`во му пука?!Първоначално написано от Black_Cat
![]()
кво говориш бе ти чуваш ли се...... са мене ме искара че само съм искал да ми пуснеш... аре сичко ти хубаво тогава...Първоначално написано от Black_Cat
![]()
![]()
за кво ли изобщо се занимавах.......пффф![]()
![]()
Явно това беше финала на темата. Сега един ключ и следващия път ЛС.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ama az mn te obi4am nemoga da jiveq bez teb no tii si s dryga![]()
vie ste ne4ove6ki vampiri...xaxaxaxaxaxax divo4i divo4i...
И се пак Пламенко тия теми са вече банални (:
Хихи...и това е краят ли?!Много бързо се развиват нещата при вас...
Хм...![]()
![]()
...Никога не губи времето си за човек,който не цени времето прекарано с теб!...
да тва е края.... писна ми от нея само ми пищи на главата и после немога да живея .... кат немоеш ... сори и не ме притеснявай повече ако обичашПървоначално написано от ElinoR
чу ли Църна Мацко ????![]()
daaaaaa i predi taka kazva6e i posle pak doide pri mene........ razberi 4e si edinstevniqt nqma drygПървоначално написано от PLAMENKO
![]()
НЕ изобщо не ме занимавай повече!!! са си трия сичко от тебе и финито аре... ше си намериш некой др.
ytre kogato pak si tam da rita6 6te doida pri teb i 6te vidi6 4e i az mn te iskamПървоначално написано от PLAMENKO
![]()
Утре пък няма да ритамПървоначално написано от Black_Cat
![]()
![]()
![]()
![]()
наа на на нан нааааа
![]()
и вече е късно не те искам видях колко държиш на мен с изказванията си ...![]()
e kakvo da napravq 4e me e sram.......za6toto te obi4am no neznam kak da ti go kaja v o4ite![]()