Както каза e_l_i_z_a - напълно възможно е тя да не изпитва чувства към теб. Не го приемай прекалено навътре. Може би вижда в теб само най-добър приятел. И може би така е по-добре.
Другият варият е... страхът. Аз съм правила такава грешка. Един от най-близките ми хора сред приятелското обкръжение беше момче. И си прекарвах супер с него, като го възприемах само като приятел и нищо повече. До едно време. Когато почна нещо да ми става. И когато тръгнахме, аз изведнъж се отдръпнах и скъсахме за отрицателно време. Случилото се го осъзнавам сега - няколко месеца по-късно. Всичко се е дължало на страхът ми. Мислела съм си (подсъзнателно), че това ходене може да разруши нашето приятелство и с цел да го спася (или поне да не го разруша) се отдръпвам. Постъпих като пълна, ама пълна идиотка Но не беше нарочно. Може би и твоето момиче се притеснява, страхува и гледа да си намери някой, с който да си замаже очите. Помогни й да преоктрие истинските си чувства и да не я е страх от тях. А щом сте толкова добри приятели, нека това стане с разговор. Очи в очи!