- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- грешка ли е....
здравейте! искам да ви попитам дали може да се използва маска за коса и кристали??? смисъл маската оказва ли някакво влияние???
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
смисъл като съм в банята си слагам маска за коса и после я отмивам, а след като изляза си слагам кристалите. Маската пречи ли на въздействието на кристалите???
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Не по никакъв начинПървоначално написано от barbie_†
Тва е все едноче да не си сложиш балсам примерно, за да имат ефект кристалите, ако ме разбираш
Не пречи споко
![]()
ами маската е на L'Oreal Paris и съм много доволнаПървоначално написано от ThePainIsReaL
NE,TE I DVETE POMAGAT ZA ZAZDRAVQVANETO NA KOSATA.
А какви са тези кристали и за какво се използват - осведомете недоразбралите като мен![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Mne daje obratnoto o6te po dobre deistva na kosata ti![]()
Не мисля,че пречи.Просто косата ти става по-хубава.Първоначално написано от barbie_†
инче за тея кристали има 186713 темиПървоначално написано от In4iTu_
![]()
Tyk
I tuk
Pak
Pak kristali
мисля че тея ще ти изяснят достатъчно![]()
Маската е с отмиване нали?Ако е така след като си исушиш косата слагаи кристали-няма проблеми.