От 12 години да се познаваш с много хора и накрая да те заеб
Супер съм ядосан ! От 12 години се познавам с 2-ма уж "най добри" "приятели". Попринцип нашата компания е голяма (15-20 човека) и днес разбрах кои са ми приятели и кои не. Онзи ден се скарах с единия заради тва че на всяко изречение ме псува и обижда, удря и накрая не се стърпях и го напсувах и аз и го заебах. Днес едва ги навих да дойда и аз на кафе с тях щот нямаше кво да правя вкъщи. Добре излязохме, бяхме 4-ма с мен и се държаха супер зле с мен. Нит ми обръщаха внимание, нито ми говореха нито нищо. Най интересното беше че като се обадех да попитам единия по телефона дали има няква уговорка казаха не. Обадих се на другия и ми каза нали ама с триста зора и обиди. Бяха се уговорили нещо за довечера щели да имат гостенки и щели да вървят да пият и на всичкото отгоре тва го приказваха пред мен и аз попитах те тримата ли ще са и те викат да, а ако бях попитал дали мога да дойда щяха да кажат "НЕ". С единия от тях бях на лагер и изчука приятелката ми и я остави, накрая аз я видях кво е курве и я оставих и аз, но след тоя лагер всичко се промени между мен и него.Другия "приятел" с когото се познавам мога да кажа че стана пълна путка (не обиждам момичетата) за тва че си фана една 12 годишна пикла (а ще прави 17) и дет прилича на кон и вече се мисли за бог.Забрави приятели забрави всичко. Мога с доста хора да излизам, но понеже това си е (беше) моята компания и си излизах с тях, защото ми беше приятно и все пак аз се водя към компанията. Разбрах що за приятели а и ги оставям от тук на сетне да се оправят. Е сорка много но днес направо изпуших !