- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Bi-seksualni
Момчетата мислели само за СЕКС...момчетата или "тези момчета с които си била досега"
Не съм съгласен...и само за целувки говориш...не сме можеми да целуваме.вместо да научиш някое свястно момче как се целува ти ходиш да се целуваш с момичета...бееее отивам на среща
маа фака
Pravila li si troika?Първоначално написано от oliviq89
![]()
да се целува6 с някой от твоя пол не те прави бисексуален![]()
не говорете глупости моля ви се![]()
трябва да имате опит и с двата пола по-богат от целуване, за да можете да се осъзнаете като бисексуални
и накрая да си кажа подобни лесбииски изпълнения супер мн мразя, пове4ето го праите за да привли4ате внимание а модата на ТАТУ, Бритни & Мадона отмина мн отдавна![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
ОООО я я заебете тая вижте я че е няква тъпа пуберка дет просто задоволява иначе мизерното си его...."момчетата мислели само за секс"...тъпо клише!!!Ако тя е попадала само на такива неина си работа...пффф направо ми се гади от такива хора...КОМПЛЕКСАРКА!!!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Няма лошо щом ти харесваПървоначално написано от malkata_puma
![]()
“Ако човек не се смее над миналото си, не може да има здравословно настояще"
Прекали я ! Ще ти сложа лепенки на устатаПървоначално написано от ^DaRk_LaDy^
Тогава за съжаление, :P друго няма да можеш да правиш :P
“Ако човек не се смее над миналото си, не може да има здравословно настояще"
Първоначално написано от Initial_D
ti si nqkukuv golqm oligofren ve nakraq shte ti go podam da go posmu4ish
![]()
Ами..аз не схванах смисъла на темата..като си решила обръщай резбата и готово![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Smisyla e da nameri drugi kato neqАми..аз не схванах смисъла на темата..като си решила обръщай резбата и готово![]()
Смисъла е да се прави на интересна и както Lorraine каза като иска да обръща резбата , нас какво ни засяга перверзното й подсъзнание ?Първоначално написано от voaiora
Здрасти!Значи това че всички момчета мислят само за секс и са с повечето момичета само за тази цел,не е мн вярно има различни хора с различни възгледи за живота и различни характери.Това ,че момичетата се целуват по-хубаво от момчетата е вярно.Аз съм бисексуална имала съм две сериозни връзки до сега с момчетата и много несериозни,до сега само на едно момче съм случило което е искало да имаме несериозна връзка в смисъл да си праим секс от време на време и да си излизаме,останалите винаги са искали сериозна връзка от мен но просто аз не съм иживявала желание и за това съм имала само две сериозни връзки.Но по принцип секса с момиче ми харесва повече,и харесвам като цяло повече момичета отколкото момчета
Аз МРАЗЯ педераси ама ОБОЖАВАМ лесбийки еййй!От къде сте? Може да правим тройка.
![]()
Ужас....това днешното поколение не стига, че едно смислено изречение не може да напише, ами е толкова изпростяла, че си мисля, че няма на къде по-зле да става....
SY
Темата не е много нова,но няма значение.Стани лесбийка щом желаеш.Но не може да кажеш,че всички момчета мислят само и едниствено за секс, и че всички момичета мислят за всичко друго и след това за секс.
pravila sam sex i s momi4e i s mom4e, 4esno kazano i dvata vida si imat svoite plusove. s momi4eto mi be6e qko daje mn qko ama nqma6e q trapkatavoob6te nemojah da se vazbudq(a momi4eto ima golqm opit)
,dokato s mom4e si e klasika v janra.
konkretno po temata mislq 4e si 13-14 godi6ma puberka koqto se celuva s priqtelkite si za da napravi vpe4atlenie na mom4etataOPREDELENO NE SI LEZBIIKA
Za pruv put prochetoh nachaloto i nikvi meneniq sled tova, zashtoto shte se qdosam. Gledai sega--ti qvno ot otdavna si haresvash predimno jeni. Imam edna poznata, koqto kazva, che e bi-sexualna, no vsichkite i gadjeta ot poslednite 3 godini sa momicheta, taka che spored men veche si izbrala. No vse pak se zamisli--- edna jena go nqma tova mejdu krakata si, koeto nosi kefa. Da, ima i hilqda drugi nachina za dostavane na udovolstvie, ama ne si li e istinski ne mi obqsnqvai ti na men. Inache priznavam--edni ot nai-silnite orgazmi mogat da se postignat bez pronikvane na penis, a samo s uchatsieto na rucete i stimuliraneto na opredeleni tochki. Pomisli si dobre--qvno si se celuvala s ne-kogoto-trqbva. I az sum popadala na takiva, koito ne mogat i na takiva, koito mogat. I pri momichetata e taka. Ti da ne mislish, che vsichki mnogo razbirat..osobeno ako sa malki ne mi govori.
Taka che premisli si go dobre, a ako si BI, po dobre za teb. Kvoto doide vse shte se dovolna![]()
interesni ne6ta mojeli da se pro4etat tuk v tozi forum! jalko 4e vidqh temata malko kusni4ko! momi4eta edno 6te vi kaja:
tova 4e si se celuvala s drugo momi4e izob6to ne ozna4ava 4e si lezbiika ili 4e naistina iska6 da stane6 takava! opitai purvo da spi6 s momi4e da vidi6 kakvo e i posle razpravqi kakva si i kakva ne si!!!!
ne ti go kazvam prosto ei taka az sum bi i si imsm i mom4e i momi4e za gadjeta i mi e mnogo dobre taka 4e pomislete si!!!
black cat or white cat,that is the question!!!
Явно си решила да ни се похвалиш
Еми добре
Ако това в твойте среди е престижно или новина тук не е нищо ново и нестандартно
Щом си решила да имаш сексуални отношения и с двата пола добре
Какъв е проблема
Харесват се малдите да се земат
Било то и мацка с мацка
Аз толелирам подобни връзка
Майка ми е лесбийка и кво![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
abe i az ne sam lezbi no za celuvka s momiche i az sam navita kvo tolkova!!!-ama tva ne prechi da si buda s momchetai ti ne ne si lezbiika spored men- spoko
![]()
да, верно - момчетата мислят само за секс, а момичетата за всичко друго (т.е. само за пари)
то нали секса (любовта де, ама ) и парите въртят света![]()
ти си моя идолПървоначално написано от oliviq89
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
и мен тва ме вълнува бих казала. та кво ше кажете за четворка?Първоначално написано от indian_flower
Внимавай кого МРАЗИШ.
човек прав си. аз като пуснах тая тема в кефчето почнаха да ме псуват. бах муПървоначално написано от Анонимко
Внимавай кого МРАЗИШ.
az 6te stana lizbiika samo zaradi 3 jeni!:eva longoria,nelly furtado i ashvaraya ray!hahah 6eguvam se .prosto nqma 6ans da stana lizbiika !ama teb qvno te kefqt macki,taka 4e da ne ti puka!
![]()
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Awe m/u tfa da si lezbiika i tfa da si pusnala ezik na 2-3 macki ima ogromna razlika..Mnogo mi e interesno kak na 12-13 ili tam na kolko ste she znaete kfo iskat mujete..Pfff Kfo aide celuvala sum se s momicheta i sum lezbiika taka li...hahah Ako pitate men go pravite za da prevlechete vnimanie kum sebe si...
Неподходящ размер на снимка в подпис!