.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63

Тема: Bi-seksualni

Повече от фен Аватара на air_wisp
    Момчетата мислели само за СЕКС...момчетата или "тези момчета с които си била досега"
    Не съм съгласен...и само за целувки говориш...не сме можеми да целуваме.вместо да научиш някое свястно момче как се целува ти ходиш да се целуваш с момичета...бееее отивам на среща
    маа фака

Цитирай Първоначално написано от oliviq89
    mi da mnogo e gotino da se celuvash s momi4e,az sushto sum biseksualna i mnogo mi haresva zashtoto kato si s muja 4uvstvash agresiqta,jivotinskoto silnite mujki ruce(osven tiq mom4eta koito sa suhi)i ot drugata strana nejnosta,toplinata,blizosta koqto ti dava puk momi4eto :P
    Pravila li si troika?

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    да се целува6 с някой от твоя пол не те прави бисексуален
    не говорете глупости моля ви се
    трябва да имате опит и с двата пола по-богат от целуване, за да можете да се осъзнаете като бисексуални
    и накрая да си кажа подобни лесбииски изпълнения супер мн мразя, пове4ето го праите за да привли4ате внимание а модата на ТАТУ, Бритни & Мадона отмина мн отдавна
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    ОООО я я заебете тая вижте я че е няква тъпа пуберка дет просто задоволява иначе мизерното си его...."момчетата мислели само за секс"...тъпо клише!!!Ако тя е попадала само на такива неина си работа...пффф направо ми се гади от такива хора...КОМПЛЕКСАРКА!!!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Град
    Varna

Re: Bi-seksualni

Цитирай Първоначално написано от malkata_puma
    Zdraveite na vsi4ki.Az ne sam izcqlo lezbiikaadam si po momi4eta i po mom4eta,no da si kaja pravi4kata otdavna si mislq da obarna rezbata napalno i da vi kaja nqma da sajalqvam mnogo.Mom4etata sa mnogo otvratitelni i edinstvenoto ne6to koeto iskat e SEX i ni6to dr.Dokato momi4etata mislqt za vsi4ko drugo i 4ak nakraq za SEX.Az sam se celuvala s mnogo momi4eta i da vi kaja mai e vqrno 4e momi4etata se celuvat po-dobre ot mom4etata.Nz kakvo e va6eto mnenie ama az ve4e sam si izgradila nqkakvo kato za men.Iskam da kaj 4e imam 2-ve priqtelki.Bqhme na basein3-te i s ednata se celuvahme usta v usta i te se celuva6e po dobre ot pove4eto mi predi6ni gadjeta.Vsi4ki izvadiha telefoni za da ni snimat no nikoi ne uspq.Momi4eta za koeto govorq
    e cat^girl^{P} i golqma sladurana.Obi4am te mila {P}
    Няма лошо щом ти харесва
    “Ако човек не се смее над миналото си, не може да има здравословно настояще"

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от ^DaRk_LaDy^
    да е живо и здраво детето , да се кефи на лесбииските извръщения (май малко прекалих ) , ще и дойде акъла в главата , само време трябва да мине
    Прекали я ! Ще ти сложа лепенки на устата Тогава за съжаление, :P друго няма да можеш да правиш :P
    “Ако човек не се смее над миналото си, не може да има здравословно настояще"

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Initial_D
    ОООО я я заебете тая вижте я че е няква тъпа пуберка дет просто задоволява иначе мизерното си его...."момчетата мислели само за секс"...тъпо клише!!!Ако тя е попадала само на такива неина си работа...пффф направо ми се гади от такива хора...КОМПЛЕКСАРКА!!!
    ti si nqkukuv golqm oligofren ve nakraq shte ti go podam da go posmu4ish

Супер фен
    Ами..аз не схванах смисъла на темата..като си решила обръщай резбата и готово
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Smisyla e da nameri drugi kato neq

Цитирай Първоначално написано от voaiora
    Smisyla e da nameri drugi kato neq
    Смисъла е да се прави на интересна и както Lorraine каза като иска да обръща резбата , нас какво ни засяга перверзното й подсъзнание ?

18 f bs
    Guest
    Здрасти!Значи това че всички момчета мислят само за секс и са с повечето момичета само за тази цел,не е мн вярно има различни хора с различни възгледи за живота и различни характери.Това ,че момичетата се целуват по-хубаво от момчетата е вярно.Аз съм бисексуална имала съм две сериозни връзки до сега с момчетата и много несериозни,до сега само на едно момче съм случило което е искало да имаме несериозна връзка в смисъл да си праим секс от време на време и да си излизаме,останалите винаги са искали сериозна връзка от мен но просто аз не съм иживявала желание и за това съм имала само две сериозни връзки.Но по принцип секса с момиче ми харесва повече,и харесвам като цяло повече момичета отколкото момчета

Guest
    Аз МРАЗЯ педераси ама ОБОЖАВАМ лесбийки еййй! От къде сте? Може да правим тройка.

...

Ужас.... това днешното поколение не стига, че едно смислено изречение не може да напише, ами е толкова изпростяла, че си мисля, че няма на къде по-зле да става....
    SY

Мега фен Аватара на koalka
    Темата не е много нова,но няма значение.Стани лесбийка щом желаеш.Но не може да кажеш,че всички момчета мислят само и едниствено за секс, и че всички момичета мислят за всичко друго и след това за секс.

loco
    Guest
    pravila sam sex i s momi4e i s mom4e, 4esno kazano i dvata vida si imat svoite plusove. s momi4eto mi be6e qko daje mn qko ama nqma6e q trapkata voob6te nemojah da se vazbudq(a momi4eto ima golqm opit)
    ,dokato s mom4e si e klasika v janra .
    konkretno po temata mislq 4e si 13-14 godi6ma puberka koqto se celuva s priqtelkite si za da napravi vpe4atlenie na mom4etataOPREDELENO NE SI LEZBIIKA

Голям фен
    Град
    Pleven
    Za pruv put prochetoh nachaloto i nikvi meneniq sled tova, zashtoto shte se qdosam. Gledai sega--ti qvno ot otdavna si haresvash predimno jeni. Imam edna poznata, koqto kazva, che e bi-sexualna, no vsichkite i gadjeta ot poslednite 3 godini sa momicheta, taka che spored men veche si izbrala. No vse pak se zamisli--- edna jena go nqma tova mejdu krakata si, koeto nosi kefa. Da, ima i hilqda drugi nachina za dostavane na udovolstvie, ama ne si li e istinski ne mi obqsnqvai ti na men. Inache priznavam--edni ot nai-silnite orgazmi mogat da se postignat bez pronikvane na penis, a samo s uchatsieto na rucete i stimuliraneto na opredeleni tochki. Pomisli si dobre--qvno si se celuvala s ne-kogoto-trqbva. I az sum popadala na takiva, koito ne mogat i na takiva, koito mogat. I pri momichetata e taka. Ti da ne mislish, che vsichki mnogo razbirat..osobeno ako sa malki ne mi govori.
    Taka che premisli si go dobre, a ako si BI, po dobre za teb. Kvoto doide vse shte se dovolna
    Blame the sin, not the sinner.

interesni ne6ta mojeli da se pro4etat tuk v tozi forum! jalko 4e vidqh temata malko kusni4ko! momi4eta edno 6te vi kaja:

tova 4e si se celuvala s drugo momi4e izob6to ne ozna4ava 4e si lezbiika ili 4e naistina iska6 da stane6 takava! opitai purvo da spi6 s momi4e da vidi6 kakvo e i posle razpravqi kakva si i kakva ne si!!!!

ne ti go kazvam prosto ei taka az sum bi i si imsm i mom4e i momi4e za gadjeta i mi e mnogo dobre taka 4e pomislete si!!!
    black cat or white cat,that is the question!!!

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    Явно си решила да ни се похвалиш
    Еми добре
    Ако това в твойте среди е престижно или новина тук не е нищо ново и нестандартно
    Щом си решила да имаш сексуални отношения и с двата пола добре
    Какъв е проблема
    Харесват се малдите да се земат
    Било то и мацка с мацка
    Аз толелирам подобни връзка
    Майка ми е лесбийка и кво

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    abe i az ne sam lezbi no za celuvka s momiche i az sam navita kvo tolkova!!!-ama tva ne prechi da si buda s momcheta i ti ne ne si lezbiika spored men- spoko

Супер фен
    да, верно - момчетата мислят само за секс, а момичетата за всичко друго (т.е. само за пари)
    то нали секса (любовта де, ама ) и парите въртят света

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    mi da mnogo e gotino da se celuvash s momi4e,az sushto sum biseksualna i mnogo mi haresva zashtoto kato si s muja 4uvstvash agresiqta,jivotinskoto silnite mujki ruce(osven tiq mom4eta koito sa suhi)i ot drugata strana nejnosta,toplinata,blizosta koqto ti dava puk momi4eto :P
    ти си моя идол
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от indian_flower
    Pravila li si troika?
    и мен тва ме вълнува бих казала. та кво ше кажете за четворка?
    Внимавай кого МРАЗИШ.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Аз МРАЗЯ педераси ама ОБОЖАВАМ лесбийки еййй! От къде сте? Може да правим тройка.
    човек прав си. аз като пуснах тая тема в кефчето почнаха да ме псуват. бах му
    Внимавай кого МРАЗИШ.

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    az 6te stana lizbiika samo zaradi 3 jeni!:eva longoria,nelly furtado i ashvaraya ray!hahah 6eguvam se .prosto nqma 6ans da stana lizbiika !ama teb qvno te kefqt macki,taka 4e da ne ti puka!
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Awe m/u tfa da si lezbiika i tfa da si pusnala ezik na 2-3 macki ima ogromna razlika..Mnogo mi e interesno kak na 12-13 ili tam na kolko ste she znaete kfo iskat mujete..Pfff Kfo aide celuvala sum se s momicheta i sum lezbiika taka li...hahah Ako pitate men go pravite za da prevlechete vnimanie kum sebe si...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си