.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63

Тема: Bi-seksualni

Супер фен
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от NaDuFcHe
    Awe m/u tfa da si lezbiika i tfa da si pusnala ezik na 2-3 macki ima ogromna razlika..Mnogo mi e interesno kak na 12-13 ili tam na kolko ste she znaete kfo iskat mujete..Pfff Kfo aide celuvala sum se s momicheta i sum lezbiika taka li...hahah Ako pitate men go pravite za da prevlechete vnimanie kum sebe si...
    i moito mnenie e takova, samo det e malko POve4e - otricatelno i bih se izrazil po-grubo nooooooo ..... takia mu ralti

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Не си права,че момчетата мислят само за секс.При някои може и така да е,но повечето имат и друго в главите си.А ти си решаваш дали да си лесбийка или не.Никой не може да ти го забрани.
    а така има и такива сред нас които са големи романтици и не мислят само за секса!

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    най-хубавата ми целувка през целия ми живот беше с момиче.
    то не беше точно целувка а едночасово натискане по-скоро както и да е ,беше много яко
    алелуя.

Guest

Re: Bi-seksualni

Цитирай Първоначално написано от malkata_puma
    Zdraveite na vsi4ki.Az ne sam izcqlo lezbiikaadam si po momi4eta i po mom4eta,no da si kaja pravi4kata otdavna si mislq da obarna rezbata napalno i da vi kaja nqma da sajalqvam mnogo.Mom4etata sa mnogo otvratitelni i edinstvenoto ne6to koeto iskat e SEX i ni6to dr.Dokato momi4etata mislqt za vsi4ko drugo i 4ak nakraq za SEX.Az sam se celuvala s mnogo momi4eta i da vi kaja mai e vqrno 4e momi4etata se celuvat po-dobre ot mom4etata.Nz kakvo e va6eto mnenie ama az ve4e sam si izgradila nqkakvo kato za men.Iskam da kaj 4e imam 2-ve priqtelki.Bqhme na basein3-te i s ednata se celuvahme usta v usta i te se celuva6e po dobre ot pove4eto mi predi6ni gadjeta.Vsi4ki izvadiha telefoni za da ni snimat no nikoi ne uspq.Momi4eta za koeto govorq
    e cat^girl^{P} i golqma sladurana.Obi4am te mila {P}

HAhaha,bili otvratitelni,ama bez tqh da vidim kak 6e ima svqt...Ti maj ne si dobre!Takiva homovci kato vas,nezavisimo dali muje ili jeni ste ne6tastnici!Nito nqkoga 6te izpitate liubov,nito 6te imate semejstvo,deca,doma6en uiut...Abe vuob6te-sujalqvam vi,ne vi mrazq!Prirodata vi e nakazala!

vajnoto e vie da ste 6tastlivi ...
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Guest
    НАучно доказано е,че няма чисти лесбийки!Всички такива са би!За педалите обаче не важи същото...

WEGA
    Guest
    Абе това не е нормално за мен!Аз примерно не си представям да се целувам с мъж!Освен ако не съм много пиян де...То така е и с грозна жена-само пиян!Но нали знаете:"Няма грозна жена,има трезвен мъж"...Но честно да си призная не разбирам хомосексуалистите,а пък за какъв секс при жените говорим като и двете са вдлъбнати навътре и няма кво да си вкарат!Това е лизаница и нищо друго...

Guest

Re: Bi-seksualni

Цитирай Първоначално написано от malkata_puma
    Zdraveite na vsi4ki.Az ne sam izcqlo lezbiikaadam si po momi4eta i po mom4eta,no da si kaja pravi4kata otdavna si mislq da obarna rezbata napalno i da vi kaja nqma da sajalqvam mnogo.Mom4etata sa mnogo otvratitelni i edinstvenoto ne6to koeto iskat e SEX i ni6to dr.Dokato momi4etata mislqt za vsi4ko drugo i 4ak nakraq za SEX.Az sam se celuvala s mnogo momi4eta i da vi kaja mai e vqrno 4e momi4etata se celuvat po-dobre ot mom4etata.Nz kakvo e va6eto mnenie ama az ve4e sam si izgradila nqkakvo kato za men.Iskam da kaj 4e imam 2-ve priqtelki.Bqhme na basein3-te i s ednata se celuvahme usta v usta i te se celuva6e po dobre ot pove4eto mi predi6ni gadjeta.Vsi4ki izvadiha telefoni za da ni snimat no nikoi ne uspq.Momi4eta za koeto govorq
    e cat^girl^{P} i golqma sladurana.Obi4am te mila {P}
    Ти май си някъв болен мозък да кажеш,че момичетата мислят са всичко друго и чак тогава за секс!Хахаха!

Голям фен
    Град
    Бургас
    az mislq 4e mom4etata i momi4etata mislqt ednakvo za sex prosto momi4etata pove4e prikrivat tova a mom4etata si pokazvat ako naistina haresvash momi4eta np no ako tova e samo za6toto si mislish 4e mom4etata sa gadni i t.n 6te napravish gre6ka za6toto prosto ne si popadnala na pravilniq 4ovek pyk ima i gadni momi4eta

Guest
    хехе интересна темичка мн дори ,виж ся незнам как се беше писала и на колко си ам има сайт за лесбийки има и теми за бисексуални погледни за кво става въпрос и после говори.Пък на другите май и вие сте толкова наясно и повечето дет се изказаха май бяха момченца .Интересно е повече защо всички говорите за секс .Къде останаха чувствата или няма такива и всичко опира до секс и пари ?!??

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от oliviq89
    mi da mnogo e gotino da se celuvash s momi4e,az sushto sum biseksualna i mnogo mi haresva zashtoto kato si s muja 4uvstvash agresiqta,jivotinskoto silnite mujki ruce(osven tiq mom4eta koito sa suhi)i ot drugata strana nejnosta,toplinata,blizosta koqto ti dava puk momi4eto :P
    Всчико това е много хубаво /макар че и целувката с мъж може да бъде нежна/, но не всичко опира до това чии целувки ти харесват повече. Става въпрос за това, че интимността се прави с чувства.

Guest
    Абе как ше стане най добре секс с момиче ако и ти си момиче

Град
    В Мъглите На Авалон
    Цитирай Първоначално написано от ^DaRk_LaDy^
    Цитирай Първоначално написано от WindWaker
    Цитирай Първоначално написано от ^DaRk_LaDy^
    Ако искате мислете , че съм задръстена или много консервативна , но според мен лесбийките и гейовете са болни хора ... Няма нищо по - хубаво от една нормална връзка между мъж и жена , които да се обичат и да държат един на друг! Срещнах мнение , в което пишеше , че никакви вибратори не могат да заменят "мъжкият член и страстта на мъжа в леглото" ... Съгласна съм с това (не съм пробвала с вибратор , просто така си мисля)
    bolni sa mi. samo 4e sa bolni tezi na malko po-golqma vyzrast po-zreli i "uj" po orientirani.
    ostanalite sa ili typi lapeta o6te neznae6ti kvo iskat i ne izpitali ni6to ot jivota i v nqkoi slu4ai pak lapeta koito gi e zarqzalo 1 mom4e det sa haresvali 100 godini i izvednaj - s jeni po-hubavo.
    i da dobavq tva koeto vinagi kazvam v takiva temi - tva 4e edna jena po-dobre znae ot myja kyde i haresva da q pipat - i kyde ne, NE ZNA4I 4E sy6tata tazi jena znae kak da go napravi na druga jena. 4u li ne6to ot nqkoi si i ai da proame ai da prikaame. aae typi ste e ma 6e porasnete pa da no vi doide malko akyl v praznite tikvi.
    Така е .. в повечето случаи са 11 12 годишни дечица ... наивни и неопитни все още ... Нкякава хлапачка харесвала некаф батко доста време , той не й обърнал внимание и затова задължително се изрича една от фразите , които ужасно ме дразнят "мъжете само за SEX мислят" или "мъжете са перверзни" , ама се оказва , че момиченцата повече мислят за sex ако съдим по факта , че има огромен брой момичета , които правят секс твърде "млади". Затова преди да навършиш 16 17 години пък и повече , едва ли си в състояние да прецениш дали си лесбиика и съответно гей , щото си още малък/малка и неориентиран/а.. това ми е мнението !

Are temate da se zakliu4i sled towa mnenie,a?
    Prosto nqma kakwo powe4e da se dobawi!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си