.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63

Тема: Bi-seksualni

Bi-seksualni

Zdraveite na vsi4ki.Az ne sam izcqlo lezbiikaadam si po momi4eta i po mom4eta,no da si kaja pravi4kata otdavna si mislq da obarna rezbata napalno i da vi kaja nqma da sajalqvam mnogo.Mom4etata sa mnogo otvratitelni i edinstvenoto ne6to koeto iskat e SEX i ni6to dr.Dokato momi4etata mislqt za vsi4ko drugo i 4ak nakraq za SEX.Az sam se celuvala s mnogo momi4eta i da vi kaja mai e vqrno 4e momi4etata se celuvat po-dobre ot mom4etata.Nz kakvo e va6eto mnenie ama az ve4e sam si izgradila nqkakvo kato za men.Iskam da kaj 4e imam 2-ve priqtelki.Bqhme na basein3-te i s ednata se celuvahme usta v usta i te se celuva6e po dobre ot pove4eto mi predi6ni gadjeta.Vsi4ki izvadiha telefoni za da ni snimat no nikoi ne uspq.Momi4eta za koeto govorq
    e cat^girl^{P} i golqma sladurana.Obi4am te mila {P}

hahhaa mai ne misli6 mn kato pi6e6...
    toest, mislq 4e momi4etata i mom4etata na na6ata vazrast mislqt ednakvo za seks v kraina smetka i za dvata pola e priatno prejivqvane ahhah a pak otnosno lisbiikite..hm..da ti kaja nqma ni6to 4ydno 4e se kefi6 na momi4eta vse pak sme 'krasiviq" pol...taka de normalno e
    az sa6to sam sklonna da si lqgna s momi4e...dori imam jelanie no v ob6ti linii pove4e zaglejdam mom4eta po ylicite otkolkoto momi4eta...zamisli se i ti nqkoi den kato xodi6 po ylicata s kakva misal poglejda6 nqkoe momi4e i s kakva nqkoe gotino mom4e...taka 6te razbere6

Guest
    ei malkata_puma jena mi :}} mn me hvali6 ve nqma lo6o oba4e si mislq 4e pove4eto hora ne biha go prieli mn dobre tova i sq 6te po4nat s mneniq ot roda na :kurvenska rabota,glupava i nenormalna ama ne ni puka nali taka milo!az si d1rja na teb i na desito{} ina4e nqma problem da se opoznaq i s drugi takiva kato nas ne 4e s1m m1jemrazka ama ako 6te izbiram m/u f ili m za ne6to seriozno 6te izbera momi4e (f) za6toto nqma da e s men samo zaradi fizi4eskite si sexualni nujdi!

xipoteti4na sityaciq- vijda6 mom4e super qko s perf tqlo i krasivo lice,6okoladov ten i vaob6te taka kakto vinAGI si si predstavqla idealnoto gadje... zapoznava6 s nego i razbira6 4e e super glypav kofti sly4ka oba4e mn te privli4a pak i ti se kefi...napravo e lud po teb li4i si 4e e vluben...kakvo pravi6 ti? samo ne mi kazvai 4e ako ti predloji edin malak sex tour 6te my otkaje6? hahahaha
    taka se sly4va i s mom4etata kato vidqx xybavo momi4e sa6toto
    a otnosno tova 4e 6te vi se podigrava foruma...hm mislq si 4e va6ata sladostna celyfka i sega tazi temi4ka e samo i edinstveno za da napravite extra show...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    ахха вие сте луди уе :P еми няма нищо лошо щом и двете си се харесвате и сте на едно мнение. И аз малко имам такива наклонности и мисля, че с едно момиче ще се разбирам много повече отколкото с момче.. обаче не мисля тотално да обръщам гръб на мъжкия пол. Предполагам, че при вас е така както и при мен - смисъл.. зарибявате се да сте с някой от ващия пол.. предполагам че след време тая тръпка вече ще изчезне.. предвид вие не можете цял живот да сте заедно.. трябва да мислите за семейство, за деца.. не може на стари години да сте две баба лизбийки ) а и ако това ви е първата връзка с човек от вашия пол - просто изпитвате интерес към чуждото,непознатото.. но сериозно ви казвам въпрос на време е до като ви втръсне.. таа.. не знам какво друго да ви кажа.. правете каквото сметнете за добре, все пак живеем в свободна държава. Аз съм с вас.. мн се кефа на момиче с момиче.. ама и на две момчета няма да откажа -->> ако са готини такива.. прави ми кеф да ги гледам.. Та това емоето мнение. Успех

Tova e dobre,no nemoga da se syglasq,4e v sexa(kolkoto i momi4etata da znaqt nai-dobre kyde da se pipat i kyde im e kef)ne6to moje da zameni myjkiq 4len i jelanieto i strastta s koqto 6te vi liubi v legloto...nito nqkakvi vibratori,nito ezi4etata i pryst4etata vi!

Супер фен Аватара на maybelline
    Не си права,че момчетата мислят само за секс.При някои може и така да е,но повечето имат и друго в главите си.А ти си решаваш дали да си лесбийка или не.Никой не може да ти го забрани.

Голям фен
    malkata_puma...
    Mалката пръдла по-скоро.
    Животът е БРЯГ!

Ако искате мислете , че съм задръстена или много консервативна , но според мен лесбийките и гейовете са болни хора ... Няма нищо по - хубаво от една нормална връзка между мъж и жена , които да се обичат и да държат един на друг! Срещнах мнение , в което пишеше , че никакви вибратори не могат да заменят "мъжкият член и страстта на мъжа в леглото" ... Съгласна съм с това (не съм пробвала с вибратор , просто така си мисля)

Супер фен
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от ^DaRk_LaDy^
    Ако искате мислете , че съм задръстена или много консервативна , но според мен лесбийките и гейовете са болни хора ... Няма нищо по - хубаво от една нормална връзка между мъж и жена , които да се обичат и да държат един на друг! Срещнах мнение , в което пишеше , че никакви вибратори не могат да заменят "мъжкият член и страстта на мъжа в леглото" ... Съгласна съм с това (не съм пробвала с вибратор , просто така си мисля)
    bolni sa mi. samo 4e sa bolni tezi na malko po-golqma vyzrast po-zreli i "uj" po orientirani.
    ostanalite sa ili typi lapeta o6te neznae6ti kvo iskat i ne izpitali ni6to ot jivota i v nqkoi slu4ai pak lapeta koito gi e zarqzalo 1 mom4e det sa haresvali 100 godini i izvednaj - s jeni po-hubavo.
    i da dobavq tva koeto vinagi kazvam v takiva temi - tva 4e edna jena po-dobre znae ot myja kyde i haresva da q pipat - i kyde ne, NE ZNA4I 4E sy6tata tazi jena znae kak da go napravi na druga jena. 4u li ne6to ot nqkoi si i ai da proame ai da prikaame. aae typi ste e ma 6e porasnete pa da no vi doide malko akyl v praznite tikvi.

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Повече от фен
    Град
    pld,Bulgaria
    em,da,ama da ti kaja kato porasne6 o6te malko nqma da misli6 taka.

Цитирай Първоначално написано от WindWaker
    bolni sa mi. samo 4e sa bolni tezi na malko po-golqma vyzrast po-zreli i "uj" po orientirani.
    ostanalite sa ili typi lapeta o6te neznae6ti kvo iskat i ne izpitali ni6to ot jivota i v nqkoi slu4ai pak lapeta koito gi e zarqzalo 1 mom4e det sa haresvali 100 godini i izvednaj - s jeni po-hubavo.
    i da dobavq tva koeto vinagi kazvam v takiva temi - tva 4e edna jena po-dobre znae ot myja kyde i haresva da q pipat - i kyde ne, NE ZNA4I 4E sy6tata tazi jena znae kak da go napravi na druga jena. 4u li ne6to ot nqkoi si i ai da proame ai da prikaame. aae typi ste e ma 6e porasnete pa da no vi doide malko akyl v praznite tikvi.
    Така е .. в повечето случаи са 11 12 годишни дечица ... наивни и неопитни все още ... Нкякава хлапачка харесвала некаф батко доста време , той не й обърнал внимание и затова задължително се изрича една от фразите , които ужасно ме дразнят "мъжете само за SEX мислят" или "мъжете са перверзни" , ама се оказва , че момиченцата повече мислят за sex ако съдим по факта , че има огромен брой момичета , които правят секс твърде "млади". Затова преди да навършиш 16 17 години пък и повече , едва ли си в състояние да прецениш дали си лесбиика и съответно гей , щото си още малък/малка и неориентиран/а.. това ми е мнението !

Супер фен
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от malka_kukla
    em,da,ama da ti kaja kato porasne6 o6te malko nqma da misli6 taka.
    xaxaxa lapeto mi kazva az da porasna xaxaxaxaxaax

или го каза на мен .... незнам

Супер фен
    Град
    Burgas
    или го каза на мен .... незнам
    ne na teb ;] s teb sme na edno mnenie, govoreh za malkata kva be6e tam deto si misli to4no tva deto s tebe napisahme (porednata obyrkana myjemrazka.....ma da e jiva i zdrava e, kakto kaah 6te i doide akyla)

да е живо и здраво детето , да се кефи на лесбииските извръщения (май малко прекалих ) , ще и дойде акъла в главата , само време трябва да мине

ще и дойде акъла в главата
    Kazva se "6te i doide akyla v gyza"

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от voaiora
    Не!
    От там ще й излезе.
    Животът е БРЯГ!

Цитирай Първоначално написано от voaiora
    Ще знам за следващия път ... ахах

християн
    Guest
    Така е .. в повечето случаи са 11 12 годишни дечица ... наивни и неопитни все още ... Нкякава хлапачка харесвала некаф батко доста време , той не й обърнал внимание и затова задължително се изрича една от фразите , които ужасно ме дразнят "мъжете само за SEX мислят" или "мъжете са перверзни" , ама се оказва , че момиченцата повече мислят за sex ако съдим по факта , че има огромен брой момичета , които правят секс твърде "млади". Затова преди да навършиш 16 17 години пък и повече , едва ли си в състояние да прецениш дали си лесбиика и съответно гей , щото си още малък/малка и неориентиран/а.. това ми е мнението !
    А защо ли ти ми се струваш момче?А ако не си много жалко за теб защото си сигурно няква курвичка.Доколкото това че мъжете мислят само за секс-да така е!кои мъж ще види някои симпътично момиче и например ще каже на приятеля си до него първо че това момиче сигорно е умно и си има приятел,а първото нещо което ще каже на приятеля си е "брато..тая сигорно се праска мноо,трябва да мине и през моя нож " това е само 1 от без краините примери затова когато някои момче види хубаво момиче.Затова ,че мили4ка ^DaRk_LaDy^ явно ти си толкова заблудена ,че от тва повече неможе.аи бягаи да си играеш на полянката при останалите от твоито стадо

Супер фен
    Град
    Burgas
    pi4 prostiq si ti 6toto qvno vyob6te ne si i pro4el posta ili ako si go pro4el ne si razbral i dumi4ka 6toto tq govore6e 4e tva ne e taka a ne 4E E taka. prost si

християн
    Guest
    pi4 prostiq si ti 6toto qvno vyob6te ne si i pro4el posta ili ako si go pro4el ne si razbral i dumi4ka 6toto tq govore6e 4e tva ne e t aka a ne 4E E taka. prost si
    не аз не съм прост това че ти не си могъл да ми схваниш поста показва колко мозъчни гънки имаш.нищо ли4но просто истината

oliviq89
    Guest
    mi da mnogo e gotino da se celuvash s momi4e,az sushto sum biseksualna i mnogo mi haresva zashtoto kato si s muja 4uvstvash agresiqta,jivotinskoto silnite mujki ruce(osven tiq mom4eta koito sa suhi)i ot drugata strana nejnosta,toplinata,blizosta koqto ti dava puk momi4eto :P

Цитирай Първоначално написано от християн
    pi4 prostiq si ti 6toto qvno vyob6te ne si i pro4el posta ili ako si go pro4el ne si razbral i dumi4ka 6toto tq govore6e 4e tva ne e t aka a ne 4E E taka. prost si
    не аз не съм прост това че ти не си могъл да ми схваниш поста показва колко мозъчни гънки имаш.нищо ли4но просто истината
    Предварително моля да бъда извинена за грубото си държание..
    християн, доста си прост бих казала .... ако ти мислиш само за секс , това не означава , че всички момчета са като теб .. няма нищо лошо да се мисли за секс , но не е вярно , че това е единственото , което интересува ВСИЧКИ момчета , при теб ако е така , при други може би не е ... Не ме карай да ходя да си играя на полянката , щото като ти чета мненията ми се струва , че или си някое все още малко момченце или си голям на възраст , но не особено зрял за възрастта си! Всеки си има мнение , ако не си съгласен с моето просто не го коментирай!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си