- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- опа станах по силен от наще
вчера се скарахме много баща ми стои и вече маха с ръце и започнаха с маика ми че като малък не са ме били и за тва немам уважение към тях и аз си казах ми аиде де набите ме и баща ми избухна замалко да ме удари но съм тренирал и рефлексивно му извих раката и го хакнах леко в корема след което тои сведе глава и каза нема какво повече..и просто ся незнам ко да прая [-o<
неподходящо съдържание на текст в подпис!
Първоначално написано от dinkisa
Може да се извиниш като за начало.Дано помогне и кажи истината всмисъл,че не е било умишлено
Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...
И аз леко съм посинявала майка ми..но въпроса бе че предния път ми пусна кръв от бузата..раздраме...и не исках пак..самоотбрана..но за щастие вече няма повече ексцесии ..засега![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Кофти ситуацияАма станалото- станало.Най-добре според мен е да им кажеш, че съжаляваш за случилото се /което е по-различно от извинението, но си е някякъв компромисен вариант/, но и няма да търпиш те да те бият.Ако искат нещо от теб, да го искат разговаряйки.
Хмм.. странна ситуация.Първоначално написано от dinkisa
Все пак си се защитавал, но им кажи че съжаляваш и че вече не си малкото дете и да те уважават като възрастенмалко прилича на горното мнение но...
![]()
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
Значи, трябваше да се ограничиш само със спирането на удара, но не и да го удряш паднал си на неговото ниво. Трябваше като му зивиеш ръката да му се изрепчиш и да го пуснеш. Нямаше да те закача повече, сега като си го ударил трябва се извиниш.
govori s dvamata,izvini se i se postarai da im pokajesh 4e poveche nqma da se povtori
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Виж,и на мен баща ми като ми посяга(вече съм на 15 и това става много рядко),отвръщам със същото,но моята ситуация е по-различна.И това,че си нямал уважение към тях,не е защото не са те били(иначе как имаш уважение към учители или приятели?!),а защото самите те не са се погрижили за отношенията си с теб.Ако само са те критикували,унижавали и общуването ви се е свеждало до наставления,които да изпълняваш...какво очакват?
Уважение - простотии !!! Чупил съм ребро и съм цепил джуката на баща ми - скара се с майка ми и и посегна...а е бая по-едър от нея и не си знае силата...кат` го видях му фърлих едн бой(и той на мен) и после се разбрахме, той се извини на мама и след това задружно ходихме в болницата да ни лекуват![]()
Izvini se na vashte i im kaji che prsto nqma da pozvolish da te udrqt..sledkato sma bashta ti e kazal che kato si bil maluk ne te e udrqm mu kaji che nqma kak da stane i sega..S maika mi se biem nai-rodovno ama na shega...posledno tq si hodi s zubite mi na gurba a az cqlata bqh udrana ot neq..obache vschko e na shega naistina trqbva da imash nqkakvo uvajenie kum tqh i da ne im posqgash nikoga....A gosta s posta predi moq..moje da spre d agleda filmi...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Извини се. Нищо повече.
Е аз съм с пъти по-силен от наще и ако се опитат да ме ударят просто няма да усетя нищо. Но да посягаш вече хич не е хубаво....
не съм посягал почти не го пипнах но но за малко щях а за тва решихме проблема темата е за кошчето вече![]()
неподходящо съдържание на текст в подпис!
"Не прави това, което не желаеш да ти бъде сторено" и се сърди? Кажи на баща ти това и дано размисли и се извини той. Въобще този човек знае ли колко те един начин наранява с тези думи? Не си виновен, защитил си както тялото така и достойнството си. Уважението зависи от постъпките, а не материалната независимост.
Подкрепям те напълно.![]()
![]()
![]()
Vzemi mu kaji v o4ite 4e za tova koeto si napravil ne sajelqva6 i toi da si vzeme pouka ot tova![]()