.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Фен
    Град
    Burgassssss

опа станах по силен от наще

вчера се скарахме много баща ми стои и вече маха с ръце и започнаха с маика ми че като малък не са ме били и за тва немам уважение към тях и аз си казах ми аиде де набите ме и баща ми избухна замалко да ме удари но съм тренирал и рефлексивно му извих раката и го хакнах леко в корема след което тои сведе глава и каза нема какво повече.. и просто ся незнам ко да прая [-o<
    неподходящо съдържание на текст в подпис!

Re: опа станах по силен от наще

Цитирай Първоначално написано от dinkisa
    вчера се скарахме много баща ми стои и вече маха с ръце и започнаха с маика ми че като малък не са ме били и за тва немам уважение към тях и аз си казах ми аиде де набите ме и баща ми избухна замалко да ме удари но съм тренирал и рефлексивно му извих раката и го хакнах леко в корема след което тои сведе глава и каза нема какво повече.. и просто ся незнам ко да прая [-o<

Може да се извиниш като за начало. Дано помогне и кажи истината всмисъл,че не е било умишлено
    Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...

НИКОГА ,АМА НИКОГА не посягаи на собвствените си родители!НЕЗАВИСИМО колко са те ядосали.

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    И аз леко съм посинявала майка ми..но въпроса бе че предния път ми пусна кръв от бузата..раздраме...и не исках пак..самоотбрана..но за щастие вече няма повече ексцесии ..засега
    2 т. от правилника. Бан на профил

Голям фен

.

Кофти ситуация Ама станалото- станало.Най-добре според мен е да им кажеш, че съжаляваш за случилото се /което е по-различно от извинението, но си е някякъв компромисен вариант/, но и няма да търпиш те да те бият.Ако искат нещо от теб, да го искат разговаряйки.

Re: опа станах по силен от наще

Цитирай Първоначално написано от dinkisa
    Хмм.. странна ситуация.
    Все пак си се защитавал, но им кажи че съжаляваш и че вече не си малкото дете и да те уважават като възрастен малко прилича на горното мнение но...
    НЕ НА МАТУРИТЕ!
    http://ne-maturi.hit.bg/

Значи, трябваше да се ограничиш само със спирането на удара, но не и да го удряш паднал си на неговото ниво. Трябваше като му зивиеш ръката да му се изрепчиш и да го пуснеш. Нямаше да те закача повече, сега като си го ударил трябва се извиниш.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    govori s dvamata,izvini se i se postarai da im pokajesh 4e poveche nqma da se povtori
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен Аватара на maybelline
    Виж,и на мен баща ми като ми посяга(вече съм на 15 и това става много рядко),отвръщам със същото,но моята ситуация е по-различна.И това,че си нямал уважение към тях,не е защото не са те били(иначе как имаш уважение към учители или приятели?!),а защото самите те не са се погрижили за отношенията си с теб.Ако само са те критикували,унижавали и общуването ви се е свеждало до наставления,които да изпълняваш...какво очакват?

Guest
    Уважение - простотии !!! Чупил съм ребро и съм цепил джуката на баща ми - скара се с майка ми и и посегна...а е бая по-едър от нея и не си знае силата...кат` го видях му фърлих едн бой(и той на мен) и после се разбрахме, той се извини на мама и след това задружно ходихме в болницата да ни лекуват

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Izvini se na vashte i im kaji che prsto nqma da pozvolish da te udrqt..sledkato sma bashta ti e kazal che kato si bil maluk ne te e udrqm mu kaji che nqma kak da stane i sega..S maika mi se biem nai-rodovno ama na shega...posledno tq si hodi s zubite mi na gurba a az cqlata bqh udrana ot neq..obache vschko e na shega naistina trqbva da imash nqkakvo uvajenie kum tqh i da ne im posqgash nikoga....A gosta s posta predi moq..moje da spre d agleda filmi...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

gaya
    Guest
    Е аз съм с пъти по-силен от наще и ако се опитат да ме ударят просто няма да усетя нищо. Но да посягаш вече хич не е хубаво....

Фен
    Град
    Burgassssss
    не съм посягал почти не го пипнах но но за малко щях а за тва решихме проблема темата е за кошчето вече
    неподходящо съдържание на текст в подпис!

"Не прави това, което не желаеш да ти бъде сторено" и се сърди? Кажи на баща ти това и дано размисли и се извини той. Въобще този човек знае ли колко те един начин наранява с тези думи? Не си виновен, защитил си както тялото така и достойнството си. Уважението зависи от постъпките, а не материалната независимост.

Подкрепям те напълно.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Vzemi mu kaji v o4ite 4e za tova koeto si napravil ne sajelqva6 i toi da si vzeme pouka ot tova

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си