- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Само заради него...
Още от началото да предупредя...не искам съвети а просто да споделя...Значи ето и моята история на кратко:
Преди време (около 4 месеца) се запознах с едно момче отначалото бяхме само фр но аз започнах да изпитвам нещо прекалено силно,но мълчах защото той имаше приятелка която много обича...Докато един ден той не каза думите:"Обичам те повече от колкото трябва,знаеш ли?"Бях на седмото небе...нямах думи но много бързо се приземих когато съобразих,че нямаме бъдеще...Все пак той беше с нея.Един ден той ми каза,че са скъсали...излъга ме бяха просто скарани.Както се досещате започнах връзка с него което беше егати шибаната постъпка спрям о гаджето му която ми е фр...Той каза,че ще я остави...обеща ми а ме излъга а аз му вярвах
И това продължи известно време до днес оставих го...той ми отне усмивката отне тази дарба винаги да съм весела и я замени със постоянни сълзи..Не го виня за нищо аз го Обичам и сега и винаги ще е така...Оставих го защото той я обича а мен никога не е...защото искам да е щастлив а явно с мен никога не е бил...
И по-добре сама отколкото да го мъча да е с мен.Бях наивна мислех,че ще бъде само мой нооооооо уви неможел да бъде само с едната и дори сега когато вече е късно за каквото и да е било искам да му кажа,че го Обичам въпреки всичко станало...
![]()
P.S. Благодаря ви ако някой си е направил труда да прочете това...
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..