.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Голям фен
    Град
    sofia
    dokato 4etoh istoriqta se postavih na mqstoto ti i 4estno kazano nz kak bih postupila moje kato teb no nz.No naistina zaslujava6 nqkoi koito da te obi4a istinski i da ne te kara da pla4e6 kakto e postul tozi taka 4e se druj i produljavai napred
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Мега фен Аватара на iiirish
    всяко начало си има своя край, но това не бива да те очайва - продължавай напред! ако ти се плаче - плачи! но никога недей показва болката си пред околните

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Много кофти
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Голям фен
    Град
    Memphis
    kato gledam po pisanoto si dobro momi4e ne zaslujavash takava postupka shte ti mine kusmet ti jelaq
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Guest

Re: Само заради него...

Цитирай Първоначално написано от Angel_eyes
    Още от началото да предупредя...не искам съвети а просто да споделя...Значи ето и моята история на кратко:

Преди време (около 4 месеца) се запознах с едно момче отначалото бяхме само фр но аз започнах да изпитвам нещо прекалено силно,но мълчах защото той имаше приятелка която много обича...Докато един ден той не каза думите:"Обичам те повече от колкото трябва,знаеш ли?" Бях на седмото небе...нямах думи но много бързо се приземих когато съобразих,че нямаме бъдеще...Все пак той беше с нея.Един ден той ми каза,че са скъсали...излъга ме бяха просто скарани.Както се досещате започнах връзка с него което беше егати шибаната постъпка спрям о гаджето му която ми е фр...Той каза,че ще я остави...обеща ми а ме излъга а аз му вярвах И това продължи известно време до днес оставих го...той ми отне усмивката отне тази дарба винаги да съм весела и я замени със постоянни сълзи..Не го виня за нищо аз го Обичам и сега и винаги ще е така...Оставих го защото той я обича а мен никога не е...защото искам да е щастлив а явно с мен никога не е бил... И по-добре сама отколкото да го мъча да е с мен.Бях наивна мислех,че ще бъде само мой нооооооо уви неможел да бъде само с едната и дори сега когато вече е късно за каквото и да е било искам да му кажа,че го Обичам въпреки всичко станало...

P.S. Благодаря ви ако някой си е направил труда да прочете това...
    бла-бла, както и да е...
    А пък аз, оня ден излизам малко на freerun и една стена баце правя cat leap ама шибана мазилка, та си здрах ръката... =/
    Замени ми постоянната дебилна физиономия със сълзи...

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....

Re: Само заради него...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Angel_eyes
    Още от началото да предупредя...не искам съвети а просто да споделя...Значи ето и моята история на кратко:

Преди време (около 4 месеца) се запознах с едно момче отначалото бяхме само фр но аз започнах да изпитвам нещо прекалено силно,но мълчах защото той имаше приятелка която много обича...Докато един ден той не каза думите:"Обичам те повече от колкото трябва,знаеш ли?" Бях на седмото небе...нямах думи но много бързо се приземих когато съобразих,че нямаме бъдеще...Все пак той беше с нея.Един ден той ми каза,че са скъсали...излъга ме бяха просто скарани.Както се досещате започнах връзка с него което беше егати шибаната постъпка спрям о гаджето му която ми е фр...Той каза,че ще я остави...обеща ми а ме излъга а аз му вярвах И това продължи известно време до днес оставих го...той ми отне усмивката отне тази дарба винаги да съм весела и я замени със постоянни сълзи..Не го виня за нищо аз го Обичам и сега и винаги ще е така...Оставих го защото той я обича а мен никога не е...защото искам да е щастлив а явно с мен никога не е бил... И по-добре сама отколкото да го мъча да е с мен.Бях наивна мислех,че ще бъде само мой нооооооо уви неможел да бъде само с едната и дори сега когато вече е късно за каквото и да е било искам да му кажа,че го Обичам въпреки всичко станало...

P.S. Благодаря ви ако някой си е направил труда да прочете това...
    бла-бла, както и да е...
    А пък аз, оня ден излизам малко на freerun и една стена баце правя cat leap ама шибана мазилка, та си здрах ръката... =/
    Замени ми постоянната дебилна физиономия със сълзи...

какъв ти е проблема
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

миличка
    изкрено ти съчувствам
    но не губи кураж
    ще срещнеш момче което ще е мн над него и ще те обича истински
    а иначе твоята постъпка е мн благородна,да го оставиш за да бъде щастлив
    възхищавам ти се

;\

naistina mnogo tyjna istoriq.. mn sajelqvam...napravo neznam kakvo da kaja... no da znaesh..shte namersih 100 pati po dobro momche ot nego
    Ако не можеш да умреш за човека
    когото обичаш,тогава живей за него!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си