.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 99

SELL: Mercedes E230 - 20500лв.

Ако някой ми помогне да продам Мерцедеса за 20500 лвева до една седмица (до 20 септември 2006 година включително) получава 250 лева сериозен съм!!!

Марка: Mercedes
    Модел: E230
    Двигател: 2295
    Цена: 20500 лв.
    Тип двигател: Бензинов
    Мощност (к.с.):
    Скоростна кутия: Ръчна
    Категория: Лимузина
    Пробег: 165000 км
    Дата на производство: юни 2003 г.
    Цвят: Tъмно син
    Особености:

4(5) Врати
    ABS
    Airbag
    Аларма
    Бордови компютър
    Ел. Огледала
    Ел. Стъкла
    Застраховка
    Имобилайзер
    Лети джанти
    Серво управление
    Стерео уредба
    Халогенни фарове
    Центр. заключване
    Не е катастрофирала

Допълнителна информация:
    продава се спешно, в отлично състояние , гаражна, втори собственик, колата е от дипломатическия корпус, дата на първоначална регистрация 23. 06. 2003 /модел 1997/, нови гуми, алуминиеви джанти, пълно каско.(Колата е разкошна)

контакти: gsm 0883361000, nina_kose@abv.bg

Снимки (скоро очаквайте и на джантите, че тоя дето е снимал ги е забравил) :
    2, 11 и 8 точка системно - бан

Супер фен
    i kvo ot tva tva da ne ti e spisanie okazion
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

И ти помагаш на някой да си продаде таратайката?! Fuck Mercedes!

всъщност е мой все още...

Цитирай Първоначално написано от NiKOLAN
    аа
    за тва ли ходиш с влак до морето?

Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    аа
    не затова. много по забавно е. представи си в колата аз ще съм пет часа на магистралата под напрежение а всички други ще пият и ще се веселят.....

аа
    не затова. много по забавно е. представи си в колата аз ще съм пет часа на магистралата под напрежение а всички други ще пият и ще се веселят.....
    Че може да пътуваш и 10 часа до морето. Няма да даваш и на друтие да пият и готово.И така ще си гъзар - на морето с мерцедесче

аа
    Че може да пътуваш и 10 часа до морето. Няма да даваш и на друтие да пият и готово.И така ще си гъзар - на морето с мерцедесче
    ама аз не съм гъзар там е работата стига офтопик

Да бе... И да го мислиш тоя мерцедес докато си на плажа и волно забиваш ново гадже...

И мислиш, че в тийн форум ще имаш успех с тази обява?

Guest
    ooo da be v teenproblem e pulno s hora deto tyrsqt mecedes i razbira se mogat da si go pozvolqt q pusni i edno syob6tenie v obqvi

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    аз давам 2лв и баничка.
    чувам ли продадено 1 път ?

Мега фен Аватара на machoka
    Е ти намери къде да си пуснеш обявата... в тийнфорум

Инак за тия пари знаеш ли каква пипната кукличка ще си взема, на мястото на тази.. маркова.. но барака, ще прощаваш

Супер фен
    С тая цена можеш да си предлагаш кофторника в Виетнам. На баща ми мергела са продава за 19 ама с лекинката разлика че притежава шпер, климатроник, автопилот и автоматроник
    2т. системно

'абе за 20 бона никак няма да е до вдруги ден да ти кажа..

тамън 14 за ПЕРФЕКТНО състояние Ауди A4, останалите 6 вложени в тунинг... нека ми е зле возията пред.. точно примера на автора )

Супер фен
    Те тинейджърите като чуят "ПИПНАТА" и им настръхват мъдурките с мисълта за мокрите сънища в стил НФС. Или като оня лумпен дето ми разтягаше философии относно как е по добре "напомнпан" голф 3 вместо голф 4.
    2т. системно

Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Те тинейджърите като чуят "ПИПНАТА" и им настръхват мъдурките с мисълта за мокрите сънища в стил НФС. Или като оня лумпен дето ми разтягаше философии относно как е по добре "напомнпан" голф 3 вместо голф 4.

Ти остави, ама вечер след 12 не може да не си ги виждал баш 'играчите' с еклипсите и да не казвам какви други дзверове )) Да ти е кеф да им чуеш двигателя )

Инак - екс, не знам кво си чул за А4 , ама за 5-6 бона можеш да му направиш бая стабилен тунинг, който дори и на теб да ти допадне.. малко тъмни стъкла, 2 хилки за якия саунд, някой друг спойлер и неони, некоя друга система-благинка вътре в купето... те ти на )
    Е, туй за оптичният.. при малко по-пестене може да вместиш и нещо по двигателя/теглото на машината, като тази интервенция да не я скопи след месец..

Супер фен
    Носач за а4 - 800 лева. Имма по два носача на колело при повреда (разтропват се бързо аудитата на местна почва) се сменят задължително всички носачи на дадения мост.
    Откъм тунинг вече са по различни нещата - бидейки турбо бензинова кола опциите са много. Ако имаш пара за бензин моторът 1.8т държи до към 350 коня с сток железата (не семянш бутала биели и тн..) купуваш нова турбина , колектор или фланец само, интеркулер, дюзи, евентуално нова бенз помпа и ремапване в проспийд. Мачока е прав че за към 6 бона ще стане.
    2т. системно

Ояма,

аз бидейки по-примерен шофьор след катастрофа, много не си падам състезател.. тъй че съм по-навитак за оптиката и якото кар аудио.. ако се пипа това, в комбинация със споменатите от теб модификации - 10 бона кръгло ще си хвръкнат.. ама това е вече за турбо запалените по идеята..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Ти остави, ама вечер след 12 не може да не си ги виждал баш 'играчите' с еклипсите и да не казвам какви други дзверове )) Да ти е кеф да им чуеш двигателя )
    ..
    Мачок работя на божурище само да вмъкна. И шефа ми кара единствения еклипс турбо в БГ (споко и тунинг има, от 2 години го правят) леко да не съм го чувал да не говориме че съм ес и повозвал тук таме. Достатъчно за да знам какви МИЗЕРИИ влече със себе си всеки един тунинг.
    2т. системно

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    за тия пари ще си купя по-нова кола с нормално аудио и без визуални изгъзици...

това е моята гледна точка...
    пък и не съм шофьор-фетишист- колата е просто... кола...
    Бе нека е просто кола - говорим, че за 20500 гореописаното ауди ли ще вземеш, или не.. да не говорим, че и A3-ки, и пипнати 4-ки и... всякакви чудесии за таз пара - на фона на голям почти 10 годишен сандък без почти никакви екстри /нищо лично към автора де, просто такова ми е мнението за неговият автомобил/

Супер фен
    Че мерцедеса е скъп скъп е - ама като кола е два пъти по як от А4ката като тва го казвам понеже съм карал и двете и все още сме собственици на двата автомобила и знам единия как се държи и другия откъм потдръжка и хлопане и возене и квото и да е. Но аз лично като фен на японското за 20 бона ще си зема тойота селика като кола за возене или ако искам кола за тунинг - нисан 200 СХ турбо за 6-7 бона и останалото за турбини , апексита, Грийдита и тн...
    2т. системно

Я да ви питам като сте рабирачи кво ви е мнението за VW Corrado

Супер фен
    Я да ви питам като сте рабирачи кво ви е мнението за VW Corrado
    Скапани двигатели. Ако търсиш вървеж по добре астра или калибра 2.0 16в 150кона. В никъв случай корадо Г60 - най скапания компресор на света!
    2т. системно

Ояма,

еми да примерно.. ама кое ще излезе по-евтино за поддръжка, аудито или мерцедеса?

Инак аз съм фен на пред последните Астрички - нещо тип полицейските, ама по-голяма, с по-голям двигател 1.6 - 1.8.. видях скоро една такава, скромно тунинговата и е бясната колица.. а и ще излезе далеч под 20 бона.. почти нова, евтина за поддръжка, всичко е ток и жица

Екс, не че нещо, ама Сааб-ите никак не ме кефят външно, може да са много здрави, но не ми харесва как изглеждат - а и такава кола в България, строши ли ти се нещо, дано ти е голяма заплатата..

Супер фен
    Ако случиш на читав мерцедес по добре него - ей баща ми не слиза от колата вече година и нещо и е сменил - тампон на скорости 1 брой, тампони на армортисьори 2 броя (от италия е колата се пак ) и два амортисьора. Като цяло ненормално здрав автомобил, не бих казал същото за аудито. Са за външен вид не говориме - верно че е колата на баща ми ама за мене е адската грозотия.
    2т. системно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си