- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- SELL: Mercedes E230 - 20500лв.
Ако някой ми помогне да продам Мерцедеса за 20500 лвева до една седмица (до 20 септември 2006 година включително) получава 250 лева сериозен съм!!!
Марка: Mercedes
Модел: E230
Двигател: 2295
Цена: 20500 лв.
Тип двигател: Бензинов
Мощност (к.с.):
Скоростна кутия: Ръчна
Категория: Лимузина
Пробег: 165000 км
Дата на производство: юни 2003 г.
Цвят: Tъмно син
Особености:
4(5) Врати
ABS
Airbag
Аларма
Бордови компютър
Ел. Огледала
Ел. Стъкла
Застраховка
Имобилайзер
Лети джанти
Серво управление
Стерео уредба
Халогенни фарове
Центр. заключване
Не е катастрофирала
Допълнителна информация:
продава се спешно, в отлично състояние , гаражна, втори собственик, колата е от дипломатическия корпус, дата на първоначална регистрация 23. 06. 2003 /модел 1997/, нови гуми, алуминиеви джанти, пълно каско.(Колата е разкошна)
контакти: gsm 0883361000, nina_kose@abv.bg
Снимки (скоро очаквайте и на джантите, че тоя дето е снимал ги е забравил) :
![]()
2, 11 и 8 точка системно - бан
i kvo ot tva![]()
![]()
tva da ne ti e spisanie okazion
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
И ти помагаш на някой да си продаде таратайката?! Fuck Mercedes!
всъщност е мой все още...
ааПървоначално написано от NiKOLAN
за тва ли ходиш с влак до морето?
не затова. много по забавно е. представи си в колата аз ще съм пет часа на магистралата под напрежение а всички други ще пият и ще се веселят.....Първоначално написано от WILD__BOY
![]()
![]()
![]()
Че може да пътуваш и 10 часа до морето. Няма да даваш и на друтие да пият и готово.И така ще си гъзар - на морето с мерцедесчеПървоначално написано от NiKOLAN
![]()
ама аз не съм гъзар там е работатаПървоначално написано от WILD__BOY
![]()
стига офтопик
Да бе... И да го мислиш тоя мерцедес докато си на плажа и волно забиваш ново гадже...
И мислиш, че в тийн форум ще имаш успех с тази обява?![]()
ooo da be v teenproblem e pulno s hora deto tyrsqt mecedes i razbira se mogat da si go pozvolqt![]()
q pusni i edno syob6tenie v obqvi
![]()
![]()
аз давам 2лв и баничка.
чувам ли продадено 1 път ?
Е ти намери къде да си пуснеш обявата... в тийнфорум![]()
Инак за тия пари знаеш ли каква пипната кукличка ще си взема, на мястото на тази.. маркова.. но барака, ще прощаваш![]()
С тая цена можеш да си предлагаш кофторника в Виетнам. На баща ми мергела са продава за 19 ама с лекинката разлика че притежава шпер, климатроник, автопилоти автоматроник
![]()
2т. системно
'абе за 20 бона никак няма да е до вдруги ден да ти кажа..
тамън 14 за ПЕРФЕКТНО състояние Ауди A4, останалите 6 вложени в тунинг... нека ми е зле возията пред.. точно примера на автора )
Те тинейджърите като чуят "ПИПНАТА" и им настръхват мъдурките с мисълта за мокрите сънища в стил НФС. Или като оня лумпен дето ми разтягаше философии относно как е по добре "напомнпан" голф 3 вместо голф 4.![]()
2т. системно
Първоначално написано от Amayo
![]()
![]()
Ти остави, ама вечер след 12 не може да не си ги виждал баш 'играчите' с еклипсите и да не казвам какви други дзверове )) Да ти е кеф да им чуеш двигателя )
Инак - екс, не знам кво си чул за А4, ама за 5-6 бона можеш да му направиш бая стабилен тунинг, който дори и на теб да ти допадне.. малко тъмни стъкла, 2 хилки за якия саунд, някой друг спойлер и неони, некоя друга система-благинка вътре в купето... те ти на )
Е, туй за оптичният.. при малко по-пестене може да вместиш и нещо по двигателя/теглото на машината, като тази интервенция да не я скопи след месец..
Носач за а4 - 800 лева.Имма по два носача на колело
при повреда (разтропват се бързо аудитата на местна почва) се сменят задължително всички носачи на дадения мост.
![]()
Откъм тунинг вече са по различни нещата - бидейки турбо бензинова кола опциите са много. Ако имаш пара за бензин моторът 1.8т държи до към 350 коня![]()
с сток железата (не семянш бутала биели и тн..) купуваш нова турбина , колектор или фланец само, интеркулер, дюзи, евентуално нова бенз помпа и ремапване в проспийд. Мачока е прав че за към 6 бона ще стане.
2т. системно
Ояма,
аз бидейки по-примерен шофьор след катастрофа, много не си падам състезател.. тъй че съм по-навитак за оптиката и якото кар аудио.. ако се пипа това, в комбинация със споменатите от теб модификации - 10 бона кръгло ще си хвръкнат.. ама това е вече за турбо запалените по идеята..
Мачок работя на божурище само да вмъкна. И шефа ми кара единственияПървоначално написано от machoka
![]()
еклипс турбо в БГ (споко и тунинг има, от 2 години го правят) леко да не съм го чувал да не говориме че съм ес и повозвал тук таме.
Достатъчно за да знам какви МИЗЕРИИ влече със себе си всеки един тунинг.
2т. системно
Бе нека е просто кола - говорим, че за 20500 гореописаното ауди ли ще вземеш, или не.. да не говорим, че и A3-ки, и пипнати 4-ки и... всякакви чудесии за таз пара - на фона на голям почти 10 годишен сандък без почти никакви екстриПървоначално написано от exploitedteen
/нищо лично към автора де, просто такова ми е мнението за неговият автомобил/
Че мерцедеса е скъп скъп е - ама като кола е два пъти по як от А4ката като тва го казвам понеже съм карал и двете и все още сме собственици на двата автомобила и знам единия как се държи и другия откъм потдръжка и хлопане и возене и квото и да е. Но аз лично като фен на японското за 20 бона ще си зема тойота селика като кола за возене или ако искам кола за тунинг - нисан 200 СХ турбо за 6-7 бона и останалото за турбини , апексита, Грийдита и тн...
2т. системно
Я да ви питам като сте рабирачи кво ви е мнението за VW Corrado
Скапани двигатели. Ако търсиш вървеж по добре астра или калибра 2.0 16в 150кона. В никъв случай корадо Г60 - най скапания компресор на света!Първоначално написано от WILD__BOY
2т. системно
Ояма,
еми да примерно.. ама кое ще излезе по-евтино за поддръжка, аудито или мерцедеса?![]()
Инак аз съм фен на пред последните Астрички - нещо тип полицейските, ама по-голяма, с по-голям двигател 1.6 - 1.8.. видях скоро една такава, скромно тунинговата и е бясната колица.. а и ще излезе далеч под 20 бона.. почти нова, евтина за поддръжка, всичко е ток и жица![]()
Екс, не че нещо, ама Сааб-ите никак не ме кефят външно, може да са много здрави, но не ми харесва как изглеждат - а и такава кола в България, строши ли ти се нещо, дано ти е голяма заплатата..
Ако случиш на читав мерцедес по добре него - ей баща ми не слиза от колата вече година и нещо и е сменил - тампон на скорости 1 брой, тампони на армортисьори 2 броя (от италия е колата се пак) и два амортисьора. Като цяло ненормално здрав автомобил, не бих казал същото за аудито. Са за външен вид не говориме - верно че е колата на баща ми ама за мене е адската грозотия.
![]()
2т. системно