- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- SELL: Mercedes E230 - 20500лв.
ЖИК-ТАКПървоначално написано от Анонимко
2т. системно
Тва беше целта на темата нали бе галфон?Първоначално написано от NiKOLAN
Кой тъпанар ще продава Мерцедес чрез тийнейджърски форум.
Аман от прости надути кенефи.
P.S Тати, кво ще ти купи след това ?
целта на темата беше още една възможност макар и малка някой да го прочете, виж оямото, верно той си пада по тунинга ама от де да знам дали някой негов приятел не иска да си купи точно такъв мерцедес?Първоначално написано от duhaiii
P.S Тати умря отдавна и няма да ми купи нищо
а и майка ти деба не ми насирай темата
2, 11 и 8 точка системно - бан
Amayo некадърнико дошъл от село, като ще ме цитираш в малоумния си подпис направи го, както трябва куха лейко! Но всъщност, какво може да се очаква от един въздухар. Нескопосан панаирджийски екземпляр.
Дришльо ше ти завра плитките в дупето една по една и после ще ти ги натъпча навътре с точилката на баба ти испанката, шефка на Ламборджини. На тийн срещата що не ми се правеше на отворен бе салам да те пратя набързо в храстите при метълите?
2т. системно
Защото, можеби незнаех що за некадърник си!
Щот си дрисня дето се изхвърля в интернет като чикия на песък.
2т. системно
GLeZoRanA по склонен съм да вярвам на дискавъри. Ще се разровя насам натам и ако наистина не съм прав ще помоля да ме извините.
(Защото)Щот си дрисня(,) (която)дето се изхвърля в интернет като чикия на (пясък) песък.Първоначално написано от Amayo
То просто си личи, какъв неграмотен селянин си от постовете ти. Хайде няма да коментирам повече.
Идем от едно село в Испания - Викат му Ламборджинов Дол
2т. системно
Историята на една от най-спортните автомобилни марки започва така:Първоначално написано от DetE-Idi0t
Феручио Ламборджини - собственик на италианска фабрика за трактори решава, че трябва да каже на собственика на Ферари, че автомобилите му са добри, но много се чупят. Естествено отговорът бил, че човек занимаващ се с трактори нищо не разбира от спортни автомобили. И какво станало - Ламборджини започнал да прави супер спортни возила.
Още с първия автомобил Ламборджини стават безспорният лидер. След това идва огромния успех на модела Контач, който покорява целия свят. А след него и Диабло. Този автомобил вече повече от десетилетие доказва спортната си натура. Повечето хора смятат, че до момента това е най-добрата италианска спортна кола.
http://www.lafche.net/modules/news/a....php?storyid=1
ИСКАМ ПУБЛИЧНО ИЗВИНЕНИЕ![]()
Единствено публично извинение за моята заблуда. Не се извинявам на индивиди търсещи съвсем малка жилка, за да се заядат.
Хаха стига беПървоначално написано от GLeZoRanA
... Ще си направя сепуко става ли?
![]()
П.П. Трябва да звънна в редакцията на дискавъри. Те ме объркаха!![]()
хахахахаахахахахахаха.Първоначално написано от Amayo
няма ли някой от мерцедесов дол да търси кола да си купи?
dete-idiot, ника ти много ти подхожда.
....и по-точно, проблемът е бил в съединителя на неговото Ферари. Алфа Брера ми се струва, че дизайнът й е направен от Пининфарина....
Единственото ми против към Диабло-то, е че скоростите му са много дълги (5 степенна скоростна кутия). Иначе много ми харесва камерата за паркиране.
Друго - Амайо (или к`ъвто си там, не ме интересува) - ти ако съдиш за колата по това как я е карал някакъв амбреаж (пояснявам - долен ляв ПЕдал) си страшен разбирко. Язък че се занимаваш с коли.
Лично аз, нареждам една до друга следните коли:
Ферари - 250 Testa Rossa, 410 America, 500 Superfast, 308 GTS, 348, 512М
Ламборджини - Miura
Лотус - първия Турбо(седемдесет и някоя), Esprit 2.2 S4
Порше - 959, 917
Honda - NSX (любимата ми, трябва да кажа на тати да ми я купи)
Общо взето това са....сигурно пропускам някоя, но не се сещам. За неосведомените - от горните, само Лотус-а и Хонда-та са под $100к(може би и 308 и 348-цата), но си имам причини да съм пристрастен.
Ама какво разбирам.
BTW, има една игра, или по-точно симулатор(защото представлява една кабина с екрани, и всичко се тресе вътре) - казва се 355 F1 Challenge. Ако я намериш някъде(гарантирам ти че в нашата татковина няма да имаш успех с търсенето) - пробвай я. Има си всичко - волан, 3 педала, дори и скоростен лост.
Ползва търсачката.
Разнообразна тема, Почна с мерцедес, мина през Алфа и завършва последните страници със обиди и нареждания. Всичко на куп![]()
Яко жалки сте, особено въпросния дете-идиот.
Елементарна представа си нямат коли ( може би Amayo е изключение, той е от tuning.bg), а тръгнали да спорят.
затова си купете мерцедес и вече ще разбирате от коли....
Ква е тая класация, най БАВНИТЕ коли по които можеш да потрошиш пари достатъчни за ДВЕ поршета 997 турбо? А понеже си разбирачев - СЪЕДИНИТЕЛЯ на ферарито барабар със скоростната му кутия са ЕФ ЕДНОПървоначално написано от InHell
.
2т. системно
Що не земеш се застреляш бе разбирачо?!?Първоначално написано от Psycho Realm
питай го неиска ли мерцедес Е230Първоначално написано от DetE-Idi0t