- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- SELL: Mercedes E230 - 20500лв.
Идиот, тебе кой те бръсне и без тва? Така и така никой не ти чете мненията, може да ни направиш услуга, като си ги задържиш за себе си. Такива много ги обичам, мислещите се за свръх интелектуалци, които винаги са над тези пролетарски спорове и тук-там вмятат някой язвителен коментар за живота, форумите и простотията си. Ти впрочем защо не си погледнеш постовете и да си прецениш дали имаш най-малко право да определяш кой е тъп и трябва да се гръмне и кой не?
PS:Не си прави труд да ми отговориш/остроумничиш, знам какво ще ми кажеш и другите такива интелектуални юзъри.
Какво ми има на постовете интелектуалецо???
Единствено искам да вметна, че пиша в тема, ако знам, за какво става дума и поне малко съм компетентен по въпроса, а не за да ми се върти брояча на мнения (погледни кога ми е регистрацията и колко са ми мненята).
Както и да е. Спирам с всякакви коментари по темата. Каквото искате пишете по мой адрес...
Видехме те колко си компетентен, испанецо. =D>
2т. системно
Извиних ли се за незнанието ми точно по този въпрос?!? Извиних се! Пак се чудиш, с кой да се заядеш ли?
Абе знаех че не си много умен, но поне се надявах да можеш да четеш - ставаше въпрос за ферарито на Феручио, не за 355. Някъде да съм споменал за проблем със съединителя на 355!? Май не. А колите са си мой личен избор, и не задължавам никого с него. Пък и не са толкова бавни (верно, лотуса развива само 260 км/ч с 2,2 литра двигателче, NSX-а е 3,2 литра, ама и 270 за теб са нищо. А фераритата които съм споменал развиват 240+ км/ч, ти ако на това му викаш бавно(особено за кола, която е на годините на баща ти), направи си нещо от сорта на TRUST SSC) Аман от такива пишман разбирачи като теб, които се позанимават малко с нещо и вече вървят по вода. Няма да си правя труда да ти отговарям на следващите постове. Просто си загубена кауза.Първоначално написано от Amayo
Ползва търсачката.
Значи аз не разбирам а ти разбираш. Едсин въпорс - ти возил ли си се с 270 км-ч? Качвал ли си се на някоя от изброените коли? Така като те гледам май само си събирал дъвки Турбо.Първоначално написано от InHell
2т. системно
Първоначално написано от TheNightRider
![]()
2т. системно
ако има някой картинка турбо на мерцедес Е230 ще му ти го дам за 20000
2, 11 и 8 точка системно - бан
Има ли шпер тоз мергел ве?
2т. системно
Начи със 400 коня ше дигна 500 километра в час? (Бугати вейрон е 1000 коня ма не може да ги дигне)
2т. системно
Abe mom4e nie da ne sme mobile.bg ima si saitove za takiva raboti
да много е красив но пистата трябва да е доста наконена за да вдугне 500Първоначално написано от TheNightRider
олекотено дървено шаси, кожен волан + скоростна кутия в 1, кабрио, една истинска конска сила, даже на мирис се усеща. Гори по 4-5 кг зелена росна сутрешна трева селско, градско - 6-7кг хранителни смески. Те т'ва е возилото.
е като нямаш толкова пари си купи за 20000 един мерцедес....Първоначално написано от TheNightRider
не каза колко е максималната скоростПървоначално написано от LunaTriCk
по надолнище или на баир ? мостовете най-трудно ги взема. има малък дефект в ABS-а, като стигне определена надморска височина.
иначе сериозно, пусни си обявата в mobile.bg и други такива сайтове. тука още еротика не им е позволено да гледат, камо ли коли да купуват.![]()
Найте, к'во работиш че събираш 60К лева за няколко години бре, ще ме уредиш ли и мен?![]()
ще работи в зеленчуковия бизнес...Първоначално написано от machoka
![]()
Ако някой ми помогне да продам Мерцедеса за 20500 лвева до една седмица (до 20 септември 2006 година включително) получава 250 лева сериозен съм!!!
Ако ми дадеш 20% мога да уредя нещата.Смяташ ли, че някой ще се навие за 250лв?
![]()
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
някак си странно се нави целият ми клас и сега ми прегрява пощата и телефона...
а за 20% от тая кола ако знаеш само какво трябва да правиш........
Само дето няма да мога...
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36