.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 99 от общо 99
    Фен
    Град
    Pico-Union District
    Идиот, тебе кой те бръсне и без тва? Така и така никой не ти чете мненията, може да ни направиш услуга, като си ги задържиш за себе си. Такива много ги обичам, мислещите се за свръх интелектуалци, които винаги са над тези пролетарски спорове и тук-там вмятат някой язвителен коментар за живота, форумите и простотията си. Ти впрочем защо не си погледнеш постовете и да си прецениш дали имаш най-малко право да определяш кой е тъп и трябва да се гръмне и кой не?

PS:Не си прави труд да ми отговориш/остроумничиш, знам какво ще ми кажеш и другите такива интелектуални юзъри.

Мега фен Аватара на machoka
    ъ, успокойте се, само т'ва мога да кажа..

Супер фен
    Град
    VCHC
    Какво ми има на постовете интелектуалецо???
    Единствено искам да вметна, че пиша в тема, ако знам, за какво става дума и поне малко съм компетентен по въпроса, а не за да ми се върти брояча на мнения (погледни кога ми е регистрацията и колко са ми мненята).
    Както и да е. Спирам с всякакви коментари по темата. Каквото искате пишете по мой адрес...

Супер фен
    Видехме те колко си компетентен, испанецо. =D>
    2т. системно

Супер фен
    Град
    VCHC
    Извиних ли се за незнанието ми точно по този въпрос?!? Извиних се! Пак се чудиш, с кой да се заядеш ли?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Ква е тая класация, най БАВНИТЕ коли по които можеш да потрошиш пари достатъчни за ДВЕ поршета 997 турбо? А понеже си разбирачев - СЪЕДИНИТЕЛЯ на ферарито барабар със скоростната му кутия са ЕФ ЕДНО .
    Абе знаех че не си много умен, но поне се надявах да можеш да четеш - ставаше въпрос за ферарито на Феручио, не за 355. Някъде да съм споменал за проблем със съединителя на 355!? Май не. А колите са си мой личен избор, и не задължавам никого с него. Пък и не са толкова бавни (верно, лотуса развива само 260 км/ч с 2,2 литра двигателче, NSX-а е 3,2 литра, ама и 270 за теб са нищо. А фераритата които съм споменал развиват 240+ км/ч, ти ако на това му викаш бавно(особено за кола, която е на годините на баща ти), направи си нещо от сорта на TRUST SSC) Аман от такива пишман разбирачи като теб, които се позанимават малко с нещо и вече вървят по вода. Няма да си правя труда да ти отговарям на следващите постове. Просто си загубена кауза.
    Ползва търсачката.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от InHell
    Ква е тая класация, най БАВНИТЕ коли по които можеш да потрошиш пари достатъчни за ДВЕ поршета 997 турбо? А понеже си разбирачев - СЪЕДИНИТЕЛЯ на ферарито барабар със скоростната му кутия са ЕФ ЕДНО .
    Абе знаех че не си много умен, но поне се надявах да можеш да четеш - ставаше въпрос за ферарито на Феручио, не за 355. Някъде да съм споменал за проблем със съединителя на 355!? Май не. А колите са си мой личен избор, и не задължавам никого с него. Пък и не са толкова бавни (верно, лотуса развива само 260 км/ч с 2,2 литра двигателче, NSX-а е 3,2 литра, ама и 270 за теб са нищо. А фераритата които съм споменал развиват 240+ км/ч, ти ако на това му викаш бавно(особено за кола, която е на годините на баща ти), направи си нещо от сорта на TRUST SSC) Аман от такива пишман разбирачи като теб, които се позанимават малко с нещо и вече вървят по вода. Няма да си правя труда да ти отговарям на следващите постове. Просто си загубена кауза.
    Значи аз не разбирам а ти разбираш. Едсин въпорс - ти возил ли си се с 270 км-ч? Качвал ли си се на някоя от изброените коли? Така като те гледам май само си събирал дъвки Турбо.
    2т. системно

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Пак ще похваля Dodge Charger като най-мощната "нормална" (не булит /или както се пише/) кола. 270 mph. 0-60 mph - 4.1 секунди. Не е много бързо, ама не е и бавно. 410 конски сили по дефалт.
    2т. системно

ако има някой картинка турбо на мерцедес Е230 ще му ти го дам за 20000
    2, 11 и 8 точка системно - бан

Супер фен
    Има ли шпер тоз мергел ве?
    2т. системно

я малко "шпер"

Супер фен
    Начи със 400 коня ше дигна 500 километра в час? (Бугати вейрон е 1000 коня ма не може да ги дигне)
    2т. системно

Abe mom4e nie da ne sme mobile.bg ima si saitove za takiva raboti

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Начи със 400 коня ше дигна 500 километра в час? (Бугати вейрон е 1000 коня ма не може да ги дигне)
    Важен е и въртящият момент, който също е доста висок, ама не помня колко. А и не съм казал, че ша излезне от фабриката и ще ги дигне.. трябва му поне един суперкомпресор да дигне на 600 коня + и кубиците на 10k е тогава...

Излезнал от фабриката
    да много е красив но пистата трябва да е доста наконена за да вдугне 500

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield

олекотено дървено шаси, кожен волан + скоростна кутия в 1, кабрио, една истинска конска сила, даже на мирис се усеща. Гори по 4-5 кг зелена росна сутрешна трева селско, градско - 6-7кг хранителни смески. Те т'ва е возилото.

Цитирай Първоначално написано от NiKOLAN
    Важен е и въртящият момент, който също е доста висок, ама не помня колко. А и не съм казал, че ша излезне от фабриката и ще ги дигне.. трябва му поне един суперкомпресор да дигне на 600 коня + и кубиците на 10k е тогава...

Излезнал от фабриката
    да много е красив но пистата трябва да е доста наконена за да вдугне 500
    Пистата не помня точно коя е.. гледах преди време. Пък и напоследък съм се повредил..

Иначе наистина е много красив.. и ефтин - 35 000 долара е точно тоя модел. И е по-бърз от фераритата и подобни дет са 10 пъти тая цена. Жалко, че го има само в щатите...
    е като нямаш толкова пари си купи за 20000 един мерцедес....

Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk

олекотено дървено шаси, кожен волан + скоростна кутия в 1, кабрио, една истинска конска сила, даже на мирис се усеща. Гори по 4-5 кг зелена росна сутрешна трева селско, градско - 6-7кг хранителни смески. Те т'ва е возилото.
    не каза колко е максималната скорост

Град
    Anfield
    по надолнище или на баир ? мостовете най-трудно ги взема. има малък дефект в ABS-а, като стигне определена надморска височина.
    иначе сериозно, пусни си обявата в mobile.bg и други такива сайтове. тука още еротика не им е позволено да гледат, камо ли коли да купуват.

Мега фен Аватара на machoka
    Найте, к'во работиш че събираш 60К лева за няколко години бре, ще ме уредиш ли и мен?

Град
    Anfield
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Найте, к'во работиш че събираш 60К лева за няколко години бре, ще ме уредиш ли и мен?
    ще работи в зеленчуковия бизнес...

Ако някой ми помогне да продам Мерцедеса за 20500 лвева до една седмица (до 20 септември 2006 година включително) получава 250 лева сериозен съм!!!

Голям фен
    Град
    Варна
    Ако ми дадеш 20% мога да уредя нещата. Смяташ ли, че някой ще се навие за 250лв?
    110 Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
    80.95.22.55
    84.43.153.36

някак си странно се нави целият ми клас и сега ми прегрява пощата и телефона...

а за 20% от тая кола ако знаеш само какво трябва да правиш........

Голям фен
    Град
    Варна
    Само дето няма да мога...
    110 Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
    80.95.22.55
    84.43.153.36

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си