.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    forever`alone
    Guest

nai dobrata mi priqtelka i.

nai dobrata mi priqtelka trugna s mom4eto koeto aresvam ve4e cqlo lqto i tq go znae, i vse pak trygna s nego i mi kaza samo edno ''sry". kak da postapq?

Повече от фен
    Град
    tam kudeto buinata treva pokla6ta divite lista
    ebasi priqtelkata az ako bqh 6tah da i se razsurdq za vinagi 6toto istinskata priqtelka ne bi napravila taka...

Търсиш си друга най-добра прятелка и готово

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

She-Devil
    Guest
    Замисли се дали ти НАЙ-ДОБРА ПРИЯТЕЛКА?
    И ти си намери друго момче,айде сега за едно момче ще се карате.Пък и съм сигурна, че е твойта приятелка е тръгнала с него само да те дразни, а не че иска нещо от него!Както и да и в двата случая.Е** им мамата на двамата и ГЛЕДАЙ ТИ ДА СИ ДОБРЕ!

Град
    Otvad vazmojnoto
    Ne mislq,4e tq go zaslujava,no ako moje6,i prosti.
    Bolkata ot zagubata na skap 4ovek e bezkraina...
    Cenete jivota,za6toto moje utre ve4e da vi nqma!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Това не е най-добра приятелка,никоя приятелка камо ли най-добра ще постъпи така.Не я мисли за такава,наистина кофти е да постъпи така човек на които си държала много,но не се отчаиваи и продалжаваи на пред.А това за прошката ти си решаваш,аз не бих простила,но ако много я обичаш и държиш на нея даи и още един шанс но винаги имаи едно на ум
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Ако ти беше най-добре приятелка никога нямаше да постъпи така с теб. Нито тя, нито той заслужават да страдаш заради постъпката им. По-добре продължи напред и не мисли повече затова.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Повече от фен
    Град
    Next To You... BOO o_O

Re: nai dobrata mi priqtelka i.

Цитирай Първоначално написано от forever`alone
    nai dobrata mi priqtelka trugna s mom4eto koeto aresvam ve4e cqlo lqto i tq go znae, i vse pak trygna s nego i mi kaza samo edno ''sry". kak da postapq?
    Ох колко познато ми звучи , аз и простих след два месеца

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Ebati prqtelkata ima6.......
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Мега фен Аватара на koalka
    Ами как да постъпиш...не се занимавай с нея повече.Не заслужава приятелството,а още по-малко тя и го знае.Сори ти е казала едва ли не,за да се измъкне,но казах ти...не ти е приятелка щом е постъпила така.

Голям фен
    Град
    Memphis
    mi trqbvalo e po burzo da deistvash
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    mi otebeq taq pa4avra i ne si trovi jivota za toq deto vee gorata
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Голям фен
    Град
    sofia
    mi i pri mene ima6e takava situaciq samo kudeto tq ne mi be6e nai-dobra priqtelka,prestanah da i govora za malko no posle i progovorih i sled nqkolko dena toi q naeba i q zarqza a tq be6e hlutnala zdravo.Ako 6te se po4uvstva6 po dobre i go vurni nqkaksi,a ako ne ostavi Shefa gore vijda si4ko
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Супер фен Аватара на Barbie
    Zamilsi se dali tq su6to ne e haresvala tova mom4e...v kraina smetka ako i tq ima 4uvstva kum nego, kakvo o4akva6 da napravi...ako ti si i takava dobra priqtelka 6te i prosti6 i 6te se radva6 za neq....mom4eto e izbralo neq...kofti, no se slu4va...radvai se za tqh, zabravi go toz mladej, haresai si drug i budi 6tastliva - az taka bih postupila

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    tegli i mainite .......az taka napravih.....i na men mi se sluchi takova neshty.....mn e kofti (
    SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...

Помисли си за две неща:
    - струва ли си тя?
    - струва ли си момчето?
    По-добре се изясни в нея и й тегли една майна Явно не ти е толкова добра приятелка. Опитай се да разбереш дали има чувства към него или просто го прави на пук.

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

Re: nai dobrata mi priqtelka i.

Цитирай Първоначално написано от forever`alone
    Моите сичките са такива Освен да се примириш незнам кво друго можеш да направиш...

Голям фен

.

Може би момчето е харесало нея.Все пак и той има думата, нали?

Фен
    Град
    София
    spored men razsujdava6 malko egoisti4no!normalno e da si naranena vse pak si haresva6 vuprosnoto mom4e a to e s druga!no vse pak pogledni ne6tata taka:ti si go haresva6 kakto i tq no mom4eto qvno haresva neq!prosto go priemi i ne si susipvai otno6eniqta s priqtelkata ti zaradi edno mom4e!
    Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    ami spored men e postupila po ujasen nachin i ne si zaslujava,a i edva li ti e nai-dobrata priqtelka,za da napravi takova neshto....ne si zaslujava...a i btw momcheto sushto ima dumata..sled kato haresva neq ......

Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni
    Бягай далече от такива приятелки..
    разбирам .. харесвали сте едно и също момче явно,но
    можела е да изчака твоите чувства да охладнеят
    и тогава да тръгне с него,защото така те наранява.
    Ти сега не се карай с нея,просто си направи някои изводи за себе си
    и се отдръпни от нея,защото няма смисъл да се карате заради
    някакво си момче,момчета под път и над път..

bati tapoto momi4e prosto spri da i govorish taka nai mn 6te q naranish ako izob6to darji na tebe
    DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от Mike-Jones
    mi trqbvalo e po burzo da deistvash
    ами разбира се! тя не ти го е отнела. просто ти си действала бавничко. и какво изобщо като е тръгнала с него? идва края на света ли? женена си за него, че сега ще скърбиш?!
    момчето си е харесало нея - примири се с това!

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    От една страна тъй като тя ти е приятелка-не би трябвало да постъпва така, но от друга любовта не може да се контролира и е трудно да се каже какво трябва да правиш. Поговори с нея, обясни й как се чувстваш. Ако го е направила, за да ти направи мръсно, то такава "приятелка" изобщо не заслужава твоето внимание. А пък ако наистина се обичат-ти не можеш да направиш нищо.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Голям фен
    Ami,6tom se e hvanala s nego bi trqbvalo da go haresva i toi neq.Vse pak tq ne moje da se suobrazqva s vseki,kvokato ti e nai-dobra priqtelka...tupo e da se surdi6.Edna moq fr-ka trugna s mom4e,koeto haresvah nqkolko meseca,ama vuob6te ne i se suredh.6tom mom4eto e izbralo neq...kvo da napravq,iskat da sa zaedno,zaedno sa i ni6to ne moje da gi spre.Nameri na4in da i prosti6,tupo e da se surdi6,razbiram te,4e ti e gadno,ama 6e go prejivee6,ima hilqdi mom4eta,toq ne te zaslujava i tova e.
    Oba4e ima i drug variant.Ako tq ne go haresva,a se e hvanala s nego da ti prai gadno....zna4i ne ti e priqtelka i se mahai ot neq dokato e vreme.
    Aide uspeh i 6e si nameri6 drug !
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си