Цитирай Първоначално написано от Neli_LP
e tva vinagi mi e bilo nqkaksi sme6ni4ko...imam predvid...momi4encata kato kukli4ki...sus rozovi4kite rde6ki i 4anti4ki...fibi4ki...drankulki...predi nqkolko sedmici vidqh edna ama tolkova rozova...tolkova...napravena...grimirana...kazah si koq li 6te se oble4e kato izbuhnala fabrika za rozovi drehi i sus toooooolkova drankulki 4e se edno zlatarski magazin ima6 pred sebe si e i takiva gi ima i za jalost na mnogo mom4eta im haresvat podobni nakonteni 4algadjiiki 4esno v takiva slu4ei predpo4itam da se smqtam ot grupata na "autsaiderite"a ne na "gotinite" ... vie kak mislite
bqh sviknala s autsaiderskata poziciq v stariq si klas,za6toto to4no tam liderkite bqha dve momi4eta,koito napulno otgovarqt na tvoeto opisanie za vsi4kite rozovi madami. za razlika ot tqh oba4e az si izvouvah lidersko mqsto v noviq si klas,no ne s kontene,a s um,za koeto se gordeq. smeq da tvurdq,4e ne sum otli43ni4ka,daje ima nqkoi predmeti,po koito sum zle,no tezi,v koito sum dobra mi se otdavat i tam sum nai-dobrata. taka 4ovek trqbva da se dokazva i po tozi na4in kazva na rozovite kukli "da,az ne sum s nqkolko plasta grin,ne sum na tok4eta,no izpukvam ,za6toto imam ne6to v glavata si."